k-master Опубліковано: В суботу в 18:03 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:03 6 годин тому, МакДо сказав: Захотів почути той шум. Увімкнув е/опалення. І я вперше почув вентилятори. Вибачте, але я не можу назвати той звук шумом. В мене в 2010 системний блок від ПК голосніше шумів. Може звісно там регулювання обертів… Але все ж… Для 12-ти кіловатного інвертора 5 кВт сонця то менше половини потужності, тому й не шумить. 12 годин тому, razzil сказав: Точно не можна? Я думав цей smart load, як раз можна зливати на будь яке резистивне навантаження. Це маркетинг, бо інвертор на тому виході видає те саме що й на інших. Тому там 220 і якщо бойлер споживає пару кВт то він це буде. Зливати зайве на резистивне навантаження змінюючи напругу він не вміє. Той порт працює так - розряджаємо батарейку на бойлер, потім залишками заряджаємо батарейку. Це якщо нема мережі. От в батарейку інвертор вміє віддавати залишки, в смартлоад - ні. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: В суботу в 19:37 Поділитись Опубліковано: В суботу в 19:37 1 годину тому, k-master сказав: Для 12-ти кіловатного інвертора 5 кВт сонця то менше половини потужності, тому й не шумить. 13 годин тому, razzil сказав: Авжеж, але і при 12,86кВт він шумів як мій службовий лептоп. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: В суботу в 20:22 Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:22 42 минуты назад, МакДо сказал: Авжеж, але і при 12,86кВт він шумів як мій службовий лептоп. Я пару раз спрашивал владельцев как с шумом говорили не знаю и потом через паузу может у него вентиляторы сломанные Но там и нагрузка стандартная домашняя и панелей +- 5кВт и пкб такой же в итоге оно работает в большей степени в фоне Но на ЗТ в хороший солнечный день наверно все же гудеть будет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: В суботу в 20:49 Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:49 (змінено) 56 хвилин тому, mib сказав: Я пару раз спрашивал владельцев как с шумом говорили не знаю и потом через паузу может у него вентиляторы сломанные Но там и нагрузка стандартная домашняя и панелей +- 5кВт и пкб такой же в итоге оно работает в большей степени в фоне Но на ЗТ в хороший солнечный день наверно все же гудеть будет Можливо, та користувачі кажуть, що то в ніяке порівняння з системою охолодження повмерів. Я не переймаюсь, бо він у підвалі поряд з пралкою та сушкою, яких я ніяк не чую вночі. Змінено В суботу в 21:19 користувачем МакДо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: В суботу в 20:56 Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:56 5 минут назад, МакДо сказал: Можливо, та користувачі кажуть, що то в ніяке порівняння з системою охолодження повмерів. Я не переймаюсь, бо він у підвалі поряд з правкою та сушкою, яких я ніяк не чую вночі. У меня стоять будет в сарае, сейчас там мелкий srne его слышно на террасе через стену когда солнце в зените но до 300 ватт он тихий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: В суботу в 21:21 Поділитись Опубліковано: В суботу в 21:21 23 хвилини тому, mib сказав: У меня стоять будет в сарае, сейчас там мелкий srne его слышно на террасе через стену когда солнце в зените но до 300 ватт он тихий Ну хз, я відходив на 2 метри через стіну з ФБС 40 і там було геть тихо під час роботи вентиляторів. Чути лише якщо прислухатись. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: учора в 12:23 Поділитись Опубліковано: учора в 12:23 02.11.2024 в 13:32, МакДо сказав: Пане V, запитаю тут. А яку галочку потрібно поставити? Бо в мене в цей момент на одній з фаз було 4,2кВт, а на інших двох 2,7. СТшки показують майже рівне споживання. Advanced Function -> Asymmetric Phase Feeding 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: учора в 16:30 Поділитись Опубліковано: учора в 16:30 4 часа назад, volomoto сказал: Advanced Function -> Asymmetric Phase Feeding Записал но не обижайтесь если переспрошу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Вылез неприятный трабл. В последнее время, с похолоданием постоянно пропадает 1 или сразу 2 а то и три фазы, их рубит Зубр, где стоит порог от 180 до 260 вольт. Установлен 3ф инвертор, 12 квт через который все электрохозяйство запитано. Это как то лечится? Раньше такое было, но без инвертора, понятно было, сеть в селе кривая, или у кого то что то неправильно подключено. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 15 хвилин тому, DimaF сказав: Это как то лечится? Що саме ви хочете лікувати? Інвертор гарантує 3ф в правильному порядку, тому якщо одна фаза з мережі зникаю, то інвертор мусить переходити на акумулятор – це не бага, а фіча. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 1 минуту назад, volomoto сказал: то інвертор мусить переходити на акумулятор – це не бага, а фіча. Но он не переходит!? Насчет фазы, не факт что исчезает, обычно вылазит за пределы защиты. Змінено 8 годин тому користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Шановні, а в кого просто інвертор + батареі, як ви то використувуєте коли світло більш-меньш стабільно? Чи воно просто вимкнено через 1-0-2 і чекає на блекаути? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 5 хвилин тому, DimaF сказав: Но он не переходит!? Тоді або у вас бракований інвертор, або щось неправильно підключене. 6 хвилин тому, DimaF сказав: Насчет фазы, не факт что исчезает, обычно вылазит за пределы защиты. А зубр стоїть перед інвертором? Якщо так, то значить вона з точки зору інвертора зникає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 хвилини тому, sidus сказав: Шановні, а в кого просто інвертор + батареі, як ви то використувуєте коли світло більш-меньш стабільно? Чи воно просто вимкнено через 1-0-2 і чекає на блекаути? Коли в мене не було ще сонця, то вночі заряджав по нічному та тарифу, а вдень розряджав на навантаження. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 минуты назад, volomoto сказал: А зубр стоїть перед інвертором? Якщо так, то значить вона з точки зору інвертора зникає. После. Только что опять пискнуло, успел добежать до гаража и на табло такая хрень: Горит зеленая лампа что есть сеть, при этом на рисунке показывает что сети нет, и батареи мигают огоньками. Потом на рисунке сеть появляется и батареи перестают мигать. Напряжение по фазам - примерно 208-215. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 13 хвилин тому, DimaF сказав: После. Тоді викиньте його звідти і все буде добре. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 28 минут назад, volomoto сказал: Коли в мене не було ще сонця, то вночі заряджав по нічному та тарифу, а вдень розряджав на навантаження. Варіант, але якшо оформити тариф на електроопалення то це втрачає сенс... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 18 минут назад, volomoto сказал: Тоді викиньте його звідти і все буде добре. Т.е. зубры в этой цепи лишние? А как защита будет, в инверторе есть подобная функция? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 4 минуты назад, DimaF сказал: Т.е. зубры в этой цепи лишние? А как защита будет, в инверторе есть подобная функция? В інверторі фактично є вбудовані реле напруги. Ви як користувач можете задавати параметри припустимой напруги так само як в зубрах, якщо не влаштовують заводськи налаштування. Тож зубри і перед інвертором не дуже й потрібні, а після нього так зовсім зайві. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 5 минут назад, DimaF сказал: Т.е. зубры в этой цепи лишние? А как защита будет, в инверторе есть подобная функция? Зубр ставится только ДО инвертора. Ещё можно в самом инверторе подправить пороги по качеству э/э. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 30 хвилин тому, sidus сказав: Варіант, але якшо оформити тариф на електроопалення то це втрачає сенс... ну день/ніч ніхто не відміняв 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 7 минут назад, shneider_vova сказал: ну день/ніч ніхто не відміняв А людина впевнена в зворотньому і пише це в різних гілках. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Только что, Vikctor сказал: А людина впевнена в зворотньому і пише це в різних гілках. можливо, не правий, бо я лише чув таке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 4 хвилини тому, sidus сказав: можливо, не правий, бо я лише чув таке жовтень порахований в тарифі електоопалення з врахуванням день/ніч Змінено 6 годин тому користувачем shneider_vova 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Тільки що, shneider_vova сказав: жовтень порахований в тарифі електоопалення з врахуванням день/ніч Аналогічно. "Опалення+місто" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз