yurriy Опубліковано: 18 жовтня Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 22 минуты назад, Vikctor сказал: А навіщо йому це робити якщо все те саме є в застосунку на телефоні? Практика покаже. Не впевнений, що в застосунку всі функції доступні. 24 минуты назад, Vikctor сказал: Враховуючи кількість кабелів, яку потребує інвертор деє для комутації СЕС а також всі ці шаманськи нефрітові кільця важко собі уявляю як їх всі сховати в короби. Це відмазка, Віктор . Все чудово пакується, короби продаються будь-яких розмірів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 18 жовтня Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 5 хвилин тому, blacktigra сказав: Профіт, але тоді резервування не буде. Навіть не знаю, як виживають ті люди, які живуть з одним інвертором 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 18 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 9 хвилин тому, blacktigra сказав: Профіт, але тоді резервування не буде. і шум Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 18 жовтня Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 3 хвилини тому, yur43 сказав: і шум Там центральний порохотяг стоїть 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 18 жовтня Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 17 минут назад, volomoto сказал: Навіть не знаю, як виживають ті люди, які живуть з одним інвертором Раніше люди взагалі без інверторів обходилися, я в тому числі. Варіант з одним 3ф інвертором цілком робочий і має право на існування, але це лише один з можливих варіантів. Якщо витративши трохи більше грошей я отримаю трохи більше спокою, то я оберу цей варіант. Це моя особиста суб'єктивна думка. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 18 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 12 хвилин тому, blacktigra сказав: Раніше люди взагалі без інверторів обходилися .. їли немите з грядки і пики отакенні були, а жили по 100 років. В кожного своє бачення. В знайомого 3-фази, електроплита, електрокотел. Після моніторингу виявилося, що без котла все вкладається в 1=фазу з піком 3-4 кВт. Поставили 1ф інвертор і зробили котел 2-фазним. Лишні гроші потратили на батарейку. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 18 жовтня Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 44 минуты назад, yurriy сказал: Практика покаже. Не впевнений, що в застосунку всі функції доступні. Це відмазка, Віктор . Все чудово пакується, короби продаються будь-яких розмірів. Може й так. В мене всі ці короби завжди асоціювалися з офісами. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 18 жовтня Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 36 минут назад, yur43 сказал: і шум Самі чули чи тут хтось розповів? На всяк випадок ще раз напишу - 3-фазний інвертор дейє 10кВт практично безшумний. Принаймні у порівнянні з однофазним мастом на 3кВт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 18 жовтня Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 49 хвилин тому, yurriy сказав: Не впевнений, що в застосунку всі функції доступні. Якщо мова про налаштування, то в застосунку більше функцій, ніж на екрані. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 18 жовтня Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 1 хвилину тому, Vikctor сказав: На всяк випадок ще раз напишу - 3-фазний інвертор дейє 10кВт практично безшумний. Принаймні у порівнянні з однофазним мастом на 3кВт. Якщо він не працює на ЗТ, в іншому випадку шумить відчутно і я раніше скидав відео в цій темі. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 18 жовтня Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 1 хвилину тому, volomoto сказав: Якщо мова про налаштування, то в застосунку більше функцій, ніж на екрані. наприклад? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 18 жовтня Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 1 минуту назад, volomoto сказал: Якщо він не працює на ЗТ, в іншому випадку шумить відчутно і я раніше скидав відео в цій темі. Так с сонцем ще не пробував. Писав про грід. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 18 жовтня Поділитись Опубліковано: 18 жовтня Юрій, а сховай подумки мої дроти в короби. І чи дійсно це зробить картину більш естетичною/акуратною. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 18 жовтня Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 7 хвилин тому, beavis сказав: наприклад? Прошивки інвертора та екрану не завжди відповідають одна одній і часто додають нові фічі саме в інвертор і це відображається в командах налаштувань, які доступні через апку, але цього нема на екрані, бо ще не додали. Наприклад для Дейе 6 кВт 1ф є Auto Detect Home Limit Sensors, Grid Tie Meter2, який нема ніде на екрані: 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 18 жовтня Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 18 минут назад, Vikctor сказал: Юрій, а сховай подумки мої дроти в короби. І чи дійсно це зробить картину більш естетичною/акуратною. Вітя, це справа особистого смаку, не переймайся. Краще ввечері сфоткаю як мені монтажник зробив. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 18 жовтня Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 8 минут назад, volomoto сказал: Прошивки інвертора та екрану не завжди відповідають одна одній і часто додають нові фічі саме в інвертор і це відображається в командах налаштувань, які доступні через апку, але цього нема на екрані, бо ще не додали. Цікаво. Я теж так хочу )) Направте, будь ласка, куди і де копати, що за додаток? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 18 жовтня Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 6 хвилин тому, yurriy сказав: Цікаво. Я теж так хочу )) Направте, будь ласка, куди і де копати, що за додаток? Це Solarman Business 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 18 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 18 жовтня (змінено) 22 хвилини тому, volomoto сказав: Наприклад для Дейе 6 кВт 1ф є Auto Detect Home Limit Sensors, Grid Tie Meter2, який нема ніде на екрані: в дейеклад таке знайшов Шо воно таке? Змінено 18 жовтня користувачем yur43 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 18 жовтня Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 25 хвилин тому, volomoto сказав: Наприклад для Дейе 6 кВт 1ф є Auto Detect Home Limit Sensors, Grid Tie Meter2 Grid Tie Meter2 - цей є. Auto Detect Home Limit Sensors - нема або називається інакше. Оновлювався пару тижнів тому. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 18 жовтня Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 1 хвилину тому, beavis сказав: Grid Tie Meter2 - цей є. Auto Detect Home Limit Sensors - нема або називається інакше. Може тепер і є, але ці команди з'явились ще ранньою весною і тоді їх на екрані точно не було. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 18 жовтня Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 56 хвилин тому, Vikctor сказав: Так с сонцем ще не пробував. Писав про грід. Так коли є грід але нема сонця він нічого не робить. Тому й тихий. 2 години тому, Vikctor сказав: А хіба внутрішніх запобіжників в неї немає? Навіть якщо ні, то це фабричний виріб, над компонуванням та безпекою якого працювали інженери а не випадковий чувак на кшталт мене. От ті інженери працювали-працювали і як результат одночасно з інвертором зробили інструкцію де на схемі встановлення намалювали між інвертором та батарейкою автомат. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 18 жовтня Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 17 минут назад, k-master сказал: Так коли є грід але нема сонця він нічого не робить. Тому й тихий. Ну ви прям жжоте напалмом - звичайно малось на увазі заряджання акб від гріду чи автономний режим, але без сонця. Бо сонця в мене ще фізично немає й відповідно не можу почути інвертор на максимальному рівні шуму. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 18 жовтня Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 1 година тому, k-master сказав: От ті інженери працювали-працювали і як результат одночасно з інвертором зробили інструкцію де на схемі встановлення намалювали між інвертором та батарейкою автомат. Всередині є запобіжник 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 18 жовтня Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 6 хвилин тому, Vikctor сказав: звичайно малось на увазі заряджання акб від гріду Дайте йому більше 100А заряду від гріда і за пів години почуєте, як він шумить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 18 жовтня Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 4 години тому, volomoto сказав: По ціні 2х6 1ф > 1х12 3ф, тому коли прийде час, то купуєте 12 кВт 3ф, монтуєте його, продаєте існуючий 1ф. Профіт. Але я хочу 18 кВт під зелений тариф, якщо вже пішла така пісня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз