shneider_vova Опубліковано: У вівторок в 11:44 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 11:44 30 хвилин тому, makita сказав: ось та к і в мене- пару разів зарядив до 100%.Пройшов день і була помилка. Знизив до 97%- стоїть і тиждень і два, помилок немає. Зі світлом все добре,тому може раз на місяць розряджаю до 30% і заряджаю до 97%. в Серпні китайці оновлювали інвертор. Інколи приходить повідомленя,що інвертор нев мережі.Рівно через 5хвилин повідомленя,що інвертор в мережі. Таку поведінку списую на стрибки в мережі,напруга мабуть виходить за межі інвертора.Бо перед інвертором не маю стабілізатора. Ось так і живем) яка батарея та яка прошивка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: У вівторок в 12:07 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:07 17 минут назад, shneider_vova сказал: на 100% кожен день заряджаю. розряджав до 20% Для цього змінював ось цей параметр? Бо в мене за замовченням тут було 30%. Я спочатку налаштував в time of use 20% до 23.00, але подумав що напевно це налаштування не спрацює і при зниженні рівня заряду до 30% при наявності мережі інвертор увімкне заряджання, що не вночі мені наразі не потрібно. Тому знизив цей показник до 25%, а в time of use встановив 26%. Нижче 27% поки не знижувався рівень заряду й тому не знаю чи вірно я зрозумів як це влаштовано. До речі з суботи перейшов на повну автономію в часи високого тарифу. Навіть у вихідні, коли дружина готує їжу на тиждень, заряду акб вистачає. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: У вівторок в 12:20 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:20 12 минут назад, Vikctor сказал: в мене за замовченням тут було 30% В мануалі пишуть, що це віконце не використовується, тому пофіг що там за цифра : 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: У вівторок в 12:22 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:22 В мене сьогодні вранці теж інвертор оновився сам. Таке собі та відчуття сидіти без світла, хоч і 10 хвилин. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: У вівторок в 12:24 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:24 1 минуту назад, razzil сказал: В мене сьогодні вранці теж інвертор оновився сам. Таке собі та відчуття сидіти без світла, хоч і 10 хвилин. При оновленні він і байпас вирубає? Тоді непогано б зрозуміти що саме відбувається оновлення а не згорів інвертор... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: У вівторок в 12:28 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:28 4 минуты назад, razzil сказал: В мене сьогодні вранці теж інвертор оновився сам. Таке собі та відчуття сидіти без світла, хоч і 10 хвилин. Якщо актуальна прошивка влаштовує, переходьте на Solar Assisnant і більше китайці до вас не залізуть . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: У вівторок в 12:36 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:36 10 хвилин тому, Vikctor сказав: При оновленні він і байпас вирубає? Тоді непогано б зрозуміти що саме відбувається оновлення а не згорів інвертор... Ось так виглядає екран під час оновлення. Байпас вимкнений в цей час. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: У вівторок в 12:38 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:38 8 хвилин тому, yurriy сказав: Якщо актуальна прошивка влаштовує, переходьте на Solar Assisnant і більше китайці до вас не залізуть . НА непогано вигрібає всі дані через логер по локальній мережі. Залишається лише заборонити логеру доступ до інтернету. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: У вівторок в 12:44 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:44 4 минуты назад, razzil сказал: Залишається лише заборонити логеру доступ до інтернету. Можна й так, але як тоді дистанційно керувати інвертором? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: У вівторок в 12:44 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:44 21 хвилину тому, razzil сказав: В мене сьогодні вранці теж інвертор оновився сам. Таке собі та відчуття сидіти без світла, хоч і 10 хвилин. Сьогодні читав в ТГ, як в одного 12к 3ф вимкнулась і все. Під час оновлення. Причина хз. Чи крива прошивка, чи не стабільний інтернет. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: У вівторок в 12:47 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:47 16 минут назад, yurriy сказал: Якщо актуальна прошивка влаштовує, переходьте на Solar Assisnant і більше китайці до вас не залізуть . В мене соларасістант злетів днями, то може тому мене сьогодні не оновлювали.) 9 минут назад, razzil сказал: Ось так виглядає екран під час оновлення. Байпас вимкнений в цей час. Чудово. В сенсі чудово що хоч щось показує на екрані в цей час. Було б гірше якби все погаснуло. 10 хвилин без світла безумовно неприємно, але точно не смертельно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: У вівторок в 12:50 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:50 Схоже не я один перейшов на автономне живлення вдень. Якщо таких об'єктів більшатиме, то я почну хвилюватись за потужність ядерних реакторів. дуже велика батарея.mp4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: У вівторок в 12:54 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:54 5 минут назад, Vikctor сказал: В мене соларасістант злетів днями Може Solarman? Бо Solar Assistant то трохи інше. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: У вівторок в 12:56 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:56 1 минуту назад, yurriy сказал: Може Solarman? Бо Solar Assistant то трохи інше. Так, звичайно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: У вівторок в 13:05 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:05 20 хвилин тому, yurriy сказав: Можна й так, але як тоді дистанційно керувати інвертором? Через той самий НА. Інтеграція з Solarman. На диво навіть time of use міняти можна. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: У вівторок в 13:11 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:11 1 година тому, Vikctor сказав: Для цього змінював ось цей параметр? Бо в мене за замовченням тут було 30%. Я спочатку налаштував в time of use 20% до 23.00, але подумав що напевно це налаштування не спрацює і при зниженні рівня заряду до 30% при наявності мережі інвертор увімкне заряджання, що не вночі мені наразі не потрібно. Тому знизив цей показник до 25%, а в time of use встановив 26%. Нижче 27% поки не знижувався рівень заряду й тому не знаю чи вірно я зрозумів як це влаштовано. До речі з суботи перейшов на повну автономію в часи високого тарифу. Навіть у вихідні, коли дружина готує їжу на тиждень, заряду акб вистачає. на першому фото там 18% 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: У вівторок в 13:41 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:41 26 минут назад, shneider_vova сказал: Завжди цікавіло що за проценти на цьому скріні. Як я собі це розумію - при досягненні рівня 17% інвертор вирубає все окрім свого живлення, 10% - вирубає навіть себе. А щза параметр 40%? В сенсі я знаю переклад слова рестарт але не розумію що мається на увазі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: У вівторок в 13:46 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:46 53 хвилини тому, Vikctor сказав: Схоже не я один перейшов на автономне живлення вдень. Я також від вчора перейшов: Залишилось тільки навести порядок в гаражі. 8 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: У вівторок в 13:47 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:47 5 минут назад, Vikctor сказал: при досягненні рівня 17% інвертор вирубає все окрім свого живлення, 10% - вирубає навіть себе. А щза параметр 40%? При досягненні 40% (знизу, після відключення на 17%) генерація змінного струму на Load відновиться. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: У вівторок в 13:48 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:48 6 хвилин тому, Vikctor сказав: А щза параметр 40%? Це коли знову буде розряд батареї, тобто поки до 40 не зарядиться, то не буде використовувати батарею. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: У вівторок в 13:51 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:51 1 минуту назад, yurriy сказал: генерація змінного струму на Load відновиться. Важко нам гуманітаріям з вами технарями спілкуватися) В сенсі при досягненні 40% знізу після відключення на 17% акб знов зможе розряджатися? А якщо світло зникне по досягненні скажемо 30%, то акб не розряджатимеся в автономному режимі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: У вівторок в 13:54 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:54 6 минут назад, volomoto сказал: Я також від вчора перейшов: Залишилось тільки навести порядок в гаражі. Це вам доступно реально десь 36-38кВтг при 100% зарядженості? У вас дійсно є така потреба? Чи це на випадок ВП? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: У вівторок в 13:55 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:55 2 хвилини тому, Vikctor сказав: В сенсі при досягненні 40% знізу після відключення на 17% акб знов зможе розряджатися? А якщо світло зникне по досягненні скажемо 30%, то акб не розряджатимеся в автономному режимі? Ні, буде чекати заряду до 40% від мережі, сонця, чи генератора, тобто не буде ніякого автономного режиму. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: У вівторок в 13:58 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:58 1 хвилину тому, Vikctor сказав: Це вам доступно реально десь 36-38кВтг при 100% зарядженості? У вас дійсно є така потреба? Чи це на випадок ВП? Це я псіханув Я планував тільки два стрінги робити і мав стільки комірок, а потім рука смикнулась і я замовив ще 16 комірок. Стелаж відразу проектував на три поверх про всяк випадок, бо різниця в матеріалах та роботі не така й велика. Та й місця над стелажем і так не використаєш, бо там вікно. Загалом я планував повністю перейти на нічне споживання, а також мати резерв на випадок відключень. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: У вівторок в 14:01 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 14:01 Ось як в мене виглядає розподіл споживання день/ніч: А так виглядає розподіл імпорту з мережі і сьогодні нуль денного імпорту: Також з цього графіку добре видно, коли були сонячні дні. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз