Куркуль Опубліковано: 10 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2023 Доброго дня. Маю таку ситацію. Біля деяких стін паробар'єр від забутовника доходив лише впритул до стіни, а в деяких нормально звисав, але був безжально пошматований штукатурами - я їх забув попросити просто підвернути вгору, бо навіть не думав що вони можуть додуматися просто його пообривати, як на першому фото. Тепер мушу якось це виправити. Купив плівку, трішки різних скотчів, будівельний степлер, але який варіант обрати? Червоний, зелений чи синій? (Сам я схиляюся до червоного. І чи можна до стіни прикріпити плівку дерев'яними планками по периметру кімнати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 10 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2023 Є така штука - www.doerken.com/ru/ru/produkty/membrany-plionki-i-sistemnye-aksessuary/membrany-plenki-aksessuary-dlya-skatnoj-krovli/klei-i-lenty/delta-liquixx Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 10 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2023 (змінено) 7 часов назад, Куркуль сказал: Червоний, зелений чи синій? Я за синій. Пошукайте герметик soudal vapourseal, має не дуже дорого вийти. Змінено 10 жовтня 2023 користувачем blacktigra Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 11 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2023 еще есть PENOSIL Premium Membrane Fix 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nata1 Опубліковано: 11 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2023 Клеила Пеносилом фольгированную пароизоляцию к оштукатуреным стенам. Клеит отлично. Нужно все делать по инструкции - клей нанести на стену, подождать, пока потемнеет, потом прижать пароизоляцию. Одной тубы хватает на 7-8 метров. Самый дешевый вариант 151 грн. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз