сергей максимюк Опубліковано: 17 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2023 Придбав такий інвертор підключив до нього гелевий акамулятор 12 вольт 200 Аг , сонячну панель 160 Вт. 12 вольт , мережу 220 . Дав навантаження 160 ват, все працює нормально. Відключив мережу 220 , перейшов в режим роботи акб + сб , пропрацював інвертор годин 16 , відключивсь по низькому заряду акб. Включив мережу , заряд пішов від сонячний панелі і мережі , пройшло годин 10 по таблу показує що акумулятор заряджений , але діод жовтий що показує заряд-розряд мига постійно. Так пройшло десь з тиждень , і тут бац вимкнули мережу і мого акумулятора вже хватило на 2 години. Дали напругу я переставив цей акумулятор на старий інвертор також MUST потужністю 600 ват , зарядив також по показнику на інверторі до повного. Вимикаю мережу , нагрузка на інвертор 160 ват і результат 2 години. Цей акумулятор проробив трохи більше року. Мені цікаво чи просто співпало що акб вийшов з ладу , чи виной є неправильна настройка інвертора , і чому морга індикатор заряд - розряд. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadym petrov Опубліковано: 19 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2023 заряд - розряд на масті в мене завжди моргав, там проблему не шукайте 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 23 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2023 В 17.10.2023 в 15:15, сергей максимюк сказал: Мені цікаво чи просто співпало що акб вийшов з ладу Які налаштування інвертора ? Яка АКБ маркування ? - тільки не кажіть що автомобільний гель Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
сергей максимюк Опубліковано: 27 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2023 Акумулятор GEMIX GL12-200 12V 200Ah GEL В настройках параметри відповідають характеристикам акб. Можливо що я вже рік користувався дбж. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurets12 Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня Як зараз данний інвертор? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurets12 Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня Холодильник тягне? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurets12 Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня Холодильник тягне? Чого смішного? Реально вистачить йому духу запустити холодильник, звичайний з компресором на 120Вт? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 11 минут назад, yurets12 сказал: Чого смішного? що ніяких даних немає. От зараз написали вже, що холодильник 120 Вт. В іншому топіку - що 130 і холодильників двоє. І що генератор ледве тягне. Ну що можна відповісти, як думаєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurets12 Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 34 минуты назад, sly сказал: що ніяких даних немає. От зараз написали вже, що холодильник 120 Вт. В іншому топіку - що 130 і холодильників двоє. І що генератор ледве тягне. Ну що можна відповісти, як думаєте? Я що телепат? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 15 червня Поділитись Опубліковано: 15 червня 1 минуту назад, yurets12 сказал: Я що телепат? ну ви ж подумали, що тут телепати, коли писали своє запитання. То ж чому б ні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Діма Опубліковано: 2 жовтня Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 15.06.2024 в 14:23, yurets12 сказав: Холодильник тягне? Запускає без проблем, також скважину водолій на 970 ват, правда тільки 10 сек, бо споживання насоса 1250 ват. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз