90BCO Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня Скоро вже почнемо продавати інвертори на ОЛХ, схоже : 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня В 21.01.2025 в 17:05, orange22 сказал: Нещодавно запитував в цій темі чому може не працювати time of use(батарея постійно тримається на 100%) Вирішив відписатись. Можливо хтось зтикнеться з такою проблемою теж. Причина: глюк прошивки jkbms. Бмс вказувала інветору параметр force charge. Рішення: змінити кан протокол з дейе на пілонтеч. Докладніше у відео https://www.youtube.com/watch?v=rUaGVfTAjcc у відео кажуть що 15.17 проблемна, а потім виправили. у Вас яка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 2 часа назад, 90BCO сказал: Скоро вже почнемо продавати інвертори на ОЛХ, схоже : Схоже спостерігачу недовподоби в тому числі ядерний синтез. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 55 минут назад, Vikctor сказал: Схоже спостерігачу недовподоби в тому числі ядерний синтез. Тому, що він не різнокольоровий. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 10 минут назад, yurriy сказал: Тому, що він не різнокольоровий. В сенсі спостерігачу довподоби лишень веселка? Була в мене така підозра... 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 14 минут назад, Vikctor сказал: Була в мене така підозра... Вгадав 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 21.01.2025 в 16:14, Дмитрий Григорчук сказав: У всіх так само в Solarman показує дані невірно, в тому плані, що насправді з мережі бере 1.98квт, а будинок споживає 3.53квт, а воно показує в ватах без одного нуля. У вас як? Deye cloud ще цікавіше, з мережі також показує невірно, насправді 2квт, а не 0.2 І навантаження показує невірно, що смарт, а що упс Самі підрахунки споживання за день, місяць рахує вірно, а от в реально часі показує неправильно Воно ж знімає та передає данні відносно рідко, а споживання міняється швидко. Налійте в бойлер холодної води, увімкніть тільки його та почекайте хвилин 10, буде мабуть правильно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 1 година тому, k-master сказав: Воно ж знімає та передає данні відносно рідко, а споживання міняється швидко. Налійте в бойлер холодної води, увімкніть тільки його та почекайте хвилин 10, буде мабуть правильно. По замовчуванню час оновлення 5хв. Можна попросити китайців оновлення даних раз на хвилину. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
orange22 Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня (змінено) В 23.01.2025 в 14:09, newbee2020 сказал: у відео кажуть що 15.17 проблемна, а потім виправили. у Вас яка? в мене 15.18 Змінено 26 січня користувачем orange22 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 4 години тому, orange22 сказав: в мене 15.18 Найстабільніша зараз 15.35 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня А кто дею в ХА интегрировал, какую из напиленных интеграций выбрали? А то я взял одну на пробу, и вроде данные есть, но они вообще никак не совпадают с тем, что в дее Клауд( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 7 хвилин тому, ЯД сказав: А кто дею в ХА интегрировал, какую из напиленных интеграций выбрали? А то я взял одну на пробу, и вроде данные есть, но они вообще никак не совпадают с тем, что в дее Клауд( 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 9 хвилин тому, ЯД сказав: А то я взял одну на пробу, и вроде данные есть, но они вообще никак не совпадают с тем, что в дее Клауд( в НА оновлення раз на 5 секунд, в deye cloud - раз на 5 хвилин. звісно, дані будуть різні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня А для моніторінгу такі зробив карточки, можу поділитися якщо що. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 11 хвилин тому, shneider_vova сказав: в НА оновлення раз на 5 секунд, в deye cloud - раз на 5 хвилин. звісно, дані будуть різні Ну там не просто разные. Дее показывает 150Вт, интеграция - 12... В таком духе Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 2 хвилини тому, ЯД сказав: Ну там не просто разные. Дее показывает 150Вт, интеграция - 12... В таком духе Ота інтеграція шо Вова скинув працює відмінно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 16 хвилин тому, shneider_vova сказав: Хм, я именно эту и поставил... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 1 година тому, ЯД сказав: Ну там не просто разные. Дее показывает 150Вт, интеграция - 12... В таком духе В мене інвертор висить зависоко, я навіть не знаю, що він показує 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 1 годину тому, razzil сказав: А для моніторінгу такі зробив карточки, можу поділитися якщо що. як на мене, оця - перфектна: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня @shneider_vovaа як ти котел підʼєднав до однофазного інвертора? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 29 хвилин тому, razzil сказав: @shneider_vovaа як ти котел підʼєднав до однофазного інвертора? а ніяк. в мене тільки він і під'єднаний ДО інвертора, тому поставив трансформатор струму і бавлюся цифрами. Проблема в тому, що рахувати сумарне споживання по цьому параметру інвертор і інтеграція не вміють, треба дописувати сенсори самому, але це мені поки ліньки. тому на картку додав, але скористатися толком не можу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 49 хвилин тому, shneider_vova сказав: а ніяк. в мене тільки він і під'єднаний ДО інвертора, тому поставив трансформатор струму і бавлюся цифрами. Проблема в тому, що рахувати сумарне споживання по цьому параметру інвертор і інтеграція не вміють, треба дописувати сенсори самому, але це мені поки ліньки. тому на картку додав, але скористатися толком не можу ну тобто коли є надлишок сонця, він підживлює одну фазу котла? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 15 хвилин тому, razzil сказав: ну тобто коли є надлишок сонця, він підживлює одну фазу котла? Була така ідея, але вона не допродумана в мене. Плюс де ти бачив надлишок за останні 2 місяці? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 8 годин тому, shneider_vova сказав: Була така ідея, але вона не допродумана в мене. Плюс де ти бачив надлишок за останні 2 місяці? Та бачив трохи, у поточному місяці нагенеровано у мене 340 і з них експортовано 110. Але то вже оффтоп. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: В четвер в 19:22 Поділитись Опубліковано: В четвер в 19:22 Снова по той интеграции Что то у меня лыжи не едут( На линиях 1 и 3 точно висят вентиляция и котел, и +- похоже. Но что тогда значение лоад павер? не общая ли должна быть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз