Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

Только что, yurriy сказал:

Знання та досвід - справа часу. Блогер просто прозрів, що 3 фази то є добре! :twisted:

Давайте перефразуємо: Блогер просто прозрів, що існує 3 фази, і то є добре!

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, 90BCO сказал:

Я не адвокатом йому приходжусь, але він відповідав і на це питання. Щось на кшталт "під різні проєкти - різне рішення" 🤷‍♂️

Імовірно, треба якось у контексті це розглядати...

Та ні - він був тоді категоричним та безапеляційним. Це було в усіх його відео. Таке враження, що він раптово відкрив для себе світ 3-фазного інвертору й охУїв)))

• Хаха 4
Посилання на коментар

2 минуты назад, Vikctor сказал:

Та ні - він був тоді категоричним та безапеляційним. Це було в усіх його відео. Таке враження, що він раптово відкрив для себе світ 3-фазного інвертору й охУїв)))

image.png.caf0b7a5740550e0e95639a8bc20feab.png

• Хаха 2
Посилання на коментар

56 хвилин тому, ЯД сказав:

начинает питать лоад то с грида

I скільки він бере з гріда? Якщо до 20Вт, то це типу норма.

Покажіть налаштування Time of use.

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

25 хвилин тому, razzil сказав:

I скільки він бере з гріда? Якщо до 20Вт, то це типу норма.

Покажіть налаштування Time of use.

ну и 20 и выше, и 200 было (у меня весь лоад сейчас до 200)

image.thumb.png.662ef60427ef073e7b99c6e416f5ba84.png

фотки тайм оф юз я не сделаю, я там только на выходных. просто я знаю, что там настроено. 
дефолтовое время, грид чарж галочка только на ночное (все таймы с часу ночи до 6), и на то же ночное аккум на 60%, днем 30%

Змінено користувачем ЯД
Посилання на коментар

19 часов назад, ЯД сказал:

Поставил панели, работают, все было гуд)

Но как только аккум дошел до 99% (типа фулл) начинает питать лоад то с грида (зачем, если батарея фулл и есть солнце? и лоад у меня до 200Вт ), то с аккума, то с солнца, при этом пытаясь в батарейку впихнуть еще и еще, и бмс постоянно рубит по оверчарджу..  БМС с 13.35, протокол дее
Я ж не думаю что такая работа - правильная, Куда посмотреть в настройках?
в конфигах стоит лоад ферст, и тайм оф юз с грид чаржем только ночью и до 60% аккума.

Обычно проблемы непонятного типа решаются сбросом в Factory Default и повторной настройкой аппарата. Начните с этого, этим вы исключите глюки в самом программном обеспечении.

• Лайк 2
Посилання на коментар

Сьогодні з сьомої ранку згідно time of use дея працювала від батареї та сонця. О 10й вимкнули грід і дея вирішила кілька хвилин перепочити теж, відрубивши лоад...

• Конфуз 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

10 минут назад, razzil сказал:

Сьогодні з сьомої ранку згідно time of use дея працювала від батареї та сонця. О 10й вимкнули грід і дея вирішила кілька хвилин перепочити теж, відрубивши лоад...

Яка помилка випала?

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

20 минут назад, razzil сказал:

Херня якась. Не пригадую в себе такого. Щось або в налаштуваннях, або може в підтримку написати - хай дістанційно пофіксять.

Посилання на коментар

13 хвилин тому, yurriy сказав:

Яка помилка випала?

Не знаю, бо поки зрозумів що відбулося, він увімкнувся. Він в майстерні стоїть, то треба вибігати з хати щоб подивитися.
Fault log порожній.

Вчора так само вимикали грід, але все було ок. 
С - стабільність))

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, razzil сказав:

О 10й вимкнули грід і дея вирішила кілька хвилин перепочити теж, відрубивши лоад...

мож непрошене оновлення прилетіло і якраз перезаватажили?

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

48 хвилин тому, beavis сказав:

мож непрошене оновлення прилетіло і якраз перезаватажили?

Ні, саме гріда не було.

Зараз з'явився, я пішов кілька разів вмикав-вимикав автомат перед інвертором, то відпрацював штатно.

Буду спостерігати.

Змінено користувачем razzil
Посилання на коментар

По своей теме - написал сапорту на апдейт. Может это решит
А так сегодня повторилось. пока есть место в аккуме - от солнца идет заряд и лоад. как только аккум в 99 - начинает прыгать грид - батарея - солнце на лоад

Змінено користувачем ЯД
Посилання на коментар

А кто то сталкивался с таким кейсом, когда солнца нет уже, идёт питание делала от аккумулятора как обычно (у меня это около 150Вт)

Тут врубается вент. преднагрев - там регулятор мощности импульсный (не пинайте, точно как называется не знаю, вентсовский преднагрев), на 1.2 кВт

И вот когда он врубается то я вижу эта мощность берется с сети, а не с аккумулятора. На аккуме ограничение в 190А на разряд (это уже что решает инвертор, на бмс 200), и заряда достаточно. В остальном - когда включали электроинструмент на 1.5 кВт - тянуло с батареи... 

Посилання на коментар

Вот видосик снял. Особенно прикольно когда после этих импульсов еще и на экспорт отправляет.

Такое как будто не успевает с батареи снять..

ЗЫ по тайм оф юз можно разряд до 30%. Такое же поведение было и при 75%

Посилання на коментар

Все вірно, в мене так само. Сама погана картина - коли акумулятори розряджені, и йде заряд від генератора. І всі ті маленькі піки навантаження (незважаючи на gen shaving) лягають на генератор, і той дохне. Мені доводиться вручну вимикати нагрівання в вент. Установці , щоб заряджатися від генератора. Поки рішення не знаю

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 часа назад, shneider_vova сказал:

Поки рішення не знаю

А я ж показував. Реально працює з будь-якими піками навантаження. У такому варіанті генератор взагалі не бачить ніяких піків. Він працює на зарядний пристрій. 

Змінено користувачем yurriy
  • Лайк 1
Посилання на коментар

В 07.02.2025 в 23:04, ЯД сказал:

ЗЫ по тайм оф юз можно разряд до 30%.

Можно любой. Нижний порог зависит от настроек Low Battery.

• Лайк 1
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

07.02.2025 в 22:58, ЯД сказав:

И вот когда он врубается то я вижу эта мощность берется с сети, а не с аккумулятора. На аккуме ограничение в 190А на разряд (это уже что решает инвертор, на бмс 200), и заряда достаточно. В остальном - когда включали электроинструмент на 1.5 кВт - тянуло с батареи.

Так і буде при імпульсному навантаженні, бо інвертор має обмежену швидкодію. Прийдеться або з тим змиритися, або відключити мережу повністю.

Змінено користувачем volomoto
  • Лайк 3
Посилання на коментар

08.02.2025 в 08:28, shneider_vova сказав:

І всі ті маленькі піки навантаження (незважаючи на gen shaving) лягають на генератор, і той дохне.

Значить рівень батареї менше Low SoC і тоді функція Peak Shaving відключається.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...