alex.p Опубліковано: 18 січня Автор Поділитись Опубліковано: 18 січня 2 минуты назад, Фрай сказал: Н всяк випадок спробуйте викрутити крани на предмет сторонніх предметів, продуйте Спасибо за рекомендацию. 3 минуты назад, Фрай сказал: Плюс длина труб с изгибами о да, к сожалению уголков и обводов хватает. Нашел фото, отправлял когда-то сантехнику для консультации. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 18 січня Поділитись Опубліковано: 18 січня (змінено) так і кортить запитати - це якесь підприємство? )) sorry Змінено 18 січня користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alex.p Опубліковано: 18 січня Автор Поділитись Опубліковано: 18 січня 11 минут назад, Фрай сказал: так і кортить запитати - це якесь підприємство? )) sorry Туалетно-ванный комплекс личного пользования )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 18 січня Поділитись Опубліковано: 18 січня (змінено) 1 час назад, alex.p сказал: Самому интересно, но если только смонтирую - сразу возврат не возврат. 8к гривен так-то жалко ( Естественно, потом деньги не вернут. Надо сейчас. Посудите сами. У этой модели максимальная мощность 200 Вт.😟 Я понимаю, Grundfos MQ мог бы как-то помочь... Змінено 18 січня користувачем ashim1990 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alex.p Опубліковано: 18 січня Автор Поділитись Опубліковано: 18 січня 2 часа назад, ashim1990 сказал: Естественно, потом деньги не вернут. Надо сейчас. Посудите сами. У этой модели максимальная мощность 200 Вт.😟 Я понимаю, Grundfos MQ мог бы как-то помочь... К сожалению, впихнуть такую штуку пока некуда. Да, я понимаю, что он маломощный. Мой сантехник тоже не очень, видимо, в гидравлике понимает. Потому самолично надеялся, что должно помочь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз