sirglund Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня (змінено) Змінено 8 січня користувачем sirglund 14 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня Не побачив вимощення та водовідведення від корита піску. А так гарно і швидко. Цікава ще ціна процесу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergpelux Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня А який конструктив фундаменту та стін? З утеплення ППС газобетон? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 січня Поділитись Опубліковано: 9 січня Найкращий звіт з будивництва на форумі. Принаймні не займає багато часу на ознайомлення. Зовні мені такі будинкі з дахом в британському стилі довподоби. Розмір як на мій погляд буде досить розповсюдженим в найближчи роки. Стильно, компактно, якісно побудовано, продумано в дрібницях - довго не міг зрозуміти що там за закладні на фасаді зліва, поки до них не приєднали навіс. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apereverzev Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня В 09.01.2024 в 14:51, Vikctor сказал: Найкращий звіт з будивництва на форумі. Не може бути найкращого звіту без срача "що краще цегла ци газоблок")) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Денис0201 Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня 2 часа назад, apereverzev сказал: Не може бути найкращого звіту без срача "що краще цегла ци газоблок")) Газоблок краще Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
omozhyn Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня 09.01.2024 в 07:51, Vikctor сказав: довго не міг зрозуміти що там за закладні на фасаді зліва, поки до них не приєднали навіс. я майже з самого початку зрозумів, бо в мене напрошується такая сама контрукція. Тіки не дуже розумію, нащо там городити металеві ферми, а не зробити просто деревʼяні стрпила. Можливо, у замовника "дядько працює на металопрокаті, і нього того металу просто завались". Якщо можна - прокоментуйте знавці, бо я збираюсь робити подібне, просто пустивши деревʼяні стропила від стіни до стійок...🤷♂️ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня 6 часов назад, omozhyn сказал: я майже з самого початку зрозумів, бо в мене напрошується такая сама контрукція. Тіки не дуже розумію, нащо там городити металеві ферми, а не зробити просто деревʼяні стрпила. Можливо, у замовника "дядько працює на металопрокаті, і нього того металу просто завались". Якщо можна - прокоментуйте знавці, бо я збираюсь робити подібне, просто пустивши деревʼяні стропила від стіни до стійок...🤷♂️ Людина вочевидь хоче зробить раз та на століття). Дерево цілком робочій варіант. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovoronale Опубліковано: 15 січня Поділитись Опубліковано: 15 січня Грунти після відкопування виглядають супер міцними. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз