DimaF Опубліковано: 14 серпня Поділитись Опубліковано: 14 серпня (змінено) Продолжаем грызть кактус....) Вчера, сегодня довольно прохладно, и смотрю разница между генераций и потреблением ушла далеко за 100, хотя неделю назад было 60 ватт. Это так и надо, инвертор согревается?) Вот на сейчас картина: Змінено 14 серпня користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 14 серпня Поділитись Опубліковано: 14 серпня 29 минут назад, DimaF сказал: Это так и надо, инвертор согревается?) 😁 Або панелі охолоджуються. Одно з двох.😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 14 серпня Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2 минуты назад, Vikctor сказал: 😁 Або панелі охолоджуються. Одно з двох.😁 Вроде для электропроводности низкая температура это хорошо, и лучше чем жара. Нипанятно пока) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 14 серпня Поділитись Опубліковано: 14 серпня 12 минут назад, DimaF сказал: Вроде для электропроводности низкая температура это хорошо, и лучше чем жара. Нипанятно пока) Так я ж і не жартував з цього приводу. Фотомодулі краще генерують охолодженими ніж розігрітими. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 15 серпня Поділитись Опубліковано: 15 серпня (змінено) В 20.07.2024 в 11:16, МакДо сказал: се дуже просто. Шукаєте перевізника, потім беремо розміри та вагу упаковки у продавця для розрахунку вартості доставки. Беремо адресу місцевого складу перевізника і надсилаємо чесному китайцю. Якщо все ок, просимо продавця зробити інвойс. Я все робив з додатку на айфоні. В інвойсі дивимось приймача платежу, щоб не підсунули якийсь лівий рахунок - назва приймача має бути аналогічною назві магазину, в якому ви оформлюєте покупку. Якщо все ок - з інвойсу тицяємо на кнопку «оплатити». Я платив з валютної карти, поспілкувавшись зазделегідь з банком про ліміти і можливості. Далі обираємо спосіб платежу, в мене PayPal немає, тому спробував ApplePay. Не вийшло. Потім спробував оплатити «Кредитна/дебетова карта. Ввів дані карти, і ура. Платіж пішов. Комісія аліпей 3%. оказалось , что не все так просто Змінено 15 серпня користувачем igorrius Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 15 серпня Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2 години тому, igorrius сказав: оказалось , что не все так просто Два місяці тому офіційний магаз Eve виставляв ціну в $ і було байдуже на доставку/митницю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 15 серпня Поділитись Опубліковано: 15 серпня 14.08.2024 в 09:01, DimaF сказав: Это так и надо, инвертор согревается?) А що не так? Від генерації відняти споживане і зарядку АКБ, залишеться грубо 80 Вт, Що є власним споживанням інвертора. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 16 серпня Поділитись Опубліковано: 16 серпня 10 часов назад, porterlv сказал: А що не так? А я знаю?? Пользуюсь без года неделю, пытаюсь въехать как оно всё работает. Вчера заметно потеплело, инвертор стал жрать где то 60 вт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 16 серпня Поділитись Опубліковано: 16 серпня Хтось може пояснити, що воно таке? Grid Type: Split Phase; 2/3 phase; Single Phase Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 16 серпня Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2 години тому, DimaF сказав: Вчера заметно потеплело, инвертор стал жрать где то 60 вт. Власне споживання інвертора 50 - 100 Вт грубо. Ви, як спите всеодно дихаєте а в відпустці їсти хочеться не менше ніж на роботі От і інвертор так само. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 16 серпня Поділитись Опубліковано: 16 серпня 7 минут назад, anabioz сказал: Хтось може пояснити, що воно таке? Grid Type: Split Phase; 2/3 phase; Single Phase Спойлер Може, мається на увазі оце : 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 16 серпня Поділитись Опубліковано: 16 серпня 9 хвилин тому, anabioz сказав: Хтось може пояснити, що воно таке? Split Phase - три дроти (нуль і дві фази) Ну а далі ще варіанти для їхніх гамерик. Короче вміє з заводу у всі типи підключень по світу. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 16 серпня Поділитись Опубліковано: 16 серпня 11 минут назад, porterlv сказал: Власне споживання інвертора 50 - 100 Вт грубо Ну так в сутки это или 1.2 квт, или 2.4, значительный ресурс при отсутствии электричества и небольшой емкости батарейного парка) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 16 серпня Поділитись Опубліковано: 16 серпня (змінено) 17 хвилин тому, DimaF сказав: Ну так в сутки это Ви завжди можете відмовитись від інвертора і повернутись до китайських гімняриків та окопних свічок. За комфорт приходиться платити. Малий парк АКБ чи жадність госпідара не є проблемою інвертора. Змінено 16 серпня користувачем porterlv 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 16 серпня Поділитись Опубліковано: 16 серпня (змінено) 19 хвилин тому, DimaF сказав: в сутки это или 1.2 квт, или 2.4, значительный ресурс А вам шо хтось обіцяв резерв більше доби? Це так, тільки для планових вимкнень, шоб не дай бог пельмені в холодильнику за 4 години не перегрілися Змінено 16 серпня користувачем normal Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 16 серпня Поділитись Опубліковано: 16 серпня 19 минут назад, DimaF сказал: Ну так в сутки это или 1.2 квт, или 2.4, значительный ресурс при отсутствии электричества и небольшой емкости батарейного парка) 2 минуты назад, porterlv сказал: Ви завжди можете відмовитись від інвертора і повернутись до китайських гімняриків та окопних свічок. За комфорт приходиться платити. Малий парк АКБ чи жадність госпідара не є проблемою інвертора. Тут дещо про інше. Є така риса, притаманна українцям: купити беху або меріна, а після економити на сірниках... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 16 серпня Поділитись Опубліковано: 16 серпня (змінено) 5 хвилин тому, normal сказав: А вам шо хтось обіцяв резерв більше доби? Дурня якась. Та хоч повна автономія. Хто боронить поставити сонячні панелі/вітряк чи декілька АКБ? Любий пристрій на ХХ має споживання. Нікого ж не дивує розхід палива автомобіля з заведеним двигуном без руху? А от заяви госпідарів, що купили 6 - 10 кВт інвертор на весь будинок + АКБ за 3 - 6 кілобаксів, про проблему з власним споживання мене трохи бентежать... Навіть китайські запальнічки - інвертори мають споживання ХХ надять Ват. Ще коли там люди шукають хто меньше в тепло - то можна зрозуміти... Змінено 16 серпня користувачем porterlv 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 16 серпня Поділитись Опубліковано: 16 серпня 3 минуты назад, porterlv сказал: А от заяви госпідарів, що купили 6 - 10 кВт інвертор на весь будинок + АКБ за 3 - 6 кілобаксів, про проблему з васним споживання мене трохи бентежать... Наступна тема буде про те, як резервувати існуючу СЕС ще однією. Ну, шоб власне споживання інвертора компенсувати 🤗 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 16 серпня Поділитись Опубліковано: 16 серпня 9 минут назад, normal сказал: А вам шо хтось обіцяв резерв більше доби? Це так, тільки для планових вимкнень, шоб не дай бог пельмені в холодильнику за 4 години не перегрілися Я не про то, кто кому что обещал. Просто хочу понять что и как. Писал несколько дней назад, что удалось протянуть 9 часов на батарейке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 16 серпня Поділитись Опубліковано: 16 серпня 1 минуту назад, 90BCO сказал: Наступна тема буде про те, як резервувати існуючу СЕС ще однією. Ну, шоб власне споживання інвертора компенсувати 🤗 Там будет свой инвертор)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 16 серпня Поділитись Опубліковано: 16 серпня (змінено) 8 хвилин тому, porterlv сказав: Та хоч повна автономія. Хто боронить поставити сонячніпанелі/вітряк Так кажуть взимку ті панелі до сраки... Особисто я ті кілобакси витратив на газ і камін, а інвертор за 600 баксів вмикаю тільки коли конче потрібен, там в душ сходити чи ноут для роботи підзарядити, мені 2.4кВт вистачить як мінімум на тиждень, бентежить не тільки власне споживання інвертора (40Вт) а й гудіння вентилятора, навіщо взагалі він зараз у вас всіх працює, коли електрику місяцями можуть не вимикати? Змінено 16 серпня користувачем normal Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 16 серпня Поділитись Опубліковано: 16 серпня 1 минуту назад, DimaF сказал: Я не про то, кто кому что обещал. Просто хочу понять что и как. Писал несколько дней назад, что удалось протянуть 9 часов на батарейке. Це чудовий результат, як на мене ! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 16 серпня Поділитись Опубліковано: 16 серпня 1 минуту назад, 90BCO сказал: Це чудовий результат, як на мене ! Тоже так думаю) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 16 серпня Поділитись Опубліковано: 16 серпня 1 хвилину тому, 90BCO сказав: Наступна тема буде про те, як Чув легенду, що на Сансинк виходила прошивка з пониженим споживанням завдяки холодному резерву. Тобто, при байпасі інвертор відключений. І запускається з затримкою при пропаданні мережі. Але то не точно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 16 серпня Поділитись Опубліковано: 16 серпня 3 хвилини тому, normal сказав: навіщо взагалі він зараз у вас всіх працює, коли електрику місяцями можуть не вимикати? 1) Панелі 2) Зарядити акуми по нічному тарифу - юзати вдень. (якщо запас акумів дозволяє) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз