professori Опубліковано: 25 жовтня Поділитись Опубліковано: 25 жовтня В 24.10.2024 в 13:49, xkansler сказал: В доданих PDF є повний опис протоколів. Программу для роботи з батареями (LVESS) можна запросити в підтримці Deye - вони її без проблем дають. Modbus_Deye.pdf 659 \u043a\u0411 · 6 загрузок Т.е. данное устройство есть смысл рассматривать только батарей Deye? Или подойдёт самосбор, или что-то экзотическое? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 25 жовтня Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2 минуты назад, Gitan сказал: До уваги. Є потребність винести СТ на 8 метрів від інвертора і прокласти поряд з дротами до батарей в одному коробі. Записав у сапорта чи можна. Відповіли що ні. Прокласти окремо. А если с двух концов и возможно по середине кинуть в ферритовые кольца? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 25 жовтня Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 33 минуты назад, Gitan сказал: Відповіли що ні. Прокласти окремо. Я би спробував. СТ - це низькоомне джерело напруги 50 Гц. Високочастотні наводки з дротів до батареї (не факт, що вони там будуть) не повинні заважати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 25 жовтня Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 7 минут назад, yurriy сказал: Я би спробував. СТ - це низькоомне джерело напруги 50 Гц. Високочастотні наводки з дротів до батареї (не факт, що вони там будуть) не повинні заважати. Як побачити результат? В інверторі немає індікатора під'єднаних СТ. Тільки по роботі? Як? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 25 жовтня Поділитись Опубліковано: 25 жовтня (змінено) 59 минут назад, Gitan сказал: Тільки по роботі? Як? Перевірити вірність вимірювання струму СТ за допомогою кліщів. Власне це і є задача СТ. Якщо покази інвертора та кліщів близькі - все норм. Змінено 25 жовтня користувачем yurriy Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 25 жовтня Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 3 минуты назад, yurriy сказал: Перевірити вірність вимірювання струму СТ за допомогою кліщів. Власне це і є задача СТ. Якщо покази інвертора та кліщів близькі - все норм. Струм який тече по дротам СТ? Який приблизно він є? Інвертор показує на моніторі струм з СТ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 25 жовтня Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2 години тому, Gitan сказав: До уваги. Є потребність винести СТ на 8 метрів від інвертора і прокласти поряд з дротами до батарей в одному коробі. Записав у сапорта чи можна. Відповіли що ні. Прокласти окремо. У мене СТ винесений на 25 метрів, в пучку з усіма кабелями від лічильника і назад. Точність замірів не перевіряв. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 25 жовтня Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 48 минут назад, beavis сказал: У мене СТ винесений на 25 метрів, в пучку з усіма кабелями від лічильника і назад. Точність замірів не перевіряв. Як ви наростили дроти? Я купив дрот 0,5 мм.кв Планую зпаяти та термоусадка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 25 жовтня Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 1 час назад, Gitan сказал: Струм який тече по дротам СТ? Який приблизно він є? Інвертор показує на моніторі струм з СТ? Так, кліщі накинути на дріт, який проходить через СТ. Величина струму залежить від навантаження, тому бажано увімкнути фен або чайник, буде наочніше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 25 жовтня Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 1 час назад, beavis сказал: У мене СТ винесений на 25 метрів, в пучку з усіма кабелями від лічильника і назад. В мене теж СТ прямо у коробі з усім гамузом, там з десяток різних кабелів. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 25 жовтня Поділитись Опубліковано: 25 жовтня (змінено) 2 години тому, Gitan сказав: Як ви наростили дроти? Я купив дрот 0,5 мм.кв Планую зпаяти та термоусадка. 2*1.5 брав, бо не був певен чи сильно на такій відстані шось губиться. А з'єднав термоусадкою з припоєм. Змінено 25 жовтня користувачем beavis 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 25 жовтня Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 1 час назад, beavis сказал: 2*1.5 брав, бо не був певен чи сильно на такій відстані шось губиться. Скрутили їх як заводські? Вони не просто так скручені. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 25 жовтня Поділитись Опубліковано: 25 жовтня Тільки що, yurriy сказав: Скрутили їх як заводські? Вони не просто так скручені. звичайне ввг, нічо не крутив. кабель у СТ не обрізав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 25 жовтня Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 11 минут назад, yurriy сказал: Скрутили їх як заводські? Вони не просто так скручені. А навіщо вони скручені? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 25 жовтня Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 8 минут назад, beavis сказал: нічо не крутив. Ну якщо працює - то й так піде. Але тим, хто буде подовжувати дроти до СТ - краще скрутити як оригінальний. Для довгих ліній це суттєво. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 25 жовтня Поділитись Опубліковано: 25 жовтня Только что, Vikctor сказал: А навіщо вони скручені? Скручування мінімізує різницю наведених потенціалів між дротами. Також це робить лінію передачі регулярною. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 25 жовтня Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 24 минуты назад, yurriy сказал: Також це робить лінію передачі регулярною. Це точно українська? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 25 жовтня Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 9 минут назад, Vikctor сказал: Це точно українська? Нє, ну ти ж сам спитав . Просто згадай, яким кабелем інтернет підключають. Тут ті ж причини. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 25 жовтня Поділитись Опубліковано: 25 жовтня (змінено) 8 хвилин тому, yurriy сказав: Нє, ну ти ж сам спитав . Просто згадай, яким кабелем інтернет підключають. Тут ті ж причини. ну там точність сигналів важливіша. там ще і всі пари з різним кроком скрутки. Ви переоцінюєте важливість якості сигналу для СТ, мені здається) Вирішив погуглити, бо мав сумнів, що та скрутка там взагалі потрібна. і подумалось шо скручені вони чисто для зручності Змінено 25 жовтня користувачем beavis Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 25 жовтня Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2 минуты назад, beavis сказал: Ви переоцінюєте важливість якості сигналу для СТ, мені здається) Та ні. Я поважаю розробників інвертора. Я б і сам так зробив, коли треба передати на значну відстань дуже слабкий сигнал. Навіть низькочастотний. Просто взяв би готову виту пару. Китайці ж скрутили два багатожильних дроти. Це не дешевше - це міцніше та надійніше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 25 жовтня Поділитись Опубліковано: 25 жовтня Тільки що, yurriy сказав: Це не дешевше - це міцніше та надійніше простіше взяти два кабеля з двох бухт, ніж доплачувати за склеєну пару Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 25 жовтня Поділитись Опубліковано: 25 жовтня Я буду крутити. По можливості с тим самим кроком. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 25 жовтня Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 1 минуту назад, beavis сказал: простіше взяти два кабеля з двох бухт, ніж доплачувати за склеєну пару Просто порівняйте вартість готової витої пари і аналогічного монтажного дроту. А його ще й скрутити треба. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 25 жовтня Поділитись Опубліковано: 25 жовтня Тільки що, yurriy сказав: Просто порівняйте вартість готової витої пари і аналогічного монтажного дроту. А його ще й скрутити треба. думаю вита буде дорожче, ніж просто кабель з бухти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 25 жовтня Поділитись Опубліковано: 25 жовтня Только что, beavis сказал: думаю вита буде дорожче, ніж просто кабель з бухти А якщо глянути ціну? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз