Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

49 минут назад, yurriy сказал:

Тоді він перестане вимикатись на 190В.

В мене за замовченням нижній поріг 187В.

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

21 минуту назад, newbee2020 сказал:

дякую, вже все ввімкнув крім навантаження на сонця. все гуд, один неприємний мінус - дуже сильно інвертор просажує фазу, здається більше чим умовний бойлер на ту саму потужність.

А яка сила струму вказана для grid charge?

Посилання на коментар

1 годину тому, newbee2020 сказав:

Яка Ваша думка?

Насправді пофіг. Буде різниця в потужності деяких приладів, зокрема ТЕНів, але не думаю що то якось буде відчутно.

• Лайк 1
Посилання на коментар

28 минут назад, Vikctor сказал:

А яка сила струму вказана для grid charge?

зараз поставив 30А щоб батарейка відбалансувалась на 100%. але коли ставив 50 чи 60 - вибивало при зниженому порозі 185В. може невдала фаза, спробую селектор поставити. а може вся мережа така херова вдень коли є сонце, це печальніше. поставив вихід як 220, хз на що це вплине реально, але зробив шо міг. треба підключати сонце.

симетричне навантаження на інші фази могло б підправити ситуацію мабуть, але як то організувати я хз, бігати духовку включати? із трифазного тільки котел.

Змінено користувачем newbee2020
Посилання на коментар

2 минуты назад, newbee2020 сказал:

може невдала фаза, спробую селектор поставити. 

Вас вже питали, чому не обрали 3ф инвертор ?

• Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, newbee2020 сказал:

зараз поставив 30А щоб батарейка відбалансувалась на 100%. але коли ставив 50 чи 60 - вибивало при зниженому порозі 185В. може невдала фаза, спробую селектор поставити. а може мережа така херова вдень коли є сонце, це печальніше

Я до того що інвертор не до чого. У вас була херова мережа і до нього. Зрозуміло що коли він заряджає акб, то для мережі він такий само потужний електроприлад як і інші і здатен просаджувати напругу. Хоча 60*48=2,88кВтг на фазу не виглядає занадто потужним навантаженням.

Посилання на коментар

3 минуты назад, 90BCO сказал:

Вас вже питали, чому не обрали 3ф инвертор ?

я вже встиг сам себе спитати. бо 6 квт навантаження вистачало в теорії. а про зарядку забув. прийдеться викручуватись зарядкою тільки вночі, коли гарантовано нема навантаження. в принципі, так і планувалось, але неможливість вдути хоча б 100 ампер (без сонця і генчика) трошки розчаровує

• Сумно 1
Посилання на коментар

55 хвилин тому, newbee2020 сказав:

дякую, вже все ввімкнув крім навантаження на сонця. все гуд, один неприємний мінус - дуже сильно інвертор просажує фазу, здається більше чим умовний бойлер на ту саму потужність.

Він може "просадити" як бойлер тільки коли заряджає акумулятор. Але якщо це проблема то струм заряду можна обмежити.

• Лайк 1
Посилання на коментар

23.11.2024 в 23:44, porterlv сказав:

Тут йшлося виключно про безпеку використання 10-ти конкретних панелей послідовно. Ризик був у напрухі ХХ чи перевищенні при сильних морозах. Ну і ризик той доволі рідкоповторюваний і короткочасний.

Ну 520В я точно бачив і все ок, але 10 панелей з Voc 51В я б не рекомендував ставити.

23.11.2024 в 23:44, porterlv сказав:

А звідки певність, що 370 вольт оптимально? Як не крути ДЦ шина в нормі у різних інверторів 400 - 500 вольт.

Виробник сам про це каже. В цього інвертора загалом трохи нижча напруга шини, ніж в класичних клонів вольтроніка, бо нема бак конвертера для керуванням струмом заряду. Напруга шини росте тільки при заряді акума, а якщо той заряджений і сонця працює тільки на АС, то напруга тримається десь біля 370В. Може бути більшою, якщо напруга в мережі вища за номінальні 230В.

• Лайк 3
Посилання на коментар

6 хвилин тому, Vikctor сказав:

=2,88кВтг на фазу не виглядає занадто потужним навантаженням

+ звичне навантаження будинку по тій фазі не забувайте.

2 хвилини тому, volomoto сказав:

10 панелей з Voc 51В я б не рекомендував ставити.

Рекомендувати пізно, бо уже... Уже стоїть і або я ТЗ не чітко поставив або виконавець буксанув... (ТЗ звучало "підібрати панелі по максимальній генерації на власні потреби у не піковий час - максимальна напруга на стрінгУ." А змонтували 2 стрінга по 5 панелей)

Стоїть питання чи демонтувати 1 - 2 панелі з даху чи залишити, ото мене свербить...

Змінено користувачем porterlv
  • Лайк 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, porterlv сказал:

+ звичне навантаження будинку по тій фазі не забувайте.

так отож, що все вимкнене було..мабуть пришла зима..і це ще електро котла не вмикав.. до речі можна ним пробувати "балансувати" по фазам, вмикаючи протилежні. тільки як.. мабуть отими трифазними CT як хтось викладав.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, newbee2020 сказав:

і це ще електро котла не вмикав..

Це де так тепло? В нас на західній середня температура листопада +2С, що є типовою зимою.

Посилання на коментар

7 хвилин тому, porterlv сказав:

А змонтували 2 стрінга по 5 панелей)

Стоїть питання чи демонтувати 1 - 2 панелі з даху чи залишити, ото мене свербить...

Так можна на зиму підключити як два окремих стрінга і спати спокійно.

Посилання на коментар

10 минут назад, newbee2020 сказал:

але неможливість вдути хоча б 100 ампер (без сонця і генчика) трошки розчаровує

Без паніки! Стаб від Іголкіна виправить ситуацію.

Посилання на коментар

1 минуту назад, volomoto сказал:

Це де так тепло? В нас на західній середня температура листопада +2С, що є типовою зимою.

Та ну. В нас наприклад ще пару днів тому було +16 вдень, а сталі нічні морози -2-3 тількино прийшли.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, volomoto сказав:

Я, наприклад, економлю електроенергію, топлю дровами :) Є бажання не платити за електроенергію цього місяця, але поки баланс -78 квтгод  не на мою користь :(

Посилання на коментар

9 минут назад, volomoto сказал:

київ область, але опалення в мене в цьому сезоні тільки камін із водяною рубашкою, перевіряю чи можна жить на батарейці, експекримент затягнувся, тепер міряю дрова, а не квт. палю раз в день по 2-3 корзинки, грію кубовий ТА, а звідти в УШП неспіша вночі через ПТО. можна і душ прийняти, але для цього треба добре прогріти ТА, а він поки не утеплений, то більше 50-60 не розганяю

• Лайк 3
Посилання на коментар

7 хвилин тому, k-master сказав:

Я, наприклад, економлю електроенергію, топлю дровами :) Є бажання не платити за електроенергію цього місяця, але поки баланс -78 квтгод  не на мою користь :(

В мене нема нічого твердопаливного, бо в мене травма з дитинства з тими дровами.

10 хвилин тому, Vikctor сказав:

Та ну. В нас наприклад ще пару днів тому було +16 вдень, а сталі нічні морози -2-3 тількино прийшли.

Прикольно, а в нас таке:
image.thumb.png.e129a03bcc78ebcbcde5b06b8f5e9427.png

Посилання на коментар

17 минут назад, volomoto сказал:

В мене нема нічого твердопаливного, бо в мене травма з дитинства з тими дровами.

в мене теж, тільки в зворотню сторону - зимні канікули в діда біля груби і (дідова) збірка джека лондона запрограмували мене, що без вогню садиба невозможна, інакше треба вбивать шаріка і гріти руки в кишках. організація топки, щоб і погрітись, і подивитись, і не сильно задовбатись таскати дрова та не нюхати дим - встала в копійку, але от взагалі не жалію. порівняно із ЕК головняка додалось (принести дрова, раз в тиждень винести попіл, попилосити та помити скло), але тепло вогню на фоні засніженого лісу - безцінно. та і по вигоді достатньо конкурентно, хочу перевірити наскільки вистачить зілу дуба

• Лайк 1
Посилання на коментар

40 минут назад, newbee2020 сказал:

я вже встиг сам себе спитати. бо 6 квт навантаження вистачало в теорії. а про зарядку забув.

Вибачте, нагадало:

image.png.59d23ef4b4a5a9adf23c8305fe4bb23b.png

Посилання на коментар

1 минуту назад, 90BCO сказал:

Вибачте, нагадало:

чесно скажу думав про 3ф, але лишня тища баксів трохи вибивала із бюджету, ви ж не думаєте, що я в самозбір побіг від нудьги, просто накрут на таких батарейках дикий зараз, і так хоч знаю що всередині.

Посилання на коментар

1 час назад, newbee2020 сказал:

...лишня тища баксів трохи вибивала із бюджету....

Зазвичай так і буває 😕

Змінено користувачем 90BCO
Update
Посилання на коментар

5 часов назад, newbee2020 сказал:

один неприємний мінус - дуже сильно інвертор просажує фазу, здається більше чим умовний бойлер на ту саму потужність.

дейенович не винен - це сьогодні (сподіваюсь не до весни) мережа така, навіть від малого чайника зубри відпрацьовують.

• Лайк 4
Посилання на коментар

4 години тому, newbee2020 сказав:

лишня тища баксів трохи вибивалА із бюджету

Завжди можна замовити 3ф інвертор і по прибуттю свій 1ф продати. Десь трошки втратите. А може й ні, якщо дивитися на досі велику популярність альтернативної енергетики.

Посилання на коментар

28 минут назад, МакДо сказал:

Завжди можна замовити 3ф інвертор і по прибуттю свій 1ф продати. Десь трошки втратите. А може й ні, якщо дивитися на досі велику популярність альтернативної енергетики.

А ви не порівнювали ціни? Ми досі в плюсі чи вже місцеві дешевше за китайців продають?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...