standov Опубліковано: 26 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2023 2 часа назад, allanek сказал: Можна взяти в аренду. Раніше була купа усіляких фірм та фірмочок, що пропонували різну техніку. Взагалі, то він вам знадобиться в хазяйстві, хоча би для того, щоб полив на зиму консервувати. То що знадобиться то да, але то були плани на потім ) може в куплю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 26 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2023 2 години тому, standov сказав: Не зрозумів цього, без зовнішнього повітря горіти не буде, це я точно знаю Якщо повітря підведене безпосередньо в топку , то ігнорувати. Подумав , що повітря підведене для конвекції , а для горіння береться з приміщення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 26 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2023 2 минуты назад, andrey_ka сказал: Якщо повітря підведене безпосередньо в топку , то ігнорувати. Подумав , що повітря підведене для конвекції , а для горіння береться з приміщення. повітря в топку, топка закрита. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladimir_vro Опубліковано: 27 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2023 22 години тому, standov сказав: Та ну, ви ніколи не чули який запах має старий пилосмок? Пил коли нагрівається має дуже характерний запах у мене на початку сезону теж трохи пил що накопичився за літо дає специфічний запах (думаю пил сідає на поверхню топки і підключення димаря і починає "горіти"), але після2-3х протопок ефект проходить. першу закладку я роблю повну з верхнім підпалом а потім підкладаю по 2 середніх поліна і на половину придушеному притоці. портал зроблено з теплоізоляційних плит (бетон по суті забув уже виробника) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladimir_vro Опубліковано: 27 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2023 22 години тому, standov сказав: Та ну, ви ніколи не чули який запах має старий пилосмок? Пил коли нагрівається має дуже характерний запах у мене на початку сезону теж трохи пил що накопичився за літо дає специфічний запах (думаю пил сідає на поверхню топки і підключення димаря і починає "горіти"), але після2-3х протопок ефект проходить. першу закладку я роблю повну з верхнім підпалом а потім підкладаю по 2 середніх поліна і на половину придушеному притоці. портал зроблено з теплоізоляційних плит (бетон по суті забув уже виробника) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 27 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2023 14 часов назад, vladimir_vro сказал: у мене на початку сезону теж трохи пил що накопичився за літо дає специфічний запах (думаю пил сідає на поверхню топки і підключення димаря і починає "горіти"), але після2-3х протопок ефект проходить. першу закладку я роблю повну з верхнім підпалом а потім підкладаю по 2 середніх поліна і на половину придушеному притоці. портал зроблено з теплоізоляційних плит (бетон по суті забув уже виробника) Протопив десь 5 разів, запах майже зник, мабуть справді за сезон та будівництво піднакопилося Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 24 липня Поділитись Опубліковано: 24 липня В 25.12.2023 в 19:46, standov сказал: якби не давало то я би не питав, про три роки я наче теж не писав Чутливий до запахів, але гаврилівська топка жодного разу не давала запаху, навіть при першому розпалі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 24 липня Поділитись Опубліковано: 24 липня 2 години тому, newbee2020 сказав: Чутливий до запахів, але гаврилівська топка жодного разу не давала запаху, навіть при першому розпалі. Моя гаврилівська топка пахне інколи. Але то не від топки залежить, а від кількості пилу на корпусі, або ж від того, як часто нею користуєшся) Перший запуск восени - завжди чую запах печеної павутини 🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз