90BCO Опубліковано: 3 лютого Поділитись Опубліковано: 3 лютого Только что, yurriy сказал: Знання та досвід - справа часу. Блогер просто прозрів, що 3 фази то є добре! Давайте перефразуємо: Блогер просто прозрів, що існує 3 фази, і то є добре! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 лютого Поділитись Опубліковано: 3 лютого 3 минуты назад, 90BCO сказал: Я не адвокатом йому приходжусь, але він відповідав і на це питання. Щось на кшталт "під різні проєкти - різне рішення" 🤷♂️ Імовірно, треба якось у контексті це розглядати... Та ні - він був тоді категоричним та безапеляційним. Це було в усіх його відео. Таке враження, що він раптово відкрив для себе світ 3-фазного інвертору й охУїв))) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 3 лютого Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2 минуты назад, Vikctor сказал: Та ні - він був тоді категоричним та безапеляційним. Це було в усіх його відео. Таке враження, що він раптово відкрив для себе світ 3-фазного інвертору й охУїв))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 3 лютого Поділитись Опубліковано: 3 лютого 56 хвилин тому, ЯД сказав: начинает питать лоад то с грида I скільки він бере з гріда? Якщо до 20Вт, то це типу норма. Покажіть налаштування Time of use. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 3 лютого Поділитись Опубліковано: 3 лютого (змінено) 25 хвилин тому, razzil сказав: I скільки він бере з гріда? Якщо до 20Вт, то це типу норма. Покажіть налаштування Time of use. ну и 20 и выше, и 200 было (у меня весь лоад сейчас до 200) фотки тайм оф юз я не сделаю, я там только на выходных. просто я знаю, что там настроено. дефолтовое время, грид чарж галочка только на ночное (все таймы с часу ночи до 6), и на то же ночное аккум на 60%, днем 30% Змінено 3 лютого користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 3 лютого Поділитись Опубліковано: 3 лютого (змінено) Тайм оф юз. И в этом духе Змінено 3 лютого користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 3 лютого Поділитись Опубліковано: 3 лютого (змінено) Дел Змінено 3 лютого користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 3 лютого Поділитись Опубліковано: 3 лютого 1 годину тому, ЯД сказав: Скиньте скрін налаштувань System Work Mode Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 3 лютого Поділитись Опубліковано: 3 лютого 18 хвилин тому, volomoto сказав: Скиньте скрін налаштувань System Work Mode Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 4 лютого Поділитись Опубліковано: 4 лютого 19 часов назад, ЯД сказал: Поставил панели, работают, все было гуд) Но как только аккум дошел до 99% (типа фулл) начинает питать лоад то с грида (зачем, если батарея фулл и есть солнце? и лоад у меня до 200Вт ), то с аккума, то с солнца, при этом пытаясь в батарейку впихнуть еще и еще, и бмс постоянно рубит по оверчарджу.. БМС с 13.35, протокол дее Я ж не думаю что такая работа - правильная, Куда посмотреть в настройках? в конфигах стоит лоад ферст, и тайм оф юз с грид чаржем только ночью и до 60% аккума. Обычно проблемы непонятного типа решаются сбросом в Factory Default и повторной настройкой аппарата. Начните с этого, этим вы исключите глюки в самом программном обеспечении. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 4 лютого Поділитись Опубліковано: 4 лютого Сьогодні з сьомої ранку згідно time of use дея працювала від батареї та сонця. О 10й вимкнули грід і дея вирішила кілька хвилин перепочити теж, відрубивши лоад... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 4 лютого Поділитись Опубліковано: 4 лютого 10 минут назад, razzil сказал: Сьогодні з сьомої ранку згідно time of use дея працювала від батареї та сонця. О 10й вимкнули грід і дея вирішила кілька хвилин перепочити теж, відрубивши лоад... Яка помилка випала? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 4 лютого Поділитись Опубліковано: 4 лютого 20 минут назад, razzil сказал: Сьогодні з сьомої ранку згідно time of use дея працювала від батареї та сонця. О 10й вимкнули грід і дея вирішила кілька хвилин перепочити теж, відрубивши лоад... Херня якась. Не пригадую в себе такого. Щось або в налаштуваннях, або може в підтримку написати - хай дістанційно пофіксять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 4 лютого Поділитись Опубліковано: 4 лютого 13 хвилин тому, yurriy сказав: Яка помилка випала? Не знаю, бо поки зрозумів що відбулося, він увімкнувся. Він в майстерні стоїть, то треба вибігати з хати щоб подивитися. Fault log порожній. Вчора так само вимикали грід, але все було ок. С - стабільність)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 4 лютого Поділитись Опубліковано: 4 лютого 1 година тому, razzil сказав: О 10й вимкнули грід і дея вирішила кілька хвилин перепочити теж, відрубивши лоад... мож непрошене оновлення прилетіло і якраз перезаватажили? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 4 лютого Поділитись Опубліковано: 4 лютого (змінено) 48 хвилин тому, beavis сказав: мож непрошене оновлення прилетіло і якраз перезаватажили? Ні, саме гріда не було. Зараз з'явився, я пішов кілька разів вмикав-вимикав автомат перед інвертором, то відпрацював штатно. Буду спостерігати. Змінено 4 лютого користувачем razzil Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 4 лютого Поділитись Опубліковано: 4 лютого (змінено) По своей теме - написал сапорту на апдейт. Может это решит А так сегодня повторилось. пока есть место в аккуме - от солнца идет заряд и лоад. как только аккум в 99 - начинает прыгать грид - батарея - солнце на лоад Змінено 4 лютого користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 4 лютого Поділитись Опубліковано: 4 лютого 1 час назад, yurriy сказал: Яка помилка випала? Надзирач теж переживає 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 7 лютого Поділитись Опубліковано: 7 лютого А кто то сталкивался с таким кейсом, когда солнца нет уже, идёт питание делала от аккумулятора как обычно (у меня это около 150Вт) Тут врубается вент. преднагрев - там регулятор мощности импульсный (не пинайте, точно как называется не знаю, вентсовский преднагрев), на 1.2 кВт И вот когда он врубается то я вижу эта мощность берется с сети, а не с аккумулятора. На аккуме ограничение в 190А на разряд (это уже что решает инвертор, на бмс 200), и заряда достаточно. В остальном - когда включали электроинструмент на 1.5 кВт - тянуло с батареи... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 7 лютого Поділитись Опубліковано: 7 лютого Вот видосик снял. Особенно прикольно когда после этих импульсов еще и на экспорт отправляет. Такое как будто не успевает с батареи снять.. ЗЫ по тайм оф юз можно разряд до 30%. Такое же поведение было и при 75% VID_20250207_230031548.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого Все вірно, в мене так само. Сама погана картина - коли акумулятори розряджені, и йде заряд від генератора. І всі ті маленькі піки навантаження (незважаючи на gen shaving) лягають на генератор, і той дохне. Мені доводиться вручну вимикати нагрівання в вент. Установці , щоб заряджатися від генератора. Поки рішення не знаю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого (змінено) 3 часа назад, shneider_vova сказал: Поки рішення не знаю А я ж показував. Реально працює з будь-якими піками навантаження. У такому варіанті генератор взагалі не бачить ніяких піків. Він працює на зарядний пристрій. Змінено 8 лютого користувачем yurriy 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 9 лютого Поділитись Опубліковано: 9 лютого В 07.02.2025 в 23:04, ЯД сказал: ЗЫ по тайм оф юз можно разряд до 30%. Можно любой. Нижний порог зависит от настроек Low Battery. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 9 лютого Поділитись Опубліковано: 9 лютого (змінено) 07.02.2025 в 22:58, ЯД сказав: И вот когда он врубается то я вижу эта мощность берется с сети, а не с аккумулятора. На аккуме ограничение в 190А на разряд (это уже что решает инвертор, на бмс 200), и заряда достаточно. В остальном - когда включали электроинструмент на 1.5 кВт - тянуло с батареи. Так і буде при імпульсному навантаженні, бо інвертор має обмежену швидкодію. Прийдеться або з тим змиритися, або відключити мережу повністю. Змінено 9 лютого користувачем volomoto 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 9 лютого Поділитись Опубліковано: 9 лютого 08.02.2025 в 08:28, shneider_vova сказав: І всі ті маленькі піки навантаження (незважаючи на gen shaving) лягають на генератор, і той дохне. Значить рівень батареї менше Low SoC і тоді функція Peak Shaving відключається. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз