mib Опубліковано: 23 липня Поділитись Опубліковано: 23 липня 16 минут назад, Vikctor сказал: 12 треба було чекати до 10 серпня, а він і так 70-80 днів їхатиме. Порівнявши характеристики не знайшов для себе особливих аргументів чим 10 гірше за 12. Ясно, это видать у вашего продавца, но не суть думал есть какая то другая причина Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 23 липня Поділитись Опубліковано: 23 липня 4 минуты назад, mib сказал: Ясно, это видать у вашего продавца, но не суть думал есть какая то другая причина Так, звичайно йшлося саме про цього продавця. Я ж с самого початку писав, що приоритетом була наявність умовно позитивного прикладу купівлі інвертору в цього продавця нашим колегою по форуму, бо це перша покупка на алібабі для мене. Той продавець якого знайшов самостійно написав таке : У зв'язку з тим, що останнім часом гарячий ринок призвів до обмеженої пропозиції інверторів Deye, ми скоригували ціну, тут вказана остання ціна для довідки: Deye 12k 3ph: 1825 $ / шт Умови: FOB Шанхай, на основі 1шт Термін дії: через 7 днів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 23 липня Поділитись Опубліковано: 23 липня 19 хвилин тому, Vikctor сказав: Deye 12k 3ph: 1825 $ / шт Так, я питав ціни у деяких продавців на інвертор, вони відповідали вищою ціною. На моє питання: а чому ж у підборі конфігурації ціна виходить нижчою? Відповідь: тут всі так роблять для приваблення клієнтів. 🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 23 липня Поділитись Опубліковано: 23 липня 2 минуты назад, МакДо сказал: Так, я питав ціни у деяких продавців на інвертор, вони відповідали вищою ціною. На моє питання: а чому ж у підборі конфігурації ціна виходить нижчою? Відповідь: тут всі так роблять для приваблення клієнтів. 🤣 Цей продавець за тиждень до того пропонував його за 1750, а тут так відверто пише про те чому саме підняв ціну, наче з колегою спілкується а не з клієнтом потенційним. І логістику пропонував за 400 баксів.) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 23 липня Поділитись Опубліковано: 23 липня Ой, а це вже підробки чи на інші ринки бренди? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 23 липня Поділитись Опубліковано: 23 липня Цілком можливо що на інші ринки. Як той самий SUNSYNK. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 23 липня Поділитись Опубліковано: 23 липня 15 хвилин тому, Vikctor сказав: Цілком можливо що на інші ринки. Як той самий SUNSYNK. Завжди було цікаво - хто з них "оригінал" - дейе чи сансинк? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 24 липня Поділитись Опубліковано: 24 липня А кто подскажет, как на телефон установить приблуду чтобы видеть работу инвертора? Установщики сказали что чуть ли не новой почтой пришлют, я чо та ваще не врубился о чем они.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 24 липня Поділитись Опубліковано: 24 липня 1 година тому, DimaF сказав: А кто подскажет, как на телефон установить приблуду чтобы видеть работу инвертора? Установщики сказали что чуть ли не новой почтой пришлют, я чо та ваще не врубился о чем они.... DeyeCloud або Solarman. В плеймаркеті або апсторі. Перша мені подобається більше, друга резервна. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 24 липня Поділитись Опубліковано: 24 липня 1 минуту назад, beavis сказал: DeyeCloud або Solarman. В плеймаркеті або апсторі. Перша мені подобається більше, друга резервна. Инвертор как то сам прилипнет к проге? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 24 липня Поділитись Опубліковано: 24 липня (змінено) 2 хвилини тому, DimaF сказав: Инвертор как то сам прилипнет к проге? Через серійник Логера (чорний з антенкою, в коробці інструкція). Якщо тіки установщики не зробили себе суперадмінами. Тоді вони повинні видати вам доступ до Вашой станції. Або пишете на спорт Деї, щоб відв'язали Логер і підключаєте собі як інсталятора. Змінено 24 липня користувачем beavis 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 24 липня Поділитись Опубліковано: 24 липня 1 минуту назад, beavis сказал: Через серійник Логера (чорний з антенкою, в коробці інструкція). Якщо тіки установщики не зробили себе суперадмінами. Тоді вони повинні видати вам доступ до Вашой станції. Або пишете на спорт Деї, щоб відв'язали Логер і підключаєте собі як інсталятору. Китайская грамота..... Спасибо, может будет натхнення, буду пробовать..) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 24 липня Поділитись Опубліковано: 24 липня Шановний @beavis , бачу, що Ви більш обізнаний по темі, тож підкажіть, будь ласка: як у цю схему додати перекидний вимикач, ну типу "ручний АВР" ? Маю на увазі, що будинок живиться вручну або від мережі, або від інвертора. Ну, тобто - як спростити схему ? Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 24 липня Поділитись Опубліковано: 24 липня 2 години тому, 90BCO сказав: Шановний @beavis , бачу, що Ви більш обізнаний по темі, тож підкажіть, будь ласка: як у цю схему додати перекидний вимикач, ну типу "ручний АВР" ? Маю на увазі, що будинок живиться вручну або від мережі, або від інвертора. Ну, тобто - як спростити схему ? Дякую. Спрощена схема як підключено у мене. Навіть якщо я перемкнув будинок на роботу від мережі - на інвертор все-одно йде Грід, який при необхідності вимикаю автоматом біля інвертора. Генератор у мене підключений на вхід Ген порт, тож в схемі його взагалі не малював. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 24 липня Поділитись Опубліковано: 24 липня 1 час назад, beavis сказал: Спрощена схема як підключено у мене. Дякую, чудово! Не існує кращого креслення, ніж крейдою на асфальті! А можете сфоткати, як це у Вас реалізовано "в залізі" ?🙏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 24 липня Поділитись Опубліковано: 24 липня 55 хвилин тому, 90BCO сказав: Дякую, чудово! Не існує кращого креслення, ніж крейдою на асфальті! А можете сфоткати, як це у Вас реалізовано "в залізі" ?🙏 Так історично склалось, що у мене це все розкидано по декільком щиткам, деякі на відстані десятків метрів. Навряд такі фото будуть інформативними. Тому Ви краще спитайте, що саме цікавить чи незрозуміло 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S K Опубліковано: 24 липня Поділитись Опубліковано: 24 липня 21 час назад, МакДо сказал: Ой, а це вже підробки чи на інші ринки бренди? по моделі V-Tac вже знаходив інформацію, що це 100% Deye, але з етикеткою V-Tac. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 24 липня Поділитись Опубліковано: 24 липня (змінено) Колеги, питання: ось збірка, чому показує 1кВт заряду на 100% заряджені батарейки? Змінено 24 липня користувачем Телесистемы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 24 липня Поділитись Опубліковано: 24 липня PS: у феритове кільце згідно мануалу продягаєте проводи від акб на три витка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S K Опубліковано: 24 липня Поділитись Опубліковано: 24 липня 23 минуты назад, Телесистемы сказал: Колеги, питання: ось збірка, чому показує 1кВ заряду на 100% заряджені батарейки? можливо мозги батареї не відкалібрувались. Я б розрядив батарею і зарядив, поки не зменшиться споживання батареї. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 24 липня Поділитись Опубліковано: 24 липня 53 хвилини тому, Телесистемы сказав: PS: у феритове кільце згідно мануалу продягаєте проводи від акб на три витка? У мануалі для 3ф інвертора потрібно 4 витка для CAN шини, а не кабелі від батареї. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 24 липня Поділитись Опубліковано: 24 липня 2 минуты назад, МакДо сказал: У мануалі для 3ф інвертора потрібно 4 витка для CAN шини, а не кабелі від батареї. А в чому сенс цього шаманства? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 24 липня Поділитись Опубліковано: 24 липня 1 минуту назад, МакДо сказал: У мануалі для 3ф інвертора потрібно 4 витка для CAN шини, а не кабелі від батареї. в копмлекті на 5кВт йдуть кільця для CAN (маленьке біле) і для дротів від акб (велике чорне) в комплекті на 8кВт йде тцльки кільце для дротів акб в мануалі , що для 5, що для 8 - все однаково Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 24 липня Поділитись Опубліковано: 24 липня (змінено) 1 година тому, Телесистемы сказав: на три витка 1 хвилину тому, Телесистемы сказав: комплекті Змінено 24 липня користувачем МакДо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 24 липня Поділитись Опубліковано: 24 липня 2 хвилини тому, Телесистемы сказав: в копмлекті на 5кВт йдуть кільця для CAN (маленьке біле) і для дротів від акб (велике чорне) в комплекті на 8кВт йде тцльки кільце для дротів акб в мануалі , що для 5, що для 8 - все однаково Так, комплектації бувають різні, в залежності від дати виробництва. Бо раніше кільця взагалі не йшли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз