Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

12 минут назад, Vikctor сказал:

Мав на увазі всередині стрінгів. Тож 9 панелей таки послідовно під'єднані?

В мене останні два дні генерація 0. До ціх пір нічого подібного не було. А справа в тому від учора зранку панелі  трохи присипани крупою. Майже непомітно. Напевно це діє як тінь на хоч одну панель у стрінгу.

Два стринга по 9 панелей последовательно подключенных 

паралель внутри инвертора подключена 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

13 минут назад, vovapk сказал:

А після встановлення української мови її можна буде самостійно в меню змінити на англійську?

Звичайно. Ви й українську встановлюєте/обираєте самостійно. Китайці просто додають її в пам'ять інвертору.

• Дякую 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Валентин Бандус сказав:

Завтра будет битва китайцев) 

IMG_8694.jpeg

Цікаво, якщо за деєю стоїть ще один інвертор, must в моєму випадку, чи буде він перемикатися на батарею, коли дея перемикатися?

Посилання на коментар

30 минут назад, Валентин Бандус сказал:

IMG_8694.jpeg

Ну победит PowMr, сомнений нет. Вы же топологию проигнорировали. На Deye старт где-то со 150-180v. На PowMr - с 90-100v. Естественно без изменения количества панелей в стринге победит PowMr. Можно даже не проверять)

Посилання на коментар

34 минуты назад, Валентин Бандус сказал:

IMG_8694.jpeg

Схоже переможе дешевий і що тоді робитимите?:)

Посилання на коментар

2 минуты назад, professori сказал:

Ну победит PowMr, сомнений нет. Вы же топологию проигнорировали. На Deye старт где-то со 150-180v. На PowMr - с 90-100v. Естественно без изменения количества панелей в стринге победит PowMr. Можно даже не проверять)

Другой вопрос на сколько, неделю назад повмр снимал с одного стринга 6-7кв 

дейка сейчас с двух снимает 2.5кв день 

Посилання на коментар

3 минуты назад, professori сказал:

Для старту деє 9 панелей в стрінгу більш ніж достатньо. Можливо не оптимально, але точно достатньо.

Посилання на коментар

17 минут назад, Vikctor сказал:

Схоже переможе дешевий і що тоді робитимите?:)

Повешу на стенку несколько мппт контроллеров, и все на этом 

Посилання на коментар

30 хвилин тому, professori сказав:

Так напруга сильно від освітлення не залежить, від освітлення залежить стрім. Тобто повср увімкнеться трохи раніше при нормальному освітленні, але на виработку ті пара хвилин особливо не вплинуть.

В мене до деї є питання - якщо подивитись графік то він як піла, іноді зранку вона скидає генерацію на пару десятків Вт

• Лайк 1
Посилання на коментар

42 хвилини тому, Валентин Бандус сказав:

Другой вопрос на сколько, неделю назад повмр снимал с одного стринга 6-7кв 

Тобто більше, ніж макс. потужність стрінга. Ви собі щось вигадали і тепер з тим носитесь.

• Лайк 1
Посилання на коментар

8 минут назад, volomoto сказал:

Тобто більше, ніж макс. потужність стрінга. Ви собі щось вигадали і тепер з тим носитесь.

В день!

Посилання на коментар

5 минут назад, shneider_vova сказал:

image.thumb.png.cb51073c4681458748cfbeb7cf7ea907.png

ось за останній місяць з поля 7 квт. що ви хочете від такої погоди? за сьогодні 1.1 квт

Завтра вечером глянем  графики 

у них абсолютно одинаковы условия,

может совпало так что вечером дейку поставил 28 числа, и на сл день провал по генерации 

Посилання на коментар

9 минут назад, shneider_vova сказал:

ось за останній місяць з поля 7 квт. що ви хочете від такої погоди? за сьогодні 1.1 квт

А в тебе снігу немає зовсім? Я не можу зрозміти чому вже два дні нульова генерація...

Посилання на коментар

Тільки що, Vikctor сказав:

А в тебе снігу немає зовсім? Я не можу зрозміти чому вже два дні нульова генерація...

не спостерігаю

• Лайк 2
Посилання на коментар

17 часов назад, shneider_vova сказал:

У вас підключення по ЗТ?

• Лайк 1
Посилання на коментар

22 хвилини тому, Crs сказав:

У вас підключення по ЗТ?

ні, немає, йде в будинок та йшло в батарею, поки не було відключень. зараз батарея весь час на 100% стоїть, тож зазвичай нікуди перелівати. але зараз і нічого перелівати. сьогодні не вистачало навіть фонове живлення на будинок (300-400 вт) компенсувати 

• Лайк 1
Посилання на коментар

28 минут назад, shneider_vova сказал:

ні, немає, йде в будинок та йшло в батарею, поки не було відключень. зараз батарея весь час на 100% стоїть, тож зазвичай нікуди перелівати. але зараз і нічого перелівати. сьогодні не вистачало навіть фонове живлення на будинок (300-400 вт) компенсувати 

Спробуйте додати навантаження, коли сонце. У мене теж 7 кВт без ЗТ, Бориспільский р-н. Коли сонце, то вмикаю Time of Use + навантаження по черзі (бойлер, тепловий насос тощо). За листопад 192 кВт.

Безымянный.png

Змінено користувачем Crs
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, Crs сказал:

Коли сонце, то вмикаю Time of Use

Так, Time of Use цікава штука. Зараз використовую акумулятор як буфер для переливу ночного тарифу у денний. А коли виглядає сонечко, то акумулятор забирає на себе всі залишки сонця, які не пішли на споживання.  Такий собі змінник ЗТ.

Змінено користувачем Gitan
  • Лайк 3
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Gitan сказав:

Зараз використовую акумулятор як буфер для переливу ночного тарифу у денний. А коли виглядає сонечко, то акумулятор забирає на себе всі залишки сонця, які не пішли на споживання. 

А якщо врахувати вартість батареї, то чи є у цьому сенс? У мене вийшло, що вартість зберігання енергії (знос батареї) дорівнює вартості енергії по нічному тарифу (тариф для електроопалення). Якщо рахувати виходячи з 6000 циклів заряду/розряду і вартості 200 бакс за кіловат.))  

Посилання на коментар

Шановні експерти, якшо б обирали 15квт модель, то яку б взяли високовольтну чи низьковольтну і чому? 

Посилання на коментар

26 минут назад, Gitan сказал:

... Такий собі змінник ЗТ.

Не зовсім. Бо наразі більшисть з нас не дозволяють собі мати заряд акб менше 80% зранку. Тому багато сонця не влізе, якщо день дійсно сонячний.

А стосовно ніч/день, то в мене і раніше місячне споживання вдень взимку не виходило за межі 300кВтг. В листопаді трохи погрався з Time of Use, та у підсумку споживання  біля 150кВтг за денним тарифом. Трохи навіть соромно). І я не з початку місяця почав гратись, тобто 100кВтг цілком можливо. І ще помітив, що загалом зарядивши батарею вночі до 80% та маючи два 4-часові проміжкі без мережі протягом дня, мені не потрібно підзаряжати акб вдень, бо залишається 40-50% заряду.

• Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...