Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

14 хвилин тому, makita сказав:

де подивитися про батарею?( бо завжди звертав увагу на прошивку інвертора)

в Solarman є

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

45 минут назад, shneider_vova сказал:

в Solarman є

Це Lithium Battery Version Number? Якщо це воно,то v2.0.0.7

Посилання на коментар

Тільки що, makita сказав:

Це Lithium Battery Version Number? Якщо це воно,то v2.0.0.7

Здається, треба оновити прогивку

Посилання на коментар

Я ту обжерся і можна повипендрюватись своїм оффгрід гаражем. В мене повинно бути не тільки функціонально, а ще й красиво:

IMG_1857.thumb.jpeg.9ff87c2fb633384c23ef8af15274e9db.jpeg

IMG_1847.thumb.jpeg.91c532dc8b934873489c8926b5844785.jpeg

IMG_1850.thumb.jpeg.853f006063a9d39d64d8e06ca56eb302.jpeg

IMG_1851.thumb.jpeg.c5d4a3ceaceb0f2e3f48c84b49c65310.jpegIMG_1852.thumb.jpeg.a192f45f2c8942b289705630a66842f8.jpeg

IMG_1854.thumb.jpeg.1502423a1b434b5901aa39fd409ae719.jpeg

IMG_1855.thumb.jpeg.0dd10c8668e4cea95ccbf310dd7801d2.jpeg

IMG_1858.thumb.jpeg.c88283dfd2fee6f8d6be23b4e52aec36.jpeg

• Лайк 13
  • Дякую 4
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

5 минут назад, shneider_vova сказал:

Здається, треба оновити прогивку

написав у вотсап китайцям-можливо сплять ще)

Посилання на коментар

6 минут назад, volomoto сказал:

В мене повинно бути не тільки функціонально, а ще й красиво:

Стрємають мене оті відкриті шини, та ще й поряд плюсова з мінусовою. Не дай бог щось впаде туди металеве - буде біда. А так да, внушаєть! 

• Лайк 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, volomoto сказав:

Я ту обжерся і можна повипендрюватись своїм оффгрід гаражем.

Раз в рік я обжертий варениками за капустою від тещі. Я це обожнюю. Тому розумію. А скільки мотогодин було затрачено на побудову такої станції і що думаєш на рахунок відміни нічного тарифу? 
Треба прозондувати ЄС , бо МВФ нас штовхає в тарифну яму ЄС з доходами українців. І в мене вже засіяно зерно сумніву на рахунок збільшення ємності моїх майбутніх АКБ: чи не ліпше інвестувати в ТН чи дрова з кочегаром?

Змінено користувачем МакДо
Посилання на коментар

23 часа назад, МакДо сказал:

Все працює, раніше навіть графіки зневіреним показував. Можливо потрібно оновити прошивку. Таке раніше на фб часто бувало.

Прошивку інвертора китайці мені оновили ще неділю тому. А по поводу Time Of Use в мене не працює зарядка від мережі в цей час. Для прикладу, якщо зараз наприклад 23:30, а в мене стоїть зарядка з 23:00 до 1:00 - йде розрядка, а не зарядка. Якщо змінюю час заряду з 23:00 до 23:50 - все працює. Може залежить від інвертора цей параметр? В мене 6 кВт.

Такі правила і видно що в пеіод переходу через сутки правила - не працює

IMG_20241225_000103.jpg

IMG_20241225_000120.jpg

Змінено користувачем S K
Посилання на коментар

12 годин тому, МакДо сказав:

А скільки мотогодин було затрачено на побудову такої станції і що думаєш на рахунок відміни нічного тарифу?

Я не рахував години, але багато, бо спочатку треба було намалювати все в солідвоксі і там я кілька варіантів спробував, щоб все гарно скомпонувалось і легко було гнути шини.

щодо нічного тарифу, то не знаю що з ним буде, але всеодно буде якась зональність, тому акуми пригодяться.

12 годин тому, МакДо сказав:

чи не ліпше інвестувати в ТН чи дрова з кочегаром?

ТН точно буде вигідніше, ніж ЕК.

• Лайк 2
Посилання на коментар

12 годин тому, yurriy сказав:

Стрємають мене оті відкриті шини, та ще й поряд плюсова з мінусовою. Не дай бог щось впаде туди металеве - буде біда.

Там буде все закрито, тому нічо не впаде. Та і ймовірність, що впаде власне на відкриті частити, я б сказав що дуже низька. Майже вся площа шин в термозбіжній трубці.

• Лайк 3
Посилання на коментар

1 час назад, volomoto сказал:

Там буде все закрито

От би прозорим полікарбонатом закрити, як це наразі модно.

І дисплей-планшет прикрутити, космічний : 

image.png.def3df9d60e532709f51a11f2d1f08c9.png

Посилання на коментар

29 хвилин тому, 90BCO сказав:

От би прозорим полікарбонатом закрити, як це наразі модно.

Я фасад зашию прозорим акрилом.

Змінено користувачем volomoto
  • Лайк 1
Посилання на коментар

19 часов назад, shneider_vova сказал:

В мене вже тиждень в селі міняють десь трансформатор, вирубають світло майже на весь робочий день. щойно батарея дішла до 17%, не вирубалася. увімкнув генератор інверторний (він підключений до smartload), gen shave стояв 1 квт. інвертор побачив живлення від генератора, спробував перейти та вочевидь генератор не прогрівся, дав просадку, і інвертор відвернув носа = не перейшов на генератор. допомогло тільки через пару хвилин вимкнути генератор і увімкнути заново. тоді почав з нього заряджати батарею. gen shave збільшив до 2 квт - все працює. а тут і місто врубилося, тож експеримент не довів до кінця. Питання таке - чи можна налаштувати початкову затримку генератора, та повторну спробу підключення генератора, якщо перша невдала?

У мене генератор в сараї. Тому схема підключення така. Перед інвертором окремий вимикач на генератор. Одівся, пішов завів генератор, прийшов, роздівся, помив руки. Як раз за цей час генератор прогрівся. Включив тумблер. 

Виключаю в зворотньому порядку - даю час генератору охолонути.

З приводу повторного підключення. Пробував запустити тепловий насос 1.8 кВт від генератора 5 кВт. Включив ТН і дивився на екран. При запуску компресора відключається генератор і інвертор переключається на АКБ. Ну все, думаю, заглох генератор. Виглянув послухав - ні, торохтить. Почекав трохи - інвертор знову підключив генератор і далі вже працював на ньому. Так що інвертор сам відключає і підключає повторно в залежності від навантаження.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, 90BCO сказал:

image.png.2a89944d639574e7cff7d101c7cbf017.png

ледку на фон або прожектори на фронт гріх не кинуть на такий монумент :) volomoto володар залізофосфата, це топ, особливо шини, а не шланги.

спостерігатель навіть на такому наслідив, дурна тварина

Змінено користувачем newbee2020
  • Лайк 3
Посилання на коментар

29 хвилин тому, newbee2020 сказав:

ледку на фон або прожектори на фронт гріх не кинуть на такий монумент

Я хочу прикрутити лед підсвітку, але найближчим часом цього не буду робити, бо є пріоритетніші речі.

• Лайк 1
Посилання на коментар

14 годин тому, S K сказав:

в пеіод переходу через сутки правила - не працює

Перехід доби можна в останньому рядку, тоді все працює.

В першому не буде працювати.

• Лайк 3
  • Дякую 2
Посилання на коментар

1 минуту назад, beavis сказал:

Перехід доби можна в останньому рядку, тоді все працює.

Дійсно, в мене в останньому рядку. Жодних проблем. Як на заводській прошивці, так і на новій.

• Лайк 2
Посилання на коментар

23 часа назад, volomoto сказал:

Я ту обжерся і можна повипендрюватись своїм оффгрід гаражем. В мене повинно бути не тільки функціонально, а ще й красиво

Какое тут сечение и длина кабеля к инвертору?

Змінено користувачем Kubik
Посилання на коментар

24.12.2024 в 22:20, МакДо сказав:

Раз в рік я обжертий варениками за капустою від тещі. Я це обожнюю. Тому розумію. А скільки мотогодин було затрачено на побудову такої станції і що думаєш на рахунок відміни нічного тарифу? 

Я не впевнений що це правда бо намагався шукати джерело але не знайшов - Я десь читав що нічний тариф десь прописаний у европейських нормах і поки Україна приєднана до європейської енергомережі та й в принципі йде до Європи його просто так рішенням НКРЕ відмінити неможливо. Ще раз - наскільки це правда я не знаю.

• Лайк 3
Посилання на коментар

25 минут назад, k-master сказал:

Я не впевнений що це правда бо намагався шукати джерело але не знайшов - Я десь читав що нічний тариф десь прописаний у европейських нормах і поки Україна приєднана до європейської енергомережі та й в принципі йде до Європи його просто так рішенням НКРЕ відмінити неможливо. Ще раз - наскільки це правда я не знаю.

поки працюють АЕС, нічний тариф буде

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, k-master сказал:

Не знаю як де але в Польші точно є постачальники (чи продавці) ел.енергії, в тарифах яких є розділення по зонах з високими та низкими тарифами. В електрокотлах від вайлант/протерм вбудоване реле, призначене для взаємодії з лічильниками, в яких є функція відправляти сигнал що активує/дезактивує то реле в залежності від часу коли настає/зникає період низького/високого тарифу.

Стосовно експердів. Точніше навіть не в експердах справа, бо самі по собі ці покидькі могли б впливати на думку хіба що свого оточення, якби не чисельні журнохвойди та різноманітні блогери/опініон мейкери та інша тупа/продажна худоба. Найближчий приклад - якесь полтавське видання взяло інтерв'ю в якогось нікому не відомого представника місцевого ТРО, який впевнено розповів про те, що Рада ось-ось прийме закон про мобілізацію 18-річних і його підрозділ починає їх рекрутінг. І всі помійки залюбки це розповсюдили. Я вже мовчу про чисельні вкиди стосовно тарифів від  якихось мудаків, які не займають жодних посад й зрозуміло ні на що не впливають,   але їх висери  теж залюбки розповсюджують. Інша справа що в суспільстві з високим рівнем критичного мислення подібне інфоціганство не було б затребуване.

Змінено користувачем Vikctor
  • Лайк 5
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

26 минут назад, Vikctor сказал:

Інша справа що в суспільстві з високим рівнем критичного мислення подібне інфоціганство не було б затребуване.

Таких суспільств не існує. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

23 минуты назад, yurriy сказал:

Таких суспільств не існує. 

В цілому згоден, але для мене завжди показовий один факт -  франшиза битва екстрасенсів під різними назвами була якийсь час присутня в етерах різних країн, але чомусь найбільшой популярності досягла на болотах, а ми на жаль зайняли почесне друге місце...

• Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...