Tatarskiy Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 (змінено) Подскажите пожалуйста, как исправить расбухшую панель МДФ Niemann. Это большая панель, боковая стенка шкафа, менять ее не очень хочется. Желательно отремонтировать. Подскажите пожалуйста, как можно исправить? Змінено 13 грудня 2023 користувачем Tatarskiy Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 Никак. Ну может есть какие то нанотехнологии, по цене нового шкафа. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maryan_bhfz Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 не знаю, чи допоможе, але я би спробував затиснути цю зону в лещатах і пропитати суперклеєм наприклад нижній торець. Звичайно для цього цю панель потрібно демонтувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 Никак. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей Стрельник Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 (змінено) Я би зняв кромкову стрічку феном а потім канцелярським ножем вистругав би забухтівшу ділянку, просочив ПВА та приклеїв кромку на термоклей Змінено 13 грудня 2023 користувачем Сергей Стрельник Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
smotesko Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 Ну і щоб таке не повторювалось – слід поставити цей предмет мебелі на пластикові ніжки, хоча б 5мм висотою. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз