standov Опубліковано: 15 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2023 Потрібна тачка, за не дуже дорого, 2 колеса, самосвального типу, шоб добре стояла та добре їздила не з фольги. Мабуть з НЕ надувними колесами (маю неприємний досвід з минулої фольготачки з епіку). На шо подивитися і на що точно не дивитися? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 15 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2023 Тачка садовая двухколесная 150/240 л (вода/песок) 200 кг Прихований текст у меня подобная уже 22 года как. Но для каких целей? Если сыпучка то да, а так для всех перевозок круче такой не вижу. Прихований текст на все случаи жизни! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 15 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2023 для роботи у дворі - сипучка (пісок, грунт, усілякі підсипки і тп), гілки, перевезення рослин при пересадці і тп, якісь дрова з місця на місце і тп загальні господарські потреби. 15 минут назад, Фрай сказал: подобная уже 22 года как воно буває так шо наче схожа а потім виявляється що рама як сопля а колеса тріскаються та здуваються ( В вашої які колеса? 22 роки це термін ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 15 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2023 (змінено) У мене ще Атековська, там колеса не пластикові, у 2001р віддав за неї 110$, слабенький тільки упор, цементом та фемами перегрузив. )) але вертикальну раджу, важкі вазони, саджанці з закритою кореневою, мішки цементу/щебеню, дошки, метал, цеглу тягаю нею, вона вужча по колії і більш зручна. а меблі чи сейфи для зброї? О! Змінено 15 листопада 2023 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 15 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2023 7 годин тому, Фрай сказав: У мене ще Атековська, там колеса не пластикові, у 2001р віддав за неї 110$, слабенький тільки упор, цементом та фемами перегрузив. )) але вертикальну раджу, важкі вазони, саджанці з закритою кореневою, мішки цементу/щебеню, дошки, метал, цеглу тягаю нею, вона вужча по колії і більш зручна. а меблі чи сейфи для зброї? О! не мені сейфи і меблі не треба, мені саме з ковшом двоколісну треба, моя минула мене влаштовувала по формфактору, не влаштовувала виконанням і тим що померла дуже швидко. Атековскі подивився, брутальненько ))) Ще на отаку дивлюся може в когось є відгуки про цю контору Прихований текст detex.ua/product/d3_180p_pn408_mv14/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 16 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 ‼️ всі пости/ картинки з цінами ховаємо під спойлер...дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 16 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 У меня такая, безкамерные колеса. 3 год, нормально, кузов новый отдельно можно купить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 16 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 От только не бескамерные колеса! у меня есть такая одноколесная, практически не пользуюсь, толку с глубокого кузова если нормально загрузив невозможно катить? хорошо накачанные колеса выдерживают любую нагрузку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 16 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 (змінено) 24 минуты назад, Фрай сказал: хорошо накачанные колеса выдерживают любую нагрузку. Это если тачка инструмент на каждый день. А я могу раз в месяц ей пользоваться и обнаружить севшее/пробитое колесо не хочется. Так что компромисс между удобством и ленью)) Ну и поменять можно на пневматику без проблем) Змінено 16 листопада 2023 користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 16 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 (змінено) За 22 года ни одного прокола, подкачать приходилось не раз, а перетянула мама не горюй. за два дня одного только песка малой перетащил 15 тн. Добавлю сегодняшнее, шоб не плодить посты: Цитата А я могу раз в месяц ей пользоваться и обнаружить севшее/пробитое колесо не хочется. Вот мои колеса, большие ни разу не пробил, хотя отпахала и на даче и на доме. а на вертикалке ку-ку, прозевал, прожевал, потрескалось и рассыпалось пришлось покупать новое, хотя красная «живет» в помещении, а большая на улице Змінено 16 листопада 2023 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 16 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 (змінено) в моїй колеса спустило дуже швидко а коли я намагався їх накачати то виявилося шо "резина" потріскалася і накачувати вже нема чого, але вона в мене жила на вулиці, може в тому причина. А купити такі колеса то 2/3 вартості тачки, то-ж померла так померла Змінено 16 листопада 2023 користувачем standov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 16 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 В мене така, наче простенька, але за 7 років будівництва ще не змогли повністю добити, вже і корпус трохи погнутий і жовтого кольору майже не залишилось, але ще років 3-5 протримається, колесо напевно тріскає від сонця, я один раз міняв, вартість наче ~1/4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 16 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 2 минуты назад, normal сказал: вартість наче ~1/4 ну ось коли їх два то воно вже економічно недоцільно ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 16 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 Хоча блін придивився на сайті точно такої тачки вже немає, труби по іншому зігнуті в каркасі, а може і металл раніше був товщий. Мене одне колесо влаштовує, бо часто треба долати підпірні стінки чи маневрувати між кущами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 16 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 2 минуты назад, normal сказал: Хоча блін придивився на сайті точно такої тачки вже немає, труби по іншому зігнуті в каркасі, а може і металл раніше був товщий. Мене одне колесо влаштовує, бо часто треба долати підпірні стінки чи маневрувати між кущами я хочу саме два (і було два) бо в мене основний кейс це її кудись поставити на грунті і в неї шось носити закидати, на одному колесі воно схильне до опрокидування якщо щось необережно кинути. а маневрувати наче нема потреби, плюс є друга тачка вертикальна чисто садова - великий ковш з колесиками яку можна с собой брати "в кущі" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей Стрельник Опубліковано: 16 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 13 хвилин тому, standov сказав: я хочу саме два (і було два) бо в мене основний кейс це її кудись поставити на грунті і в неї шось носити закидати, на одному колесі воно схильне до опрокидування якщо щось необережно кинути. а маневрувати наче нема потреби, плюс є друга тачка вертикальна чисто садова - великий ковш з колесиками яку можна с собой брати "в кущі" для себе зробив висновок що тачка на 2х колесах то для рівної поверхні а для бездоріжжя то тільки на 1-му колесі - маневрініша, легше пхати, рулити 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 16 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 34 минуты назад, Сергей Стрельник сказал: легше пхати, рулити Засадити в багно теж легше)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей Стрельник Опубліковано: 16 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 Тільки що, DimaF сказав: Засадити в багно теж легше)) ага і міняти треба тільки одне колесо))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 16 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 1 час назад, Сергей Стрельник сказал: для себе зробив висновок що тачка на 2х колесах то для рівної поверхні а для бездоріжжя то тільки на 1-му колесі - маневрініша, легше пхати, рулити Питання не пхати по бездоріжжю, питання в тому коли ви поставили її на грунт і накидаєте в неї щось, якщо в одноколісну щось кинути на край корита то дуже велика ймовірність що вона перекинеться. Двоколісна в цьому плані значно стійкіша. Про пихати теж не впевнений бо вона легше "тоне" в багнюці тим колесом ) Стосовно мінять 2 vs 1 то факт, тому хочу так шоб не мінять. Тобто я для *своїх* кейсів точно визначився що мені потрібна двоколісна, питання чи бувають такі з надувними колесами які *на вулиці* не помирають за рік-два, мені шось здається шо не, але то не точно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей Стрельник Опубліковано: 16 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 2 хвилини тому, standov сказав: якщо в одноколісну щось кинути на край корита то дуже велика ймовірність що вона перекинеться не бачу в цьому проблеми бо тачку можна розвернути а от маневрувати між грудками 2-ма колесами ще та задача але кожному своє якщо не перевантажувати тачку, то надувні колеса 2-3 роки проживуть а потім резина почна лопати, я собі на заміну взяв жовте поліуретанове - воно краще котиться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 16 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 нема тут обговорення 1 чи 2 ) обговорення по виробникам та моделям. Поліуретанове нормально себе показує, не розлазиться від уф с часом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 16 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 2 минуты назад, standov сказал: не розлазиться від уф с часом? У меня тачка обычно за гаражом стоит, там север, и солнце только немного утром и вечером. 3 года вроде нормально. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей Стрельник Опубліковано: 16 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 (змінено) 9 хвилин тому, standov сказав: Поліуретанове нормально себе показує, не розлазиться від уф с часом? стоїть в коморі, не розлізлося що до поради - брав Detex, норм корито і міцна рама (чомусь повідомлення з посиланням видалили) Змінено 16 листопада 2023 користувачем Сергей Стрельник 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 16 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 знайомий купив колись тачку Limex , тачка й досі жива але вигляд так собі, пержила будівнцтво будинку, різні інші роботи, і найяті робочі нею працювали і т.д. зараз купив ще одну тієї ж фірми. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 16 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2023 нема в мене нажаль комори під тачку, з північного боку то варіант мабуть, головне не забувати ) detex да я вище питав, ок почув Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз