90BCO Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 1 час назад, МакДо сказал: Це якийсь сюр. А куди ділась функція ДБЖ? Нікуди. Як ДБЖ інвертор працює при зникненні грід, коли там усе скаче по фазах після 23:00, то це вже аварійний режим (пише на дісплеї "Over Curent Protect"). Ну, не знали китайці, що в нас така дупа із мережею🤷♂️ Вангую, що незабаром з'явиться нова версія інверторів із стабом по входу. Вони ж вже Quant злизали, немає сумнівів... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 39 минут назад, МакДо сказал: Важко форуму. Глючить. Напевно під ddos атакою спостерігача. ...або в дурдомі вже розв'язали на вечерю. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 2 часа назад, Vikctor сказал: Забув де це встановлюється? Точно при вимкненні однієї з фаз інвертор переходить на автономний режим? в advanced у меня так что бы одна фаза прям совсем пропадала не было, но было такое что одна фаза выходила за параметры по напряжению и инвертор переходил на батарею и прекращал заряд 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 59 минут назад, МакДо сказал: Важко форуму. Глючить. Напевно під ddos атакою спостерігача. Думав це тільки в мене з боку провайдера. 7 минут назад, mib сказал: в advanced у меня так что бы одна фаза прям совсем пропадала не было, но было такое что одна фаза выходила за параметры по напряжению и инвертор переходил на батарею и прекращал заряд Тоді коректного порівняння не буде на жаль. І так - в мене встановлено асинхронність навантаження по фазах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 14 минут назад, Vikctor сказал: Думав це тільки в мене з боку провайдера. у меня в 500ю выпадает, я вам с третьего раза ответить смог 14 минут назад, Vikctor сказал: Тоді коректного порівняння не буде на жаль. І так - в мене встановлено асинхронність навантаження по фазах. будем надеяться придет @volomotoи поставит нас на путь истинный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 4 часа назад, 90BCO сказал: Це той випадок, коли усі почали активно юзати нічний тариф🤷♂️ Скорее электроотопление Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 1 годину тому, 90BCO сказав: Нікуди. Як ДБЖ інвертор працює при зникненні грід, коли там усе скаче по фазах після 23:00, то це вже аварійний режим (пише на дісплеї "Over Curent Protect"). Ну, не знали китайці, що в нас така дупа із мережею🤷♂️ Вангую, що незабаром з'явиться нова версія інверторів із стабом по входу. Вони ж вже Quant злизали, немає сумнівів... Якщо оверкурент протект пише то десь там оверкарент. І цемабуть треба якось вирішити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 3 часа назад, Vikctor сказал: Самому цікаво. Треба стаба купити..... цікавість треба грошима давити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 11 минут назад, Dalet сказал: Треба стаба купити..... цікавість треба грошима давити Вы в ветке люкса уже всех разогнали, что решили в дею заглянуть ? Может там какую инвентаризацию на складе сделайте или видос полезный снимите ? 2 1 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 44 минуты назад, mib сказал: Вы в ветке люкса уже всех разогнали, что решили в дею заглянуть ? Может там какую инвентаризацию на складе сделайте или видос полезный снимите ? Так я звідси і не виходив, шоб заглядать знову. А відео все є, на ютюбі, на тіктоці. Ну а склад персонал порахував. Дякую все добре. Ну а по дейе, дак попит є на рішення проблем по ним, от і кручуся. Вибачте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 3 минуты назад, Dalet сказал: Ну а по дейе, дак попит є на рішення проблем по ним, от і кручуся. Вибачте. На тому світі Ваш досвід буде оцінений щиро. Вибачте 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 1 час назад, Dalet сказал: Треба стаба купити..... цікавість треба грошима давити Собі купуйте та давить свої підліткові прищі що забажаєте. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 4 часа назад, mib сказал: в advanced у меня так что бы одна фаза прям совсем пропадала не было, но было такое что одна фаза выходила за параметры по напряжению и инвертор переходил на батарею и прекращал заряд За це дякую, в мене не було галки. Чи ніколи не ставив, чи злетіла після оновлення ПЗ. До речі, а що ще тут є корисного в цьому меню? : 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 10 минут назад, 90BCO сказал: До речі, а що ще тут є корисного в цьому меню? : это опять таки нужно взрослых спрашивать @volomoto 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого (змінено) 1 час назад, 90BCO сказал: На тому світі Ваш досвід буде оцінений щиро. Вибачте Дякую. Навзаєм. Краще з розумним втратити, ніж з вами знайти. Цей світ навчив Змінено 1 лютого користувачем Dalet 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 1 час назад, mib сказал: это опять таки нужно взрослых спрашивать @volomoto ...и шоб два раза не вставать: а як отут повинно бути? : 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 1 хвилину тому, 90BCO сказав: ...и шоб два раза не вставать: а як отут повинно бути? : Тут так, как у вас фазы подключены (последовательность фаз). Если не правильно - инвертор матюкается. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого 7 годин тому, 90BCO сказав: ...и шоб два раза не вставать: а як отут повинно бути? : В групі в фейсбуці писали, що якщо Ось тут поставити нижню галочку, то це суттєво зменшує кількість відключень від мережі там, де це часто. За що саме відповідає галочка - особисто не дізнавався, тож рекомендація - на свій страх і ризик, я собі не робив, бо проблеми в мене немає. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого 11 часов назад, 90BCO сказал: За це дякую, в мене не було галки. Чи ніколи не ставив, чи злетіла після оновлення ПЗ. До речі, а що ще тут є корисного в цьому меню? : Так нічого для вас не зміниться після встановлення цієї галкі, бо в мене вона весь час встановлена. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2 часа назад, shneider_vova сказал: В групі в фейсбуці писали, що якщо Ось тут поставити нижню галочку, то це суттєво зменшує кількість відключень від мережі там, де це часто. За що саме відповідає галочка - особисто не дізнавався, тож рекомендація - на свій страх і ризик, я собі не робив, бо проблеми в мене немає. Ти про IT system - neutral is not grounded? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого Ой... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого Гарне фото. А коменти будуть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого 22 минуты назад, yurriy сказал: Гарне фото. А коменти будуть? Думаю будудь, зараз набіжать нальють 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого 1 година тому, yurriy сказав: Гарне фото. А коменти будуть? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого Та дививсь я цей відос, хотілося коментів від найтовщого троля 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз