90BCO Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 1 час назад, Vikctor сказал: Схоже не я один перейшов на автономне живлення вдень. 24 минуты назад, volomoto сказал: Я також від вчора перейшов: +1 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 5 минут назад, 90BCO сказал: +1 3*5кВтг? Таки як я та ви енергомережу вночі не просадимо. А чувакі з акб як у відео 200кВтг (прагне збільшити до 500кВтг) напевно могут поступово. Підозрюю що багацьго офисів та виробництв або вже створили подібні накопичувачі або невдовзі це зроблять. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 (змінено) 33 минуты назад, Vikctor сказал: А якщо світло зникне по досягненні скажемо 30%, то акб не розряджатимеся в автономному режимі? Якщо світло зникне, батарея розряджатиметься аж до 10%. Всі ці цифри про зарядку батареї від мережі. Тобто в інтервалі від 17 до 40 підмішування з батареї не доступне при наявності мережі, тільки заряд. Так зрозуміло? Змінено 24 грудня 2024 користувачем yurriy 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 29 минут назад, volomoto сказал: Ні, буде чекати заряду до 40% від мережі, сонця, чи генератора, тобто не буде ніякого автономного режиму. Буде. У мене був такий випадок. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 6 минут назад, Vikctor сказал: 3*5кВтг? 🤣 3х12,5 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 1 минуту назад, yurriy сказал: Так зрозуміло? Максимально. Дякую. Залишилось тільки з'ясувати хто з вас двох (ви чи пан volomoto) має рацію. Тобто схоже доведеться з'ясовувати все на власному досвіді. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 1 минуту назад, 90BCO сказал: 🤣 3х12,5 За всього дві сторінки вже двоє психанувших))) І це лишень ті що зізналися... 2 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 2 минуты назад, Vikctor сказал: За всього дві сторінки вже двоє психанувших))) І це лишень ті що зізналися... Коли Китай захватить увесь Світ, то тільки власников Деї візьмуть до партії . Приєднуйтесь! 1 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 2 минуты назад, Vikctor сказал: Залишилось тільки з'ясувати хто з вас двох (ви чи пан volomoto) має рацію. У мене не рація, у мене практичний досвід . Вище навів свій Time Of Use. При підході до нічного тарифу у мене стоїть 20%. Коли були відключення, попало як раз в кінці періоду і розрядило батарею до 16%. Потім з'явилась мережа. Після цього я провів експеримент з генератором та зарядним пристроєм 😄. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 (змінено) 8 минут назад, Vikctor сказал: За всього дві сторінки вже двоє психанувших))) І це лишень ті що зізналися... В мене 12,2, але хочу ще стільки ж. Змінено 24 грудня 2024 користувачем yurriy 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 Только что, yurriy сказал: В мене 12,4, але хочу ще стільки ж. Шара вже поруч: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 Только что, 90BCO сказал: Шара вже поруч: Та ні, в мене Deye 6.1. Але і вони дешевшають. Вже по 44кгрн бачив. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 10 минут назад, 90BCO сказал: Коли Китай захватить увесь Світ, то тільки власников Деї візьмуть до партії . Приєднуйтесь! Ні, мені з комуняками не по дорозі. Не повірете - кожного разу купуючи щось в них відчуваю лютий сором) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 10 минут назад, yurriy сказал: В мене 12,2, але хочу ще стільки ж. В мене 15, тобто реально доступних десь 12 і як писав вище - вистачає з 7.00 до 23.00 навіть у вихідні. Вчора наприклад 71% залишився у 23.00. Вдень не працює тільки електрокотел та не заряджається автівка. Все інше без обмежень. А в тебе взагалі будинок газифікований. Влітку сподіваюся що вдень буде автономія від сонця а вночі від акб все окрім авто. В цілому я за збільшення ємності акб, але поки не розумію для чого воно мені потрібно). З іншого боку якщо скажемо комірки впадуть в ціні ще на 30-40%, то чому б ні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 7 минут назад, Vikctor сказал: Ні, мені з комуняками не по дорозі. Не повірете - кожного разу купуючи щось в них відчуваю лютий сором) А ні скільки немаю сумнівів. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 В мене вже тиждень в селі міняють десь трансформатор, вирубають світло майже на весь робочий день. щойно батарея дішла до 17%, не вирубалася. увімкнув генератор інверторний (він підключений до smartload), gen shave стояв 1 квт. інвертор побачив живлення від генератора, спробував перейти та вочевидь генератор не прогрівся, дав просадку, і інвертор відвернув носа = не перейшов на генератор. допомогло тільки через пару хвилин вимкнути генератор і увімкнути заново. тоді почав з нього заряджати батарею. gen shave збільшив до 2 квт - все працює. а тут і місто врубилося, тож експеримент не довів до кінця. Питання таке - чи можна налаштувати початкову затримку генератора, та повторну спробу підключення генератора, якщо перша невдала? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 вчера обновился solarman в Home assistant в итоге отвалились сенсоры пишет что их теперь нет, у меня этот смардлоад никак не задействован, может дело в этом ? или у всех так ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovapk Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 4 години тому, МакДо сказав: ⚡ Iseli Deye Support ⚡ chat.whatsapp.com/JQTsAmrgvszLCtbY89NpTB Ось знайшов на іншому ресурсі посилання в вступ в цю групу 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 2 години тому, volomoto сказав: Я також від вчора перейшов: Залишилось тільки навести порядок в гаражі. А общение бмс между собой не подключали? Чего так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 24 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 4 години тому, Vikctor сказав: Схоже не я один перейшов на автономне живлення вдень. Якщо таких об'єктів більшатиме, то я почну хвилюватись за потужність ядерних реакторів. дуже велика батарея.mp4 21 \u041c\u0411 · 2 завантаження ядерним реакторам нічого не загрожує 1. Це високовольтний інвертор. На батарейках стоять БМС для 50v, при робочій напрузі 740v ключі БМС проживуть коротке і яскраве життя, після чого захисні функції працювати не будуть. 2. Балансуватись ця система не буде абсолютно. Як результат, має бути новорічний салют зірваних клапанів з солодким присмаком літія, але це оманливо, бо то яд. 3. Поки не пізно, порадьте товаришу поставити високовольтну БМС, або замінити інвертор на низьковольтний. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 4 минуты назад, yur43 сказал: ядерним реакторам нічого не загрожує 1. Це високовольтний інвертор. На батарейках стоять БМС для 50v, при робочій напрузі 740v ключі БМС проживуть коротке і яскраве життя, після чого захисні функції працювати не будуть. 2. Балансуватись ця система не буде абсолютно. Як результат, має бути новорічний салют зірваних клапанів з солодким присмаком літія, але це оманливо, бо то яд. 3. Поки не пізно, порадьте товаришу поставити високовольтну БМС, або замінити інвертор на низьковольтний. Так як це не мої висновки і я не певен що все так і є, то краще вам самому це написати. Це тут - t.me/bootus_public_chat/4045/204336 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 32 хвилини тому, ЯД сказав: А общение бмс между собой не подключали? Чего так? Банально не було ще часу це зробити. Правда це не критично, бо в мене і так є своя саморобна "бмс" на базі шунта, яка рахує SoC, межі струму і напруги і передає це все по кан шині інвертору. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makita Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 5 часов назад, shneider_vova сказал: яка батарея та яка прошивка? батарея Deye SE-G5.1 Pro-B . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 21 хвилину тому, makita сказав: батарея Deye SE-G5.1 Pro-B . Прошивка батареї Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makita Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 47 минут назад, shneider_vova сказал: Прошивка батареї де подивитися про батарею?( бо завжди звертав увагу на прошивку інвертора) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз