Domikv Опубліковано: 30 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2023 (змінено) Подскажите, может чего-то не понимаю, в чем смысл установки капитальной стальной входной двери в доме, где со всех сторон окна и в том числе металлопластиковая дверь на террасу? Все равно ж если захотят взломать, спокойно зайдут через окно или еще как, это ж не квартира, где 1 дверь. Или проблема в качестве металопластиковых дверей, их коробит, выгибает, провисают петли от постоянной нагрузки? Нет терморазрыва, но он же и не нужен в металлопластике? Есть ли смысл в алюминиевых дверях если с терморазрывом? У меня входная дверь с южной стороны, думали либо стальную с терморазрывом либо металопластиковую в цвет окон с ламинацией и стеклопакетом. Не знаю, что выбрать. Змінено 30 вересня 2023 користувачем Domikv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2023 7 часов назад, Domikv сказал: в чем смысл установки капитальной стальной входной двери в доме, где со всех сторон окна Никакого смысла, просто привычка) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2023 11 минут назад, DimaF сказал: Никакого смысла, просто привычка) Угу...наступил на эти грабли - сначала сделал, потом подумал - а на куа? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 1 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2023 (змінено) Знаходжусь на тій же стадії) Обираю між металевою з терморозривом та алюмінієвою з терморозривом. Пластикова вхідна не подобається. Хотів дерев'яну фінську, але у них висота нестандартна, а виготовлення під замовлення це плюс 20% до вартості. Змінено 1 жовтня 2023 користувачем BugS Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 1 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2023 (змінено) 31 хвилину тому, BugS сказав: Хотів дерев'яну фінську, але у них висота нестандартна, Не стандартна, це яка? Ви ж про Фенестру чи Каскі кажете? Змінено 1 жовтня 2023 користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 1 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2023 2 хвилини тому, allanek сказав: Не стандартна, це яка? Ви ж про Фенестру чи Каскі кажете? Так, вона. Висота 209, Якщо не помиляюся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 1 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2023 (змінено) Чому спитала? В мене дві вхідні- Фенестра (базова) та Каскі ( термо), ще і внутрішні є Фенестра. Замовлялись вже в готові дверні отвори. не пам'ятаю. щоб щось переробляли. З Каскі, так, трохи довелось підігнати, але в мене то було не важко. Двері варті того, щоб їх замовити. Більше 10 років і ніяких проблем з ними ніколи не було. Змінено 1 жовтня 2023 користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2023 1 час назад, Canton сказал: Угу...наступил на эти грабли - сначала сделал, потом подумал - а на куа? Но, при этом зачастую самый простой и доступный вариант) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 1 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2023 13 хвилин тому, allanek сказав: Чому спитала? В мене дві вхідні- Фенестра (базова) та Каскі ( термо), ще і внутрішні є Фенестра. Замовлялись вже в готові дверні отвори. не пам'ятаю. щоб щось переробляли. З Каскі, так, трохи довелось підігнати, але в мене то було не важко. Двері варті того, щоб їх замовити. Більше 10 років і ніяких проблем з ними ніколи не було. 209 см в мене точно не стане, а різати перемичку не буду. Усі українські двері 205 чи 206 см. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2023 20 минут назад, DimaF сказал: Но, при этом зачастую самый простой и доступный вариант) Ну да...мне срочно потребовалось закрыться - тупо заехал к дверникам, выбрал поприличнее и на следующее утро уже ставили... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 1 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2023 22 хвилини тому, BugS сказав: 209 см в мене точно не стане, а різати перемичку не буду. Усі українські двері 205 чи 206 см. Та то вже ваша справа, що вам робити в вашому будинку. Спитала, бо ви згадали за фінські двері, а я згадала, що проблем з розміром не було. Агітувати не збиралась. Але те, що Каскі(Фенестра) то гарна річ-це факт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Domikv Опубліковано: 1 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2023 (змінено) 3 часа назад, Canton сказал: Угу...наступил на эти грабли - сначала сделал, потом подумал - а на куа? ну может с металлическими меньше проблем в плане температурного расширения? У меня на террасе ( северная сторона) дверь шириной 1 м, петли выбирали самые дорогие и все равно провисают, нужно часто регулировать. Вроде у обычных дверей меньше таких проблем. Змінено 1 жовтня 2023 користувачем Domikv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2023 12 минут назад, Domikv сказал: ну может с металлическими меньше проблем в плане температурного расширения? У меня на террасе ( северная сторона) дверь шириной 1 м, петли выбирали самые дорогие и все равно провисают, нужно часто регулировать. Вроде у обычных дверей меньше таких проблем. Я об этом никогда даже не думал. 15 лет - ничего не провисает Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yull Опубліковано: 1 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2023 Толку від сталевих нема але вибору мало. Пластикові проблемні, мої батьки кожного літа граються з регулюванням. Хіба що на них зовсім сонце не потрапляє. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Domikv Опубліковано: 1 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2023 (змінено) 51 минуту назад, Yull сказал: Толку від сталевих нема але вибору мало. Пластикові проблемні, мої батьки кожного літа граються з регулюванням. Хіба що на них зовсім сонце не потрапляє. Так отож, це і хвилює, у нас на них сонце буде потрапляти на половину площі точно. Але металеві з часом ржавіють. А що думаєте про алюмінієві? Змінено 1 жовтня 2023 користувачем Domikv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2023 36 минут назад, Domikv сказал: Але металеві з часом ржавіють. Если есть козырек, то можно не переживать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bomzh Опубліковано: 1 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2023 1 година тому, Domikv сказав: Але металеві з часом ржавіють. Якось недавно купив сіль рожеву гімалайську,- мабудь тисячі років має,- Пише термін зберігання закінчується через 2 місяці🤔 Ви, бачу, зібрались вічно жити😀 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2023 Вам показати двері, у яких коробка за 5 років пішла іржею, а міняв бо так закисла нижня петля і не виходила, що довелось при демонтажі зрізати? як я зрозумів частково вина в тому, що двері були без тамбура, конденсат, обмерзання і тд. Ще й профіль знизу видуло, вочевидь назбирався всередині і замерз конденсат. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Domikv Опубліковано: 1 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2023 2 часа назад, DimaF сказал: Если есть козырек, то можно не переживать. Так ржавіють не через відсутність козирька, а через конденсат всередині. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Domikv Опубліковано: 1 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2023 1 час назад, Фрай сказал: Вам показати двері, у яких коробка за 5 років пішла іржею, а міняв бо так закисла нижня петля і не виходила, що довелось при демонтажі зрізати? як я зрозумів частково вина в тому, що двері були без тамбура, конденсат, обмерзання і тд. Ще й профіль знизу видуло, вочевидь назбирався всередині і замерз конденсат. Без терморозриву були? Це саме те, чого я боюсь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2023 1 час назад, Domikv сказал: Так ржавіють не через відсутність козирька, а через конденсат всередині. Х.з., стояли дешёвые китайские двери, за 4 года ничего не поржавело. Потом продал ещё нормально. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 1 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2023 (змінено) А потім утеплив всі примикання дверей, облицював мозаїкою з фасадом, через 4 роки вийняв двері, продав в пів ціни і знову по новій кожні 4 роки, охеренна стратегія... Змінено 1 жовтня 2023 користувачем normal 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Domikv Опубліковано: 1 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2023 (змінено) 45 минут назад, normal сказал: А потім утеплив всі примикання дверей, облицював мозаїкою з фасадом, через 4 роки вийняв двері, продав в пів ціни і знову по новій кожні 4 роки, охеренна стратегія... от і не хотілося б, ви що б зараз ставили, металопластикові? Змінено 1 жовтня 2023 користувачем Domikv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 1 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2023 Я б ставив те, що дорожче - всі двері де не економив працюють досі нормально, а де брав на баню чи сарай подешевше, уже на другий рік повилазило Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Domikv Опубліковано: 1 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2023 9 минут назад, normal сказал: Я б ставив те, що дорожче - всі двері де не економив працюють досі нормально, а де брав на баню чи сарай подешевше, уже на другий рік повилазило та дорожче то так, а що за основу брати, металопластикові, алюмінієві, металеві Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз