Plain Опубліковано: 20 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2023 Доброго дня колеги, Котел Remeha Avanta 28c помилка Е02 - Низькій тиск в системі, хочу трохи підняти тиск, але не можу знайти кран підпитки. На фото обвів вузол підпитки за скиду води. Може хто підкаже де тут цей кран, дякую завчасно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 20 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2023 якщо в інструкції нічого немає, ставити зовнішній кран Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 20 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2023 А чорний пластик хіба не він? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plain Опубліковано: 20 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2023 4 часа назад, yur43 сказал: якщо в інструкції нічого немає, ставити зовнішній кран справа в тому, що він там десь вже є. По інтрукціі він не "на борту", а десь зовні. Ось тільки де? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plain Опубліковано: 20 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2023 1 час назад, Фрай сказал: А чорний пластик хіба не він? Наче не. Я думаю що це заглушка якась крутиться вправо-ліво, але зняти її не можу. 1 час назад, Фрай сказал: А чорний пластик хіба не він? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 20 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2023 (змінено) На фото ніц не розібрати спробуйте покрутити до краю вправо/вліво, десь має спрацювати як вентіль на батареї. а якщо просто заглушка то під нею щось має бути, може якраз воно Змінено 20 жовтня 2023 користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 21 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2023 10 годин тому, Plain сказав: Ось тільки де? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 21 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2023 Какая бредовая реализация подпитки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plain Опубліковано: 21 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2023 11 часов назад, Фрай сказал: Какая бредовая реализация подпитки я блин в шоке ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз