Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

10 хвилин тому, beavis сказав:

А підключити на вхід генератора?

От не знаю чи генераторний вхід взагалі буде задіюватись без акумулятора. Треба тестувати.

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

35 минут назад, volomoto сказал:

генераторний вхід 

До речі, ось таке відео подивився, дуже наглядно про GenPort+SmartLoad :

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

50 хвилин тому, 90BCO сказав:

До речі, ось таке відео подивився, дуже наглядно про GenPort+SmartLoad :

"Цікаве" відео :)

Нічого нового про SmartLoad для мене і для будь-кого, хто читає інструкцію, але добре видно, що людина не рорібраласьз тим, як працює Time of Use. Щоб не висадити батарею, то треба задати відповідний нижній поріг розряду, а не обмежувати потужність від батареї.

• Лайк 6
Посилання на коментар

16 минут назад, volomoto сказал:

"Цікаве" відео :)

Нічого нового про SmartLoad для мене і для будь-кого, хто читає інструкцію, але добре видно, що людина не рорібраласьз тим, як працює Time of Use. Щоб не висадити батарею, то треба задати відповідний нижній поріг розряду, а не обмежувати потужність від батареї.

Ну, ось для цього Ви тут і є в нас...🤷‍♂️

• Лайк 2
Посилання на коментар

6 часов назад, newbee2020 сказал:

купив цей чудо сабж, курю талмуд. смарт лоад та генчик це один вхід/вихід? треба 1-0-2 ставити туди, вірно?

Оптимальній спосіб підключити генератор до СЕС, це заряджати акумулятор напряму з генератора через потужний Блок живлення.

Віддається уся потужність генератора + не  треба 3ф генератор, якщо інвертор 3ф.

• Лайк 2
Посилання на коментар

28.10.2024 в 15:39, volomoto сказав:

Для ЗТ СТ не потрібен. Мало того, в режимі Selling First покази СТ тупо ігноруються і нема ніякого окремого обліку що пішло в мережу, а що з'їло навантаження зі сторони гріда.

В мене до інвертора підключений котел. І коли той котел вночі вмикається інвертор показує 12 кВт споживання а зранку можнпа подивитись скільки кВт*год той котел витратив. Тому я не впевнений що вони прям ігноруються. Вони не впливають на потужність що видається, але те що проходить з мережі - рахується. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

13 минут назад, Gitan сказал:

Оптимальній спосіб підключити генератор до СЕС, це заряджати акумулятор напряму з генератора через потужний Блок живлення.

Віддається уся потужність генератора + не  треба 3ф генератор, якщо інвертор 3ф.

хм, купить наворочений комбайн за тищу доларів щоб потім ще ліпити емерсони до генчика? не бачу проблем переключити в налаштуваннях і живити генчиком як положено. може щось не розумію

Посилання на коментар

3 минуты назад, newbee2020 сказал:

хм, купить наворочений комбайн за тищу доларів щоб потім ще ліпити емерсони до генчика? не бачу проблем переключити в налаштуваннях і живити генчиком як положено. може щось не розумію

Трифазний гарний генератор коштує дорожче за 1ф-го. І при зарядці генератор буде працювати на повну потужність, а не на поточну (не на повну потужність)

Посилання на коментар

Только что, Gitan сказал:

Трифазний гарний генератор коштує дорожче за 1ф-го. І при зарядці генератор буде працювати на повну потужність, а не на поточну (не на повну потужність)

це проблеми багатих людей з трифазниками. в мене 6к 1ф 

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, volomoto сказав:

Режим точно Selling First?

Цього не скажу. Зараз там стоїть Selling First, але що там було взимку не пам'ятаю бо я грався

Посилання на коментар

24 хвилини тому, k-master сказав:

Цього не скажу. Зараз там стоїть Selling First, але що там було взимку не пам'ятаю бо я грався

Це важливо, бо навіть сапорт підтвердив це:image.thumb.png.c8563f8cbf9a9dd67fcc81ea9e73b64d.png

• Лайк 3
Посилання на коментар

12 хвилин тому, volomoto сказав:

Це важливо, бо навіть сапорт підтвердив це:image.thumb.png.c8563f8cbf9a9dd67fcc81ea9e73b64d.png

Ну почнуться холода - перевірю та якщо не буде споживання то переключу в zero export + sell. Хоча чим воно з галкою sell відрізняється від Selling first не зрозуміло.

Змінено користувачем k-master
Посилання на коментар

2 хвилини тому, k-master сказав:

Хоча чим воно з галкою sell відрізняється від Selling first не зрозуміло.

Відрізняється тим, що Selling First може продавати з акумулятора в мережу, в інших режимах акум можна використовувати тільки для живлення навантаження.

Посилання на коментар

Ось відео, яке я записував китайцям на тему неправильного рахування потужності навантаження в режимі Selling First. Відео на англійській мові:

• Лайк 1
Посилання на коментар

В 25.07.2024 в 12:11, МакДо сказал:

Виглядає, ніби кожен квартал вони додають один виток. А якого діаметру кільце, через яке силові кабелі до батареї промотуються?

не знаю яка версія прошивки, але в талмуді написано кабелі до батареї просто через кільце протягнути, не намотуючи. також написано кабель комунікації БМС чотири рази навколо кільця намотати. але він легенький, не те що 50 квмм. також написано пропустити через кільця підключення генератора (смарт лоад), навантаження та мережі. 

сюрпризом виявилось рекомендація підключення сонячного поля кабелем 2.5 кв.мм. я купив трохи 6 мм мабутб перебор на 370В?

Змінено користувачем newbee2020
Посилання на коментар

19 хвилин тому, newbee2020 сказав:

не знаю яка версія прошивки, але в талмуді написано кабелі до батареї просто через кільце протягнути, не намотуючи. також написано кабель комунікації БМС чотири рази навколо кільця намотати. але він легенький, не те що 50 квмм. також написано пропустити через кільця підключення генератора (смарт лоад), навантаження та мережі. 

Ага, різні методи. В мене батарею тричі, СТшки 2, load, genport по 1,5.

З приводу січення кабелю не дам компетентної відповіді, але виглядає так, ніби буде менший опір. В мене майже по 30 метрів кабелю 4мм2.

Посилання на коментар

42 хвилини тому, newbee2020 сказав:

купив трохи 6 мм мабутб перебор на 370В

В мене на 2 стрінга по 8 панелей (445 вт) пішло 100 м кабеля 6 мм2

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, newbee2020 сказал:

сюрпризом виявилось рекомендація підключення сонячного поля кабелем 2.5 кв.мм. я купив трохи 6 мм мабутб перебор на 370В?

це для якого інвертора? В мене в рекомендацях підключення панеле 4 мм. Я підключив 6 мм, бо панелі набагато раніше ставив чим появився інвертор. 

Посилання на коментар

6 минут назад, S K сказал:

це для якого інвертора? В мене в рекомендацях підключення панеле 4 мм. Я підключив 6 мм, бо панелі набагато раніше ставив чим появився інвертор. 

6k SG03LP1

Посилання на коментар

7 хвилин тому, S K сказав:

12к 3ф

image.jpg

Посилання на коментар

3 часа назад, shneider_vova сказал:

В мене на 2 стрінга по 8 панелей (445 вт) пішло 100 м кабеля 6 мм2

Я дотягнув соняшним кабелем 4 мм кв до подвалу, а там вже через клемники потягнув ПВС 4*4 мм кв

Змінено користувачем Gitan
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Колеги, хочу реалізувати нагрів бойлера через Smart Load port. Але зима і сонця не багато. Тому хотілось би надлишки денні пхати в бойлер, але якщо надлишків вдень немає, то грівся вночі через реле часу.

Як можна автоматизувати процес вмикання бойлеру від мережі?

1-0-2 лякає, бо іноді можна забути увімкнути мережу і приймати ранковий душ холодною водою. Думав про перекидне а-ля Томзн, коли PV зникає, реле б перемипало бойлер на мережу, а там вже реле часу увімкне його вночі. Також думав про контактор, але як йому давати сигнал?..

• Лайк 1
Посилання на коментар

19 хвилин тому, МакДо сказав:

Думав про перекидне а-ля Томзн, коли PV зникає, реле б перемипало бойлер на мережу, а там вже реле часу увімкне його вночі. Також думав про контактор, але як йому давати сигнал?..

То залежить чи готові ви інвестувати в якусь розумну приблуду, бо все на робити на реле і таймерах буде складно і не гнучко, але можливо.

Релейна логіка:

Для цього потрібне реле часу, перекидний контактор і реле температури.

Реле температури міряє температуру в бойлері і вмикається, коли та нижче заданого порогу. Реле часу включається між 00:00 та 7:00.

Вихідні NO контакти реле часу та температури з'єднуються послідовно і заводяться на котушку перекидного реле, в якого NC контакти йдуть від SmartLoad виходу інвертора, а NO – від мережі. 

Тепер якщо спрацює реле часу (це ніч) і температури (вода холодна), то подасться живлення від мережі на на бойлер. У всіх інших ситуація бойлер буде підключений до SmartLoad.

• Лайк 2
Посилання на коментар

21 хвилину тому, volomoto сказав:

То залежить чи готові ви інвестувати в якусь розумну приблуду, бо все на робити на реле і таймерах буде складно і не гнучко, але можливо.

Релейна логіка:

Для цього потрібне реле часу, перекидний контактор і реле температури.

Реле температури міряє температуру в бойлері і вмикається, коли та нижче заданого порогу. Реле часу включається між 00:00 та 7:00.

Вихідні NO контакти реле часу та температури з'єднуються послідовно і заводяться на котушку перекидного реле, в якого NC контакти йдуть від SmartLoad виходу інвертора, а NO – від мережі. 

Тепер якщо спрацює реле часу (це ніч) і температури (вода холодна), то подасться живлення від мережі на на бойлер. У всіх інших ситуація бойлер буде підключений до SmartLoad.

Туплю. Тобто таке реле підійде? І йому команду даватиме ланцюг послідовних реле (час, температура).

знов туплю. Важко концентруватися під час мітингів 🤣

Це реле при зникненні напруги на Smart load (вечір) вмикатиме мережу, де вже віфі розетка увімкне бойлер від мережі о 00:00

IMG_2405.thumb.jpeg.e7b8fa6cd928885694d12efc42c6887f.jpeg

А якщо йти шляхом реле, то в мене вже є wifi розетка з часовим параметром, реле температури вже вмонтоване в бойлер, контактор NO також лежить.

Змінено користувачем МакДо
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...