makita Опубліковано: 31 січня Поділитись Опубліковано: 31 січня 28 минут назад, standov сказал: 1. узо уставки 30ма на будинок це мало, ймовірність помилкових спрацювань дуже висока, особливо з часом. 2. тема з реле напруги на одну розетку не зрозуміла 3. внизу зліва 25а це пзв чи ДА? Якщо пзв то має бути 32а 4. 4мм кабель в будинок на 40а автомат це мало 5. як на мене то 3 фази 16а на зарядку то якщо ви точно знаєте шо робите або тимчасово, бо зарядок які з 3ф роблять 1ф мало і воно дорогі, машин які вміють 3ф від зарядки теж не прям так щоб багато і в цьому плані 24-32а 1ф буде зручніше ніж 3ф16, або якщо вже 3ф то хоча-б 24 щоб можна було з 1ф знімати всі 24 за потреби 3. то діф.автомат 2. Після реле напруги розетка,з якої заряджається авто дружини. Чомусь ії зарядка не хоче працювати після стабілізатора. А після реле напруги працює добре Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 31 січня Поділитись Опубліковано: 31 січня 31 минуту назад, beavis сказал: Інколи добре коли нема вибору... Маю 5 кВт на будинок, купив зарядку Feyree на 3,5 кВт і на тому вся схема. Я трохи збентежений. Судячи з обговорення я зрозумів що ви проти електричек як явища. Навіщо ж зарядка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 31 січня Поділитись Опубліковано: 31 січня Тільки що, Vikctor сказав: Я трохи збентежений. Судячи з обговорення я зрозумів що ви проти електричек як явища. Навіщо ж зарядка? Мабудь дуже збентежені, бо навіть мене з кимось плутаєте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 31 січня Поділитись Опубліковано: 31 січня 1 минуту назад, beavis сказал: Мабудь дуже збентежені, бо навіть мене з кимось плутаєте. Напевно так. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз