Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, Dalet сказал:

Ой...

Спойлер

IMG-f7bbfbae389df8b2b493cc2b9316830e-V.thumb.jpg.8006be9373ea1b9dfaf37868f4b3252e.jpg

А потім кажуть, що взимку замало сонця...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 минут назад, 90BCO сказал:

А потім кажуть, що взимку замало сонця...

А там сонця і не було. То клініка. Суто батарейка і мережа

• Конфуз 1
Посилання на коментар

01.02.2025 в 15:50, Vikctor сказав:

Маю практичне питання. Як показав особистий досвід під час імпорту ел.енергії з мережі при зниженні напруги нижче запрограмованого мінімуму РКН хоча б по однієї фазі (в мене октемі РКН на кожну фазу, що мало сенс до появи інвертору і геть беззмістовно наразі) і відповідно спрацюванні  цього РКН - інвертор вирубає геть усе незважаючи на рівень заряду акб.

Це дуже дивно, бо інвертор просто мав би переходити в автономний режим. В 3ф системі якщо хоча б одна фаза виходить за межі, то це є аварією, тому інвертор не може працювати в байпасі в такій ситуації. Але не мало б вирубуватись все, а просто переходити на акумулятор.

01.02.2025 в 15:50, Vikctor сказав:

А що відбувається при експорті ел.енергії якщо напруга вийшла за межі встановлені на РКН?

Також має перейти на акумулятор, якщо не налаштована деградація експорту залежно від напруги в мережі.

Це РКН, яке поставили для ЗТ?

• Лайк 3
Посилання на коментар

21 годину тому, mib сказав:

будем надеяться придет @volomotoи поставит нас на путь истинный 

Ну я тут, але не дуже розумію в чому питання :)

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

5 минут назад, volomoto сказал:

Це дуже дивно, бо інвертор просто мав би переходити в автономний режим. В 3ф системі якщо хоча б одна фаза виходить за межі, то це є аварією, тому інвертор не може працювати в байпасі в такій ситуації. Але не мало б вирубуватись все, а просто переходити на акумулятор.

Та я згоден, а мій інвертор схоже ні, бо такі все вирубається.

5 минут назад, volomoto сказал:

Це РКН, яке поставили для ЗТ?

Це звичайні однофазні зубри, яки працювали в мене й до появи інвертору. Їх же переніс в окремий щит під опломбування задля ЗТ. Інвертор зрозуміло не в курсі, що в мене є якісь РКН. Він може тільки виявити зникнення однієй з фаз і одразу тушить все. Якщо пропадають всі три фази, то інвертор спокійно переходить в автономний режим.

Змінено користувачем Vikctor
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Vikctor сказав:

Це звичайні однофазні зубри, яки працювали в мене й до появи інвертору. Їх же переніс в окремий щит під опломбування задля ЗТ.

А як скомутовані нулі тих зубрів?

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Vikctor сказав:

Це звичайні однофазні зубри

Колись питав у пана V: що краще, три однофазних РН, чи трифазне. Думаю ви зрозуміли якою була відповідь. :) 

Посилання на коментар

Только что, volomoto сказал:

А як скомутовані нулі тих зубрів?

Та я нічого не змінював - кожне реле під'єднане до загальной головной нульовой шини в розподільчому щиті.

Посилання на коментар

Только что, МакДо сказал:

Колись питав у пана V: що краще, три однофазних РН, чи трифазне. Думаю ви зрозуміли якою була відповідь. :) 

Це дивлячись для чього. Вони купувалийсь на весь будинок задовго до інвертору. У разі виходу за межі налаштувань по однієї фазі я мав електрику по двом іншим. Якби встановив трьохфазне, то в такому випадку вирубався б весь будинок. І це періодично відбувалося - влітку зранку напруга по однієї фазі перевищувала 255В, а взимку ввечорі на іншой фазі напруга падає до 188-195В.

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, Vikctor сказав:

Це дивлячись для чього. Вони купувалийсь на весь будинок задовго до інвертору. У разі виходу за межі налаштувань по однієї фазі я мав електрику по двом іншим. Якби встановив трьохфазне, то в такому випадку вирубався б весь будинок. І це періодично відбувалося - влітку зранку напруга по однієї фазі перевищувала 255В, а взимку ввечорі на іншой фазі напруга падає до 188-195В.

Але ж зараз, по суті, функцію РН виконує інвертор?

Посилання на коментар

2 минуты назад, МакДо сказал:

Але ж зараз, по суті, функцію РН виконує інвертор?

Безумовно. Принаймні для споживачів лоад.  Але на жаль на відміну від киян для нас встановлення РКН для оформлення ЗТ є обов'язковим.

• Сумно 1
Посилання на коментар

53 минуты назад, volomoto сказал:

Ну я тут, але не дуже розумію в чому питання :)

надаю консультацію, 1500грн, скиньтеся може)))

Посилання на коментар

Только что, Dalet сказал:

надаю консультацію, 1500грн, скиньтеся може)))

Далет звучить як щось біблійне. Ізиді)

Посилання на коментар

5 минут назад, Vikctor сказал:

Далет звучить як щось біблійне. Ізиді)

дякую. якщо вже про біблію, там якраз такого нема, а от те що на шару не добре, якраз є

Посилання на коментар

58 минут назад, Dalet сказал:

дякую. якщо вже про біблію, там якраз такого нема, а от те що на шару не добре, якраз є

А у вас хтось щось просив нашару? В цієї гілці? Можно посилання?

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 часа назад, Vikctor сказал:

А у вас хтось щось просив нашару? В цієї гілці? Можно посилання?

то вы тему люкса наверно не читаете, не сезон скучно человеку

ну и в очередной раз весь китайский флот приплыл с опозданием, в прошлом году это были ячейки, сейчас люксы

в целом просто нужно не обращать внимания, дать человеку выговориться, потом выставить счет за услуги психолога, и дать назначение к психотерапевту, мыж тут все тоже бесплатно не подписывались :-)

Змінено користувачем mib
  • Лайк 2
  • Дякую 2
  • Хаха 5
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

8 часов назад, mib сказал:

то вы тему люкса наверно не читаете, не сезон скучно человеку

ну и в очередной раз весь китайский флот приплыл с опозданием, в прошлом году это были ячейки, сейчас люксы

в целом просто нужно не обращать внимания, дать человеку выговориться, потом выставить счет за услуги психолога, и дать назначение к психотерапевту, мыж тут все тоже бесплатно не подписывались :-)

Треба у цього дядька запитати (напишу в ТГ).

Він не такий жлоб, як інші бориспільскі бариги інсталятори 🥳

image.png.bf41aa532ac4b232c290eb5284f60ab8.png

• Хаха 4
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, 90BCO сказал:

гляньте яка збірочка у бариги бориспільського для тестування, діагностики та вивчення високовольтних інв Дейе. Це суто стенд на якому відпрацьовуються моделі налаштувань, а також перевіряється робота інв чи батарей після ремонту. Батарея власної збірки дозволя навантажити на 100% інв до 30кВт потужності. Подобається?

image.thumb.png.5607e4dd60bef20b31e846f43530bae4.png

• Лайк 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

8 минут назад, Dalet сказал:

гляньте яка збірочка у бариги бориспільського для тестування, діагностики та вивчення високовольтних інв Дейе. Це суто стенд на якому відпрацьовуються моделі налаштувань, а також перевіряється робота інв чи батарей після ремонту. Батарея власної збірки дозволя навантажити на 100% інв до 30кВт потужності. Подобається?

Спойлер

image.thumb.png.5607e4dd60bef20b31e846f43530bae4.png

Подобається.

Скільки ми Вам винні ?

• Хаха 6
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

6 минут назад, 90BCO сказал:

Подобається.

Скільки ми Вам винні ?

перегляди моїх дописів безкоштовні, випийте кави
я продовжу, бо коли подобається, то варто не припиняти

Змінено користувачем Dalet
  • Лайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, Dalet сказал:

перегляди моїх дописів безкоштовні, випийте кави
я продовжу, бо коли подобається, то варто не припиняти

"- Доктор, спасибо Вам за то, что излечили меня от мании величия! Сколько миллиардов долларов я Вам должен за лечение?"

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Поставил панели, работают, все было гуд)

Но как только аккум дошел до 99% (типа фулл) начинает питать лоад то с грида (зачем, если батарея фулл и есть солнце? и лоад у меня до 200Вт ), то с аккума, то с солнца, при этом пытаясь в батарейку впихнуть еще и еще, и бмс постоянно рубит по оверчарджу..  БМС с 13.35, протокол дее
Я ж не думаю что такая работа - правильная, Куда посмотреть в настройках?
в конфигах стоит лоад ферст, и тайм оф юз с грид чаржем только ночью и до 60% аккума.

Змінено користувачем ЯД
Посилання на коментар

13 часов назад, mib сказал:

то вы тему люкса наверно не читаете

Не читаю, бо в мене немає відповідного інвертору і не планую його купувати. Але ця манія величі в чувака, до якого ніхто в цієї гілці взагалі не звертається ані за платними порадами ані за безкоштовними і який на відміну скажемо від пана volomoto жодним чином не довів свою обізнаність в питанні, виглядає кумедно.

5 часов назад, 90BCO сказал:

Треба у цього дядька запитати (напишу в ТГ).

image.png.bf41aa532ac4b232c290eb5284f60ab8.png

На жаль рівень обізнаності цього відеоблогера приблизно такий саамо як у володаря біблейного нікнейму. Влітку після чергового його відео де він всіляко намагався відмовити слухачів купувати 3-фазні інвертори деє, бо мовляв їх потрібно навантажувати сінхронно по фазах, не перевищувати номінал інвертору по байпасу і ще багато подібной маячні, я написав довгий коментар де аргументовно спростував це все. Перестав дивитись його відео. Але нещодавно в січні ютуб запропонував його чергове відео, де в заголовку чувак несамовито радів купівлі  саме 3-фазного деє і у відео підкреслював всі переваги такого рішення і вже навпаки радив глядачам  купити такий інвертор. Чувак прям готовий політик - перевзувається в польоті.

• Лайк 2
  • Хаха 5
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, Vikctor сказал:

Влітку після чергового його відео де він всіляко намагався відмовити слухачів купувати 3-фазні інвертори деє.... Але нещодавно в січні ютуб запропонував його чергове відео, де в заголовку чувак несамовито радів купівлі  саме 3-фазного деє і у відео підкреслював всі переваги такого рішення і вже навпаки радив глядачам  купити такий інвертор. Чувак прям готовий політик - перевзувається в польоті.

Я не адвокатом йому приходжусь, але він відповідав і на це питання. Щось на кшталт "під різні проєкти - різне рішення" 🤷‍♂️

Імовірно, треба якось у контексті це розглядати...

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...