sanyas15 Опубліковано: 16 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2024 Тільки що, yur43 сказав: Звязок БМС-інвертор по CAN ? Так 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 16 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2024 35 хвилин тому, sanyas15 сказав: А як же тоді захист при досягненні хоч однієї комірки напруги верхнього заряду? Рівень захисту має бути вищим від рівня SOC100. І мова була не про захист, а про те що бмс рапортує 100% коли будь-яка з комірок досягля рівня SOC100, в той час коли для реального досягнення SOC100 потрібно щоб і інші комірки були на такому рівні. А зараз це один основних з багів який призводить до дріфту порогу відключення по SOC100% і поступового збільшення недозаряду. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 16 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2024 50 хвилин тому, sanyas15 сказав: Де його взяти? Писати логи з бмс по кожній комірці. Шляхи різні можуть бути, один з них це homeassistant і інтеграція з бмс. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 16 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2024 3 хвилини тому, Dmode сказав: один основних з багів який призводить до дріфту порогу відключення по SOC100% Нічого не зрозумів. Що у Вас не так? В мене все працює прекрасно, розбаланс в межах 0.003-0.008, який дріфт? Нічого аварійно не виключається. Чи може я не так прискіпливо відношусь до всіх налаштувань?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 16 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2024 5 хвилин тому, Dmode сказав: Писати логи з бмс по кожній комірці. Шляхи різні можуть бути Навіщо так багато дій, якщо система працює? В мене таке відношення: "не чіпай техніку, яка працює належним чином, і вона тебе не підведе!" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 16 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2024 (змінено) 9 хвилин тому, sanyas15 сказав: Навіщо так багато дій, якщо система працює? В мене таке відношення: "не чіпай техніку, яка працює належним чином, і вона тебе не підведе!" Не збираюcь вас ні в чому переконувати. В мене аналогічне відношення. І я понад рік прожив з батареєю з її налаштуваннями від продавця, нічого не чіпав. Але потім чомусь побачив що після 50-40% іде нуль. Це і спонукало мене почати розбиратись в цьому. І коли підключив графіки по комірках взнав багато цікавого. Змінено 16 вересня 2024 користувачем Dmode 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 16 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2024 (змінено) 44 хвилини тому, sanyas15 сказав: І що там видно? Щось не так? Там все прекрасно, за винятком того що час знаходження в крайніх точках заряду (0% і 100%) бажано зменшити до необхідного для балансування. Якщо батарея збалансована, нема чого її шмалити більше. В попередніх версіях ПЗ JK-BMS така можливість відсутня. В майбутньому оновленні має бути. Змінено 16 вересня 2024 користувачем yur43 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 16 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2024 7 хвилин тому, yur43 сказав: час знаходження в крайніх точках заряду (0% і 100%) бажано зменшити до необхідного для балансування Яким чином зменшити? Щоб потім впала загальна напруга? В мене вона в режимі спокою 56.3в. Режим роботи моєї сонячної системи в мене з березня по жовтень з повністю відключеною мережею. Тобто, акумулятори завжди повинні бути напоготові, при хмарах на небі чи дощу, чи в нічний час. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 16 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2024 3 часа назад, Vikctor сказал: Дивитись все відео з субтитрами досить важко і мені не дуже цікаво. Подсказываю) Перевод YouTube в Google Chrome Установка по шагам: 1. Подключается в несколько кликов через расширение для браузера tempermonkey chrome.google.com/webstore/detail/tampermonkey/dhdgffkkebhmkfjojejmpbldmpobfkfo 2. Затем нужно установить скрипт для переводчика raw.githubusercontent.com/ilyhalight/voice-over-translation/master/dist/vot.user.js 3. После этого в роликах появится кнопка как на скрине «Включить» Поддерживает 7 языков. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 16 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2024 (змінено) 1 годину тому, sanyas15 сказав: Яким чином зменшити? Щоб потім впала загальна напруга? В мене вона в режимі спокою 56.3в. Режим роботи моєї сонячної системи в мене з березня по жовтень з повністю відключеною мережею. Тобто, акумулятори завжди повинні бути напоготові, при хмарах на небі чи дощу, чи в нічний час. Коли ми перестаємо заряжати батарею, напруга на ній падає, але заряд при цьому не зникає, бо немає навантаження. За рахунок цього ми можемо знизити деградаційні процеси. В ідеалі БМС має зарядити і відбалансувати всі комірки до потрібного рівня, після цього вимкнути заряд. В JK для цього ввели таймер RCV, але це фіксований час. А необхідність балансування більш очевидна, це наявна різниця напруг в точці насичення. JK обіцяють це доробити, але визнають самі, що апаратні можливості JK-PB вже вичерпані. В мене JK-BMS працює як датчик для іншого проекту на ESP32, який оте все робить. А так я з Вами, за уключив і забув. Змінено 16 вересня 2024 користувачем yur43 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 16 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2024 4 часа назад, professori сказал: Подсказываю) Перевод YouTube в Google Chrome Установка по шагам: 1. Подключается в несколько кликов через расширение для браузера tempermonkey chrome.google.com/webstore/detail/tampermonkey/dhdgffkkebhmkfjojejmpbldmpobfkfo 2. Затем нужно установить скрипт для переводчика raw.githubusercontent.com/ilyhalight/voice-over-translation/master/dist/vot.user.js 3. После этого в роликах появится кнопка как на скрине «Включить» Поддерживает 7 языков. Встановив у Хром. Але не бачу кнопку. Підкажіть де, пліз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 16 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2024 27 хвилин тому, Gitan сказав: Встановив у Хром. Але не бачу кнопку. Підкажіть де, пліз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 17 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2024 18.09.2023 в 11:27, yur43 сказав: я б пішов далі - сумістити з бойлером, температура підходить Вибачте за некропостінг, але ось зустрів перші кроки. (починайте дивитися з 14хв) 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 18 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2024 12 часов назад, МакДо сказал: Вибачте за некропостінг, але ось зустрів перші кроки. (починайте дивитися з 14хв) Це окрема тема буде на форумі: "Опалення будинку гібридним інвертором". 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 18 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2024 16.09.2024 в 18:01, yur43 сказав: Коли ми перестаємо заряжати батарею, напруга на ній падає, але заряд при цьому не зникає, бо немає навантаження. За рахунок цього ми можемо знизити деградаційні процеси. В ідеалі БМС має зарядити і відбалансувати всі комірки до потрібного рівня, після цього вимкнути заряд. В JK для цього ввели таймер RCV, але це фіксований час. А необхідність балансування більш очевидна, це наявна різниця напруг в точці насичення. JK обіцяють це доробити, але визнають самі, що апаратні можливості JK-PB вже вичерпані. В мене JK-BMS працює як датчик для іншого проекту на ESP32, який оте все робить. А так я з Вами, за уключив і забув. В мене коли батарея саморобна була нова то перші 2 заряда це були постійні вимикання через те що на комірці напруга досягла ліміту. Вимикалось - балансування - продовження заряду і так до 100% на усіх комірках. 2 рази прогнав та більше такого не бачив. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 18 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2024 Интересный сайтик на глаза попался, показывает как ходит солнце в разное время года по выбранному адресу hinode.pics/lang/ru/maps/sun 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 18 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2024 В 16.09.2024 в 21:17, Gitan сказал: Встановив у Хром. Але не бачу кнопку. Підкажіть де, пліз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 19 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2024 В 16.09.2024 в 17:11, professori сказал: Поправляю) Перевод YouTube в Google Chrome в обновлениях почему-то не показывает нужное окошко (пришлось удалить и заново поставить - действительно нет) Попробовал для Firefox - работает отлично. Установка по шагам: 1. Подключается в несколько кликов через расширение для браузера tempermonkey addons.mozilla.org/ru/firefox/addon/tampermonkey/?utm_source=addons.mozilla.org&utm_medium=referral&utm_content=search 2. Затем нужно установить скрипт для переводчика raw.githubusercontent.com/ilyhalight/voice-over-translation/master/dist/vot.user.js 3. После этого в роликах появится кнопка как на скрине «Включить» Поддерживает уже 10 языков. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 переніс частину повідомлень в іншу тему покищо Deye інвертори гібридні (вирізано сюди про зелений тариф) тимчасово 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 Та тут ще чістити й чістити. Ми тут про все пов'язане з ДБЖ і не обов'язково пов'язане з інверторами Deye аж із серпня активно флуділі... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 (змінено) 850 дол за дею 6к (без доставки з китаю) - норм ціна, не завищено? Змінено 23 вересня 2024 користувачем newbee2020 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 9 хвилин тому, newbee2020 сказав: 850 дол за дею 6к (без доставки з китаю) - норм ціна, не завищено? Звичайна китайська ціна 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 9 хвилин тому, newbee2020 сказав: 850 дол за дею 6к (без доставки з китаю) - норм ціна, не завищено? Норм. Доставку морем ра***те по $3/кг. Але чекати дооовго. Можете замовити авіа доставку. Інвертор не важкий. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 9 минут назад, МакДо сказал: Норм. Доставку морем ра***те по $3/кг. Але чекати дооовго. Можете замовити авіа доставку. Інвертор не важкий. батарейку 16s 280A пропонують за 1500 дол. вага 115 кг, це значить мінімімум 350 баксів додати? комірки нкон 800 евро +бмс 150-200+ корпус клеми проводи 200). 1400 самозбір vs 1800 за фабричний китай? ще один продаван зі складом у європі пропонує за 875 евро SUN-6K-SG03LP1-EU ( SG05LP1 is a new model, which is expected to be available at the end of the year at the earliest, and the European warehouse provides) той що в китаї - SG05LP1 між ними є різниця, варто запаритись на новішу модель? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 1 хвилину тому, newbee2020 сказав: батарейку 16s 280A пропонують за 1500 дол. вага 115 кг, це значить мінімімум 350 баксів додати? До мене пливе 10кВтг батарея вагою 120кг ($1210). Ви все вірно +- порахували. Може бути трішки дешевше, бо мито зняте. 2 хвилини тому, newbee2020 сказав: між ними є різниця, варто запаритись на новішу модель? Вже оговорювали. Значущої різниці немає. Типу дизайн змінили (ручки відрізняються) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз