Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

3 години тому, S K сказав:

які налаштування використовуються в інверторі? Використовується режим USE в інверторі* Я вже другий день батарейку доводжу до напруги 3.65 на комірку.

Якщо ми про дею, то просто Lithium.

Він бачить сукупні дані з двох бмс.

IMG_20241218_181944.thumb.jpg.e8fb5f3424afa71ac7a910f0730d4728.jpg

• Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

15 минут назад, razzil сказал:

Якщо ми про дею, то просто Lithium.

Він бачить сукупні дані з двох бмс.

IMG_20241218_181944.thumb.jpg.e8fb5f3424afa71ac7a910f0730d4728.jpg

Встановлені показники Discharge  вражають. Вони навіть перевищують можливості інвертору. Та й  charge  непогано виглядає). Це звичайно вагома перевага подвійной збірки. А пробував заряджати на такой потужності чи в іншому меню менші ціфри?

Посилання на коментар

15 хвилин тому, Vikctor сказав:

Встановлені показники Discharge  вражають. Вони навіть перевищують можливості інвертору. Та й  charge  непогано виглядає). Це звичайно вагома перевага подвійной збірки. А пробував заряджати на такой потужності чи в іншому меню менші ціфри?

Цієї ночі подивлюся що воно може. В Battery settings 200А стоїть в обидві сторони.

• Лайк 2
Посилання на коментар

Інвертор показує напругу батареї на 0.5В більше ніж є насправді. І відповідно коли заряджає, то фактична напруга на батареї нижча ніж та, яку просить БМС. Чи можна це якось виправити?

Змінено користувачем razzil
Посилання на коментар

29 минут назад, razzil сказал:

фактична напруга на батареї нижча ніж та, яку просить БМС. Чи можна це якось виправити?

Тільки у режимі Use Batt V. Там це можна врахувати чисто математично. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

46 хвилин тому, razzil сказав:

Чи можна це якось виправити?

В бмс є калібрація напруги і там можна ввести значення, яке показує інвертор, тоді вони будуть в тих самих папугах показувати.

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, volomoto сказав:

В бмс є калібрація напруги і там можна ввести значення, яке показує інвертор, тоді вони будуть в тих самих папугах показувати.

Але ж то буде неправда. Калібровку бмс я робив, але по напрузі батареї. 

Думаю просто задрати RCV на цю різницю, хай просить більше. А SOC 100% виставити по реальній напрузі. Має бути ок.

Змінено користувачем razzil
Посилання на коментар

39 минут назад, razzil сказал:

Але ж то буде неправда. Калібровку бмс я робив, але по напрузі батареї.

Чем вы её делали? Бытовым прибором с походом туда-сюда в 5%?))

Посилання на коментар

28 хвилин тому, razzil сказав:

Але ж то буде неправда.

Та пофіг, головне щоб обоє використовували ті самі одиниці. 0.5В на 50В – це 1% помилки, що допустиму і не вплине ні на що, в тому числі на впливає на безпеку, тобто не буде перенапруги на комірках.

А який прилад показує у вас правду?

• Лайк 1
Посилання на коментар

вчора майже вдалось всі комірки дотягнути до 3.65. Тепер переключив в Lithium. Довелось відкалібрувати на БМС напругу, бо до 1 вольт був розбіг від того що на контактах перед БМС і з тим, що показує БМС. Я більш-всього в перші дні налаштувань випадково скинув калібровочні значення. Це саме головне що потрібно перевірити. Бо якщо БМС буде неправильно враховувати напругу, то буде перезаряд із всіма наслідками...

• Лайк 2
Посилання на коментар

4 часа назад, razzil сказал:

Інвертор показує напругу батареї на 0.5В більше ніж є насправді. І відповідно коли заряджає, то фактична напруга на батареї нижча ніж та, яку просить БМС. Чи можна це якось виправити?

Выровняется при зарядке до 100%.

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

39 хвилин тому, deemage сказав:

Выровняется при зарядке до 100%.

Вважаєте коли батарея скаже, що SOC становить 100% інвертор проведе калібровку напруги? 

Посилання на коментар

2 минуты назад, razzil сказал:

Вважаєте коли батарея скаже, що SOC становить 100% інвертор проведе калібровку напруги? 

Дея занижает напругу на полвольта если запланирован заряд не до 100%.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

19 хвилин тому, deemage сказав:

Дея занижает напругу на полвольта если запланирован заряд не до 100%.

Це цікаво. Треба дослідити.

Посилання на коментар

1 час назад, razzil сказал:

В мене АКБ покупні, якось спілкуються та домовляються з Деєй самі.

Тобто, хтось з них вважає, що 100% - це 57,3V чи 57,6V - фіг зрозумієш...

В заводську БМС не підключався, живуть своїм життям:

image.png.c9efc382f38f7e8c0f9f2141dffb9224.png  image.png.06c8a8867f8005edbc48243dc1e73f3a.png  image.png.1d101c9e262323cba5cc36fae34fbc21.png

Посилання на коментар

28 минут назад, 90BCO сказал:

image.png.1d101c9e262323cba5cc36fae34fbc21.png

Цікаво чому в мене SOH не показує? Верніше чому в вас він видимий? Це через властивості вашой дороговартісной і дуже якісної батареї чи через те що я обрав на bms протокол deye а ви   Pylon? В когось встановлений протокол Pylon не з батареєю того ж виробника? Як у вас  - теж SOH показує?

819834186_.thumb.png.a35c48c45c46c963d85096e610eafd47.png

Посилання на коментар

18 минут назад, Vikctor сказал:

Цікаво чому в мене SOH не показує? Верніше чому в вас він видимий? Це через властивості вашой дороговартісной і дуже якісної батареї чи через те що я обрав на bms протокол deye а ви   Pylon? В когось встановлений протокол Pylon не з батареєю того ж виробника? Як у вас  - теж SOH показує?

Я протокол не обирав. Коли підключав по КАН-шині кабелем, воно там само якось подружилось 🤷‍♂️

До речі, мої дороговартісні і дуже якісні  срані АКБ мають WIFI (роутер їх бачить, як дві мережі), але як до них підключитись - поки х.з.

У суботу отримаю третю (вже  зовсім за копійки), тож, мабуть буду намагатися до них підїєднатися...

Хоча, ще не вирішив - навіщо ?

Посилання на коментар

27 хвилин тому, Vikctor сказав:

Цікаво чому в мене SOH не показує?

Бо в jk bms нема такого параметру. Звідки їй знати з наскільки зношеними комірками вона працює.

• Конфуз 1
Посилання на коментар

1 час назад, 90BCO сказал:

Коли підключав по КАН-шині кабелем, воно там само якось подружилось 🤷‍♂️

Точно - забув що в ваших дороговартісних і дуже якісних батареях не jk bms.

1 час назад, razzil сказал:

Бо в jk bms нема такого параметру. Звідки їй знати з наскільки зношеними комірками вона працює.

Я думав це нею й вимірюється. Бо навіть в дороговартісних і дуже якісних акб SOH якось же визначається/вимірюється, а не запрограмовано знижується відповідно від терміну користування.

Посилання на коментар

13 минут назад, Vikctor сказал:

Бо навіть в дороговартісних і дуже якісних акб SOH якось же визначається/вимірюється, а не запрограмовано знижується відповідно від терміну користування.

Це ж Вам не будинок побудувати, це ж LiFePo4 !😈

Посилання на коментар

15 хвилин тому, Vikctor сказав:

Я думав це нею й вимірюється.

Для цього була б потрібна галочка "Я використовую 100% нові і якісні комірки, можна почати відлік". Виробники готових батарей знають з якими комірками буде працювати бмс, тому розрахувати SOH хоч якось можливо. JK рахує повні цикли і на тому спасибі.

• Лайк 2
Посилання на коментар

15 часов назад, razzil сказал:

Ну вот у самой jk я вроде не видел такого параметра, а инвертор где то это берет и считает, в первый день было 100% дней пять назад 99,99 сейчас вот смотрю 99,8 это всего за десять дней, но если посчитать в год то это 0,73 тоесть меньше процента, что в теории похоже, но скорее всего считают как то математикой либо дея либо jk с ней в сговоре

Screenshot_2024-12-20-07-28-51-614_io.homeassistant.companion.android.jpg

• Лайк 2
Посилання на коментар

Еще вот посмотрел скриншоты выше по time of use и я вот не пойму почему все указывают 100% мощности инвертора?

там же вроде речь идет про подмес акб к сети ну и собственно когда его заряжать и на сколько %

и как я понимаю это не имеет отношения к тому когда нет сети или когда есть солнце

я перекачиваю 50% емкости акб из ночного тарифа в дневной, но что бы батарейку сильно не нагружать, поставил подмес 1000 тоесть один квт, но от батареи берет 1,125 по идее125 это на кормежку инвертора, а учитывая что я таким образом оперирую аж 8ю киловаттами в дневное время то я их и при такой мощности подмеса использую

или это я чего то не того?

Посилання на коментар

7 хвилин тому, mib сказав:

Еще вот посмотрел скриншоты выше по time of use и я вот не пойму почему все указывают 100% мощности инвертора?

там же вроде речь идет про подмес акб к сети ну и собственно когда его заряжать и на сколько %

и как я понимаю это не имеет отношения к тому когда нет сети или когда есть солнце

я перекачиваю 50% емкости акб из ночного тарифа в дневной, но что бы батарейку сильно не нагружать, поставил подмес 1000 тоесть один квт, но от батареи берет 1,125 по идее125 это на кормежку инвертора, а учитывая что я таким образом оперирую аж 8ю киловаттами в дневное время то я их и при такой мощности подмеса использую

или это я чего то не того?

Якщо ви про ось це:

image.png.5d6acb19548521b0a989a7e86f2dbdb5.png

То це максимально дозволена потужність розряду АКБ. Не знаю навіщо воно там, коли в налаштуваннях АКБ ми виставляємо порогові значення як заряду так і розряду в Амперах.

• Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...