yurriy Опубліковано: В неділю в 10:42 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:42 Та дививсь я цей відос, хотілося коментів від найтовщого троля 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: В неділю в 10:51 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:51 1 час назад, Dalet сказал: Ой... Спойлер А потім кажуть, що взимку замало сонця... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: В неділю в 11:02 Поділитись Опубліковано: В неділю в 11:02 11 минут назад, 90BCO сказал: А потім кажуть, що взимку замало сонця... А там сонця і не було. То клініка. Суто батарейка і мережа 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: В неділю в 15:35 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:35 01.02.2025 в 15:50, Vikctor сказав: Маю практичне питання. Як показав особистий досвід під час імпорту ел.енергії з мережі при зниженні напруги нижче запрограмованого мінімуму РКН хоча б по однієї фазі (в мене октемі РКН на кожну фазу, що мало сенс до появи інвертору і геть беззмістовно наразі) і відповідно спрацюванні цього РКН - інвертор вирубає геть усе незважаючи на рівень заряду акб. Це дуже дивно, бо інвертор просто мав би переходити в автономний режим. В 3ф системі якщо хоча б одна фаза виходить за межі, то це є аварією, тому інвертор не може працювати в байпасі в такій ситуації. Але не мало б вирубуватись все, а просто переходити на акумулятор. 01.02.2025 в 15:50, Vikctor сказав: А що відбувається при експорті ел.енергії якщо напруга вийшла за межі встановлені на РКН? Також має перейти на акумулятор, якщо не налаштована деградація експорту залежно від напруги в мережі. Це РКН, яке поставили для ЗТ? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: В неділю в 15:37 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:37 21 годину тому, mib сказав: будем надеяться придет @volomotoи поставит нас на путь истинный Ну я тут, але не дуже розумію в чому питання 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В неділю в 15:41 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:41 (змінено) 5 минут назад, volomoto сказал: Це дуже дивно, бо інвертор просто мав би переходити в автономний режим. В 3ф системі якщо хоча б одна фаза виходить за межі, то це є аварією, тому інвертор не може працювати в байпасі в такій ситуації. Але не мало б вирубуватись все, а просто переходити на акумулятор. Та я згоден, а мій інвертор схоже ні, бо такі все вирубається. 5 минут назад, volomoto сказал: Це РКН, яке поставили для ЗТ? Це звичайні однофазні зубри, яки працювали в мене й до появи інвертору. Їх же переніс в окремий щит під опломбування задля ЗТ. Інвертор зрозуміло не в курсі, що в мене є якісь РКН. Він може тільки виявити зникнення однієй з фаз і одразу тушить все. Якщо пропадають всі три фази, то інвертор спокійно переходить в автономний режим. Змінено В неділю в 15:42 користувачем Vikctor Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: В неділю в 15:46 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:46 2 хвилини тому, Vikctor сказав: Це звичайні однофазні зубри, яки працювали в мене й до появи інвертору. Їх же переніс в окремий щит під опломбування задля ЗТ. А як скомутовані нулі тих зубрів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: В неділю в 15:48 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:48 6 хвилин тому, Vikctor сказав: Це звичайні однофазні зубри Колись питав у пана V: що краще, три однофазних РН, чи трифазне. Думаю ви зрозуміли якою була відповідь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В неділю в 15:48 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:48 Только что, volomoto сказал: А як скомутовані нулі тих зубрів? Та я нічого не змінював - кожне реле під'єднане до загальной головной нульовой шини в розподільчому щиті. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В неділю в 15:52 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:52 Только что, МакДо сказал: Колись питав у пана V: що краще, три однофазних РН, чи трифазне. Думаю ви зрозуміли якою була відповідь. Це дивлячись для чього. Вони купувалийсь на весь будинок задовго до інвертору. У разі виходу за межі налаштувань по однієї фазі я мав електрику по двом іншим. Якби встановив трьохфазне, то в такому випадку вирубався б весь будинок. І це періодично відбувалося - влітку зранку напруга по однієї фазі перевищувала 255В, а взимку ввечорі на іншой фазі напруга падає до 188-195В. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: В неділю в 15:59 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:59 6 хвилин тому, Vikctor сказав: Це дивлячись для чього. Вони купувалийсь на весь будинок задовго до інвертору. У разі виходу за межі налаштувань по однієї фазі я мав електрику по двом іншим. Якби встановив трьохфазне, то в такому випадку вирубався б весь будинок. І це періодично відбувалося - влітку зранку напруга по однієї фазі перевищувала 255В, а взимку ввечорі на іншой фазі напруга падає до 188-195В. Але ж зараз, по суті, функцію РН виконує інвертор? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В неділю в 16:04 Поділитись Опубліковано: В неділю в 16:04 2 минуты назад, МакДо сказал: Але ж зараз, по суті, функцію РН виконує інвертор? Безумовно. Принаймні для споживачів лоад. Але на жаль на відміну від киян для нас встановлення РКН для оформлення ЗТ є обов'язковим. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: В неділю в 16:31 Поділитись Опубліковано: В неділю в 16:31 53 минуты назад, volomoto сказал: Ну я тут, але не дуже розумію в чому питання надаю консультацію, 1500грн, скиньтеся може))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В неділю в 16:35 Поділитись Опубліковано: В неділю в 16:35 Только что, Dalet сказал: надаю консультацію, 1500грн, скиньтеся може))) Далет звучить як щось біблійне. Ізиді) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: В неділю в 16:41 Поділитись Опубліковано: В неділю в 16:41 5 минут назад, Vikctor сказал: Далет звучить як щось біблійне. Ізиді) дякую. якщо вже про біблію, там якраз такого нема, а от те що на шару не добре, якраз є Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В неділю в 17:41 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:41 58 минут назад, Dalet сказал: дякую. якщо вже про біблію, там якраз такого нема, а от те що на шару не добре, якраз є А у вас хтось щось просив нашару? В цієї гілці? Можно посилання? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: В неділю в 22:37 Поділитись Опубліковано: В неділю в 22:37 (змінено) 4 часа назад, Vikctor сказал: А у вас хтось щось просив нашару? В цієї гілці? Можно посилання? то вы тему люкса наверно не читаете, не сезон скучно человеку ну и в очередной раз весь китайский флот приплыл с опозданием, в прошлом году это были ячейки, сейчас люксы в целом просто нужно не обращать внимания, дать человеку выговориться, потом выставить счет за услуги психолога, и дать назначение к психотерапевту, мыж тут все тоже бесплатно не подписывались Змінено В неділю в 22:38 користувачем mib 2 2 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: В понеділок в 07:18 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 07:18 8 часов назад, mib сказал: то вы тему люкса наверно не читаете, не сезон скучно человеку ну и в очередной раз весь китайский флот приплыл с опозданием, в прошлом году это были ячейки, сейчас люксы в целом просто нужно не обращать внимания, дать человеку выговориться, потом выставить счет за услуги психолога, и дать назначение к психотерапевту, мыж тут все тоже бесплатно не подписывались Треба у цього дядька запитати (напишу в ТГ). Він не такий жлоб, як інші бориспільскі бариги інсталятори 🥳 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: В понеділок в 08:30 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:30 1 час назад, 90BCO сказал: Він не такий жлоб, як інші бориспільскі бариги інсталятори 🥳 гляньте яка збірочка у бариги бориспільського для тестування, діагностики та вивчення високовольтних інв Дейе. Це суто стенд на якому відпрацьовуються моделі налаштувань, а також перевіряється робота інв чи батарей після ремонту. Батарея власної збірки дозволя навантажити на 100% інв до 30кВт потужності. Подобається? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: В понеділок в 08:39 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:39 8 минут назад, Dalet сказал: гляньте яка збірочка у бариги бориспільського для тестування, діагностики та вивчення високовольтних інв Дейе. Це суто стенд на якому відпрацьовуються моделі налаштувань, а також перевіряється робота інв чи батарей після ремонту. Батарея власної збірки дозволя навантажити на 100% інв до 30кВт потужності. Подобається? Спойлер Подобається. Скільки ми Вам винні ? 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: В понеділок в 08:45 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:45 (змінено) 6 минут назад, 90BCO сказал: Подобається. Скільки ми Вам винні ? перегляди моїх дописів безкоштовні, випийте кави я продовжу, бо коли подобається, то варто не припиняти Змінено В понеділок в 08:45 користувачем Dalet 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: В понеділок в 08:49 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:49 2 минуты назад, Dalet сказал: перегляди моїх дописів безкоштовні, випийте кави я продовжу, бо коли подобається, то варто не припиняти "- Доктор, спасибо Вам за то, что излечили меня от мании величия! Сколько миллиардов долларов я Вам должен за лечение?" 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: В понеділок в 12:46 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 12:46 (змінено) Поставил панели, работают, все было гуд) Но как только аккум дошел до 99% (типа фулл) начинает питать лоад то с грида (зачем, если батарея фулл и есть солнце? и лоад у меня до 200Вт ), то с аккума, то с солнца, при этом пытаясь в батарейку впихнуть еще и еще, и бмс постоянно рубит по оверчарджу.. БМС с 13.35, протокол дее Я ж не думаю что такая работа - правильная, Куда посмотреть в настройках? в конфигах стоит лоад ферст, и тайм оф юз с грид чаржем только ночью и до 60% аккума. Змінено В понеділок в 12:47 користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В понеділок в 12:46 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 12:46 13 часов назад, mib сказал: то вы тему люкса наверно не читаете Не читаю, бо в мене немає відповідного інвертору і не планую його купувати. Але ця манія величі в чувака, до якого ніхто в цієї гілці взагалі не звертається ані за платними порадами ані за безкоштовними і який на відміну скажемо від пана volomoto жодним чином не довів свою обізнаність в питанні, виглядає кумедно. 5 часов назад, 90BCO сказал: Треба у цього дядька запитати (напишу в ТГ). Він не такий жлоб, як інші бориспільскі бариги інсталятори 🥳 На жаль рівень обізнаності цього відеоблогера приблизно такий саамо як у володаря біблейного нікнейму. Влітку після чергового його відео де він всіляко намагався відмовити слухачів купувати 3-фазні інвертори деє, бо мовляв їх потрібно навантажувати сінхронно по фазах, не перевищувати номінал інвертору по байпасу і ще багато подібной маячні, я написав довгий коментар де аргументовно спростував це все. Перестав дивитись його відео. Але нещодавно в січні ютуб запропонував його чергове відео, де в заголовку чувак несамовито радів купівлі саме 3-фазного деє і у відео підкреслював всі переваги такого рішення і вже навпаки радив глядачам купити такий інвертор. Чувак прям готовий політик - перевзувається в польоті. 2 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: В понеділок в 12:54 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 12:54 3 минуты назад, Vikctor сказал: Влітку після чергового його відео де він всіляко намагався відмовити слухачів купувати 3-фазні інвертори деє.... Але нещодавно в січні ютуб запропонував його чергове відео, де в заголовку чувак несамовито радів купівлі саме 3-фазного деє і у відео підкреслював всі переваги такого рішення і вже навпаки радив глядачам купити такий інвертор. Чувак прям готовий політик - перевзувається в польоті. Я не адвокатом йому приходжусь, але він відповідав і на це питання. Щось на кшталт "під різні проєкти - різне рішення" 🤷♂️ Імовірно, треба якось у контексті це розглядати... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз