Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

4 минуты назад, newbee2020 сказал:

підскажіть ще, хто монтував сам дею на ту монтажну пластинку. це треба робити вдвох, один тримає інший крутить боковий гвинт? чи воно стає в пази якось і в принципі можна самому почепити?

Саме важче надіти інвертор на пластине. А потім вже бокові гвинти тіки закріпляють щаб низ не бовтався. 

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

і ще питання, хоча воно більше до СЕС, але тут спитаю. місця трохи малувато на стіні, чи можна винести да комбайнер бокси (для підключення стрінгів) на холодний дах? там від -20 до +50. чи не варто, оскільки треба мати можливість вимкнути панелі із тех приміщення а не лізти на дах в разі якоїсь аварії?

Посилання на коментар

2 хвилини тому, newbee2020 сказав:

і ще питання, хоча воно більше до СЕС, але тут спитаю. місця трохи малувато на стіні, чи можна винести да комбайнер бокси (для підключення стрінгів) на холодний дах? там від -20 до +50. чи не варто, оскільки треба мати можливість вимкнути панелі із тех приміщення а не лізти на дах в разі якоїсь аварії?

Як на мене, то краще вже під стелю, ніж на горище. Всяке може трапитися, а ви й не знатимете.

• Лайк 2
Посилання на коментар

15 хвилин тому, newbee2020 сказав:

чи можна винести да комбайнер бокси (для підключення стрінгів) на холодний дах? там від -20 до +50.

Краще не треба. На горищі можна робити просто монтажені коробки, а всяке захисне обладнання краще ставити там, де більше стабільна температура і де до нього є доступ.

17 хвилин тому, newbee2020 сказав:

місця трохи малувато на стіні

У вас там не одна ж стіна? Ставите будь-де і тягнете кабелі.

• Лайк 3
Посилання на коментар

Цікаво. Сьогодні доволі вітряно. Зненацька інвертор вимкнув Load з помилкою F45_AC_UV_OverVolt_Fault. Кілька разів бідненький пробував перезапуститися, але щоразу помилка. Добре, що поставив 1-0-2 перемикач і СТшки виніс аж за нього. Зараз перемикач стоїть в положенні «живлення від мережі», а інвертор все одно в Grid до СТшок живить сонцем будинок. 

Без батареї цьому інвертору зле)

Змінено користувачем МакДо
  • Лайк 1
Посилання на коментар

6 часов назад, newbee2020 сказал:

може від потужності залежить. в мене так написано:
image.thumb.png.677eb6d02a81181700d74f85e86ae71d.png

Точно не від потужності, бо і для 5кВт і для 12кВт 3-фазних деє той самий мануал.

Посилання на коментар

5 часов назад, МакДо сказал:

Так, я вже зазирнув в мануал на сайті. Там дійсно всього навсього продіти кабелі. 

А на якому сайті? Я ось тут дивився - там є можливість зазирнути в мануал 5-12кВт моделей.

Посилання на коментар

5 часов назад, newbee2020 сказал:

як в комунікаційному кабелі бмс, який треба намотувати. уявляю як матюкався пан Віктор :)

Комутаційний тонкий та гнучкий - намотується без матюків. Але в мене його довжина не дозволила обмотати навіть один раз, тому просто продів крізь кільце.

Посилання на коментар

55 хвилин тому, Vikctor сказав:

А на якому сайті? Я ось тут дивився - там є можливість зазирнути в мануал 5-12кВт моделей.

Ой, тільки там і дивлюся. Я дивився на SG-03. Там всього просто протягнути. А різниця по заявленню виробника - лише у розміщенні вимикача сонця та кнопки “power”.

Можливо не буде актуально, але логіка подібна:

IMG_2166.jpeg

Змінено користувачем МакДо
  • Лайк 1
Посилання на коментар

8 годин тому, newbee2020 сказав:

може від потужності залежить. в мене так написано:
image.thumb.png.677eb6d02a81181700d74f85e86ae71d.png

в мене в паперовій інструкції для 6к-sg03lp1 так само. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Можете сперечатись, а можете забити, бо в моїй паперовій про кільця ні слова, так як і в комплекті їх рік тому навіть не було.

Посилання на коментар

В мене взагалі нема ніяких кілець і якось все працює. Я навіть тикав осцилографом і нічого не побачив в мережі. 

• Лайк 5
Посилання на коментар

Тільки що, beavis сказав:

Можете сперечатись, а можете забити, бо в моїй паперовій про кільця ні слова, так як і в комплекті їх рік тому навіть не було.

Можете не сперечатися, але продавець мені відповів, що клієнтам, які придбали інвертор без кілець, мали отримати їх поштою, зі слів продавця, що посилався на завод.))) Напевно то про США та прикордонних країн.

IMG_2411.jpeg

Посилання на коментар

11 хвилин тому, МакДо сказав:

продавець мені відповів

Я купляв тут, по місцю, тому навряд мені хтось з Китаю шось буде слати

Посилання на коментар

4 хвилини тому, beavis сказав:

Я купляв тут, по місцю, тому навряд мені хтось з Китаю шось буде слати

А чому б і ні? Напишіть заради цікавості запит)

• Лайк 1
Посилання на коментар

31.10.2024 в 12:38, МакДо сказав:

Колеги, хочу реалізувати нагрів бойлера через Smart Load port. Але зима і сонця не багато. Тому хотілось би надлишки денні пхати в бойлер, але якщо надлишків вдень немає, то грівся вночі через реле часу.

Спочатку треба розуміти що таке надлишки і як то все працює. Якщо є умовно півтора кВт, а будинок вимагає кіловат то в бойлер ті пів кіловата ніяк не засунути. Доведеться добирати з мережі чи відмовитись від цієї ідеї.

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, k-master сказав:

Доведеться добирати з мережі чи відмовитись від цієї ідеї.

А чому не можна брати з батареї?

Посилання на коментар

Тільки що, k-master сказав:

Спочатку треба розуміти що таке надлишки і як то все працює. Якщо є умовно півтора кВт, а будинок вимагає кіловат то в бойлер ті пів кіловата ніяк не засунути. Доведеться добирати з мережі чи відмовитись від цієї ідеї.

В мене осінні надлишки, то 1кВт за ідеальних умов. Будинок в стані спокою споживає 0,2-0,3кВт*г. Коли я сам вдома, о 0,1кВт*г. Але надлишки Є через те, що батарейка з алабібаба досі в Польщі(. Можливо потім поля при ідеальних 6кВт буде мало.

Посилання на коментар

11 годин тому, k-master сказав:

Точно не можна? Я думав цей smart load, як раз можна зливати на будь яке резистивне навантаження. 

Посилання на коментар

1 час назад, razzil сказал:

Точно не можна?

Тільки у тому випадку, якщо нагрівач бойлера споживатиме менш за 0,5 кВт. Інвертор не може знизити напругу, а потужності не вистачить і на будинок і на бойлер. Це до прикладу, що навів k-master.

Змінено користувачем yurriy
Посилання на коментар

7 хвилин тому, yurriy сказав:

Тільки у тому випадку, якщо нагрівач бойлера споживатиме менш за 0,5 кВт. Інвертор не може знизити напругу, а потужності не вистачить і на будинок і на бойлер. Це до прикладу, що навів k-master.

Але якщо є батарея, то бойлер можна увімкнути на півгодини. Тоді 0.5 кВт спочатку візьметься з батареї, потім в неї повернеться

Посилання на коментар

1 минуту назад, shneider_vova сказал:

Але якщо є батарея, то бойлер можна увімкнути на півгодини. Тоді 0.5 кВт спочатку візьметься з батареї, потім в неї повернеться

Якщо мережа підключена, то я не впевнений, що з батареї буде добирати. Треба розбиратися.

Посилання на коментар

Доречі, про шум. Батарейка ще не приїхала і інвертор працює як компенсатор споживання. В мене ще ні разу не вмикалися вентилятори. Найбільша потужність, яку вдалося зафіксувати.

IMG_2388.jpeg

• Лайк 4
Посилання на коментар

2 години тому, МакДо сказав:

Доречі, про шум. Батарейка ще не приїхала і інвертор працює як компенсатор споживання. В мене ще ні разу не вмикалися вентилятори. Найбільша потужність, яку вдалося зафіксувати.

IMG_2388.jpeg

Захотів почути той шум. Увімкнув е/опалення. І я вперше почув вентилятори. Вибачте, але я не можу назвати той звук шумом. В мене в 2010 системний блок від ПК голосніше шумів. Може звісно там регулювання обертів… Але все ж…

IMG_2415.jpeg

• Лайк 3
Посилання на коментар

31.10.2024 в 13:39, volomoto сказав:

Одну галочку треба поставити. Але про це краще в темі про Деє.

Пане V, запитаю тут. А яку галочку потрібно поставити? Бо в мене в цей момент на одній з фаз було 4,2кВт, а на інших двох 2,7. СТшки показують майже рівне споживання.

IMG_2416.jpeg

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...