Ravnotel Опубліковано: 30 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2023 Доброго вечора. Прийму в дар відеомагнітофон на касети - VHS!! Можливо в когось лежить без діла, буду радий подарку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dr-toy Опубліковано: 31 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2023 20 часов назад, Ravnotel сказал: Доброго вечора. Прийму в дар відеомагнітофон на касети - VHS!! Можливо в когось лежить без діла, буду радий подарку. Валяється такий, в Києві на звіринецькій. Ну або можу заслати кудись за вашу пересилку) З прийдешніми святами! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ravnotel Опубліковано: 4 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 4 квітня Актуально! Шукаю VHS магнітофон (відеомагнітофон) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владимир В. Опубліковано: 29 квітня Поділитись Опубліковано: 29 квітня В 04.04.2024 в 22:48, Ravnotel сказал: Актуально! Шукаю VHS магнітофон (відеомагнітофон) Є такий 🙂! В Ірпені, беріть ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ravnotel Опубліковано: 3 травня Автор Поділитись Опубліковано: 3 травня Актуально! Також прийму в дар касети, можливо в когось є з відомим перекладом з закритим носом. Хочу дітям зробити екскурс в тему VHS. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз