Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

30 хвилин тому, makita сказав:

ось та к і в мене- пару разів зарядив до 100%.Пройшов день і була помилка. Знизив до 97%- стоїть і тиждень і два, помилок немає. Зі світлом все добре,тому може раз на місяць розряджаю до 30% і заряджаю до 97%.  в Серпні китайці оновлювали інвертор.  Інколи приходить повідомленя,що інвертор нев мережі.Рівно через 5хвилин повідомленя,що інвертор в мережі. Таку поведінку списую на стрибки в мережі,напруга мабуть виходить за межі інвертора.Бо перед інвертором не маю стабілізатора.  Ось так і живем)

яка батарея та яка прошивка?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

17 минут назад, shneider_vova сказал:

на 100% кожен день заряджаю. розряджав до 20%

Для цього змінював ось цей параметр?

714124446_.thumb.png.db721b12cfc47274b9aaa0400dad5dd2.png

Бо в мене за замовченням тут було 30%. Я спочатку налаштував в time of use 20% до 23.00, але подумав що напевно це налаштування не спрацює і при зниженні рівня заряду до 30% при наявності мережі інвертор увімкне заряджання, що не вночі мені наразі не потрібно. Тому знизив цей показник до 25%, а в time of use встановив 26%. Нижче 27% поки не знижувався рівень заряду й тому не знаю чи вірно я зрозумів як це влаштовано. До речі з суботи перейшов на повну автономію в часи високого тарифу. Навіть у вихідні, коли  дружина готує їжу на тиждень, заряду акб вистачає.

• Лайк 1
Посилання на коментар

12 минут назад, Vikctor сказал:

в мене за замовченням тут було 30%

В мануалі пишуть, що це віконце не використовується, тому пофіг що там за цифра :

image.png.db2f4544602d917515ea54eb27cf210c.png

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

В мене сьогодні вранці теж інвертор оновився сам. Таке собі та відчуття сидіти без світла, хоч і 10 хвилин.

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 минуту назад, razzil сказал:

В мене сьогодні вранці теж інвертор оновився сам. Таке собі та відчуття сидіти без світла, хоч і 10 хвилин.

При оновленні він і байпас вирубає? Тоді непогано б зрозуміти що саме відбувається оновлення а не згорів інвертор...

Посилання на коментар

4 минуты назад, razzil сказал:

Якщо актуальна прошивка влаштовує, переходьте на Solar Assisnant і більше китайці до вас не залізуть :-).

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Vikctor сказав:

При оновленні він і байпас вирубає? Тоді непогано б зрозуміти що саме відбувається оновлення а не згорів інвертор...

IMG_20241224_074813.thumb.jpg.a7566717761b2b3af0c6501401b81f9f.jpg

Ось так виглядає екран під час оновлення. Байпас вимкнений в цей час.

• Лайк 2
Посилання на коментар

8 хвилин тому, yurriy сказав:

Якщо актуальна прошивка влаштовує, переходьте на Solar Assisnant і більше китайці до вас не залізуть :-).

НА непогано вигрібає всі дані через логер по локальній мережі. Залишається лише заборонити логеру доступ до інтернету.

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, razzil сказал:

Залишається лише заборонити логеру доступ до інтернету.

Можна й так, але як тоді дистанційно керувати інвертором?

Посилання на коментар

21 хвилину тому, razzil сказав:

Сьогодні читав в ТГ, як в одного 12к 3ф вимкнулась і все. Під час оновлення. Причина хз. Чи крива прошивка, чи не стабільний інтернет.

• Конфуз 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

16 минут назад, yurriy сказал:

В мене соларасістант злетів днями, то може тому мене сьогодні не оновлювали.)

9 минут назад, razzil сказал:

IMG_20241224_074813.thumb.jpg.a7566717761b2b3af0c6501401b81f9f.jpg

Ось так виглядає екран під час оновлення. Байпас вимкнений в цей час.

Чудово. В сенсі чудово що хоч щось показує на екрані в цей час. Було б гірше якби все погаснуло. 10 хвилин без світла безумовно неприємно, але точно не смертельно.

Посилання на коментар

Схоже не я один перейшов на автономне живлення вдень. Якщо таких об'єктів більшатиме, то я почну хвилюватись за потужність ядерних реакторів.

• Лайк 2
Посилання на коментар

5 минут назад, Vikctor сказал:

В мене соларасістант злетів днями

Може Solarman? Бо Solar Assistant то трохи інше.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, yurriy сказал:

Може Solarman? Бо Solar Assistant то трохи інше.

Так, звичайно.

• Лайк 1
Посилання на коментар

20 хвилин тому, yurriy сказав:

Можна й так, але як тоді дистанційно керувати інвертором?

Через той самий НА. Інтеграція з Solarman. На диво навіть time of use міняти можна.

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 година тому, Vikctor сказав:

Для цього змінював ось цей параметр?

714124446_.thumb.png.db721b12cfc47274b9aaa0400dad5dd2.png

Бо в мене за замовченням тут було 30%. Я спочатку налаштував в time of use 20% до 23.00, але подумав що напевно це налаштування не спрацює і при зниженні рівня заряду до 30% при наявності мережі інвертор увімкне заряджання, що не вночі мені наразі не потрібно. Тому знизив цей показник до 25%, а в time of use встановив 26%. Нижче 27% поки не знижувався рівень заряду й тому не знаю чи вірно я зрозумів як це влаштовано. До речі з суботи перейшов на повну автономію в часи високого тарифу. Навіть у вихідні, коли  дружина готує їжу на тиждень, заряду акб вистачає.

на першому фото там 18% 

image.png.5f821282a22273439c2c52907bd968bd.png

image.thumb.png.68e610fd59d08976452d14899cd02b56.png

• Лайк 1
Посилання на коментар

26 минут назад, shneider_vova сказал:

image.thumb.png.68e610fd59d08976452d14899cd02b56.png

Завжди цікавіло що за проценти на цьому скріні. Як я собі це розумію - при досягненні рівня 17% інвертор вирубає все окрім свого живлення, 10% - вирубає навіть себе. А щза параметр 40%? В сенсі я знаю переклад слова рестарт але не розумію що мається на увазі.

Посилання на коментар

53 хвилини тому, Vikctor сказав:

Схоже не я один перейшов на автономне живлення вдень.

Я також від вчора перейшов:

image.thumb.png.3d8c41f746f780498e3101a0fff249ad.png

Залишилось тільки навести порядок в гаражі.

• Лайк 8
  • Дякую 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

5 минут назад, Vikctor сказал:

при досягненні рівня 17% інвертор вирубає все окрім свого живлення, 10% - вирубає навіть себе. А щза параметр 40%?

При досягненні 40% (знизу, після відключення на 17%) генерація змінного струму на Load відновиться.

• Лайк 3
Посилання на коментар

6 хвилин тому, Vikctor сказав:

А щза параметр 40%?

Це коли знову буде розряд батареї, тобто поки до 40 не зарядиться, то не буде використовувати батарею.

• Лайк 3
Посилання на коментар

1 минуту назад, yurriy сказал:

генерація змінного струму на Load відновиться.

Важко нам гуманітаріям з вами технарями спілкуватися) В сенсі при досягненні 40% знізу після відключення на 17% акб знов зможе розряджатися? А якщо світло зникне по досягненні скажемо 30%, то акб не розряджатимеся в автономному режимі?

Посилання на коментар

6 минут назад, volomoto сказал:

Я також від вчора перейшов:

image.thumb.png.3d8c41f746f780498e3101a0fff249ad.png

Залишилось тільки навести порядок в гаражі.

Це вам доступно реально десь 36-38кВтг  при 100% зарядженості? У вас дійсно є така потреба? Чи це на випадок ВП?

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Vikctor сказав:

В сенсі при досягненні 40% знізу після відключення на 17% акб знов зможе розряджатися? А якщо світло зникне по досягненні скажемо 30%, то акб не розряджатимеся в автономному режимі?

Ні, буде чекати заряду до 40% від мережі, сонця, чи генератора, тобто не буде ніякого автономного режиму.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Vikctor сказав:

Це вам доступно реально десь 36-38кВтг  при 100% зарядженості? У вас дійсно є така потреба? Чи це на випадок ВП?

Це я псіханув :)

Я планував тільки два стрінги робити і мав стільки комірок, а потім рука смикнулась і я замовив ще 16 комірок. Стелаж відразу проектував на три поверх про всяк випадок, бо різниця в матеріалах та роботі не така й велика. Та й місця над стелажем і так не використаєш, бо там вікно.

Загалом я планував повністю перейти на нічне споживання, а також мати резерв на випадок відключень.

• Лайк 4
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Ось як в мене виглядає розподіл споживання день/ніч:
image.thumb.png.0af623b355d3366a4fc18cc9c21b06a2.png

А так виглядає розподіл імпорту з мережі і сьогодні нуль денного імпорту:

image.thumb.png.55049f2bddf3b9815b220a6839510542.png

Також з цього графіку добре видно, коли були сонячні дні.

• Лайк 4
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...