volomoto Опубліковано: 16 червня Поділитись Опубліковано: 16 червня 2 години тому, МакДо сказав: Дилетанту важко. Пікова потужність 2 рази по 10 сек. А так то 26-27А, або 45🤣 Зберіть всі ваші питання по Деє в один список і я дам вам відповіді на них. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 16 червня Поділитись Опубліковано: 16 червня 57 минут назад, МакДо сказал: тобто 12кВт 3ф може видати максимум 6 кВт на одну фазу... хм... Але китайці дивні - чому вони пишуть у ролику, що генератор саме дизельний? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 16 червня Поділитись Опубліковано: 16 червня (змінено) . Змінено 16 червня користувачем sly дубль Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 8 годин тому, sly сказав: Але китайці дивні - чому вони пишуть у ролику, що генератор саме дизельний? В мануалах теж дизельні генератори. Мабуть так, бо вони асоціюються з потужними генераторами 🤷 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 10 годин тому, sly сказав: ніяк, бо в нього кулерів немає. Один наче всередині... Але з цього витікає мінус - він може перегріватись та зменшувати потужність Він може вимкнутись по перегріву, але якщо температура навколишнього середовища як в інструкції то повинен працювати на максимальній без проблем. 11 годин тому, МакДо сказав: Я так само вважаю. То для посміятися. по суті - ви можете рекомендувати 3ф інвертор для побутового споживання? Чи були у вас якісь невподобайки? Зауваження? Він споживає 80-100 Вт, це єдине неподобство. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 1 минуту назад, k-master сказал: Він споживає 80-100 Вт, це єдине неподобство. 2 кВт/ч за добу... мля Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня (змінено) 8 хвилин тому, k-master сказав: Він споживає 80-100 Вт, це єдине неподобство. цікаво скільки споживає 1ф 6кВт? 6 хвилин тому, sly сказав: 2 кВт/ч за добу... мля Бо може 50-60 і це вже не сильно далеко. А ні, знайшов інфу про 20втг. Це вже далеко. Змінено 17 червня користувачем МакДо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 42 хвилини тому, sly сказав: 2 кВт/ч за добу... мля Ну однофазний пів кіловата за добу. З іншого боку в мене будинок коли все вимкнено (ну мене нема чи я сплю, холодильник, інтернет працює) споживає десь 300 Вт. + 80-100 від інвертора це не багато. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня А стосовно споживання - десь щось читав що дейе типа вміє вимикати перетворювач та працювати типа як мережевий інвертор, коли нема сонця він тупо вимикається. А якщо зникає мережа то він стартує та та видає напругу. Таке є чи нема? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 48 хвилин тому, k-master сказав: Ну однофазний пів кіловата за добу. З іншого боку в мене будинок коли все вимкнено (ну мене нема чи я сплю, холодильник, інтернет працює) споживає десь 300 Вт. + 80-100 від інвертора це не багато. +1 Я не так давно виявив паразитуючу витрату е/е. Рушникосушка 24/7 споживала 75вг. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gaset Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня Може, хтось вже питав. Я не знайшов. Питання стосовно заземлення. Яку схему заземлення потрібно або можна використовувати для інверторів, в часності для Deye? Чи підійде TN-C-S? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 17 червня Автор Поділитись Опубліковано: 17 червня (змінено) 16.06.2024 в 12:40, sidus сказав: А для чого вам 3ф інвертер? Теж думав такий, але зараз схиляюсь до більш гнучкого і надійного рішення: беру 5квт інвертер 1ф-зний, потім якшо не вистачає потужностій додаю такий же паралельно (або на іншу фазу в будинку). А якшо прямо треба буде 3ф, то докупаю 3ий і роблю 3ф-зну систему (але дуже низька вірогідність, шо воно мені треба буде, бо 3ф лише котел і поки не планую його від інвертора живити). По ціні ці 3 інвертора (якшо брати маст) будуть як 1 ваш, а надійність вище, бо якшо у вас сгорить цей інвертер, весь будинок будет в темноті, а рішенні із 1ф і меньш потужними - все працює і далі, а зламаний - в ремонт. 4. система буде безшумна, на відміну від 3-ф 5. можна швидко переконфігуровувати 1ф-3ф, заряджати одним або кількома генераторами 6. мабуть буде більше МРРТ входів, більш зручно конфігурувати сонячні поля Один мінус - більше місця займає на стіні. Змінено 17 червня користувачем yur43 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня (змінено) 28 минут назад, yur43 сказал: 4. система буде безшумна, на відміну від 3-ф 5. можна швидко переконфігуровувати 1ф-3ф, заряджати одним або кількома генераторами 6. мабуть буде більше МРРТ входів, більш зручно конфігурувати сонячні поля Один мінус - більше місця займає на стіні. Питання в догонку: а як декілька 1ф працюють із одною батареею? Чи треба кожному свою мати? Змінено 17 червня користувачем sidus Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 17 червня Автор Поділитись Опубліковано: 17 червня (змінено) 1 хвилину тому, sidus сказав: Питання в догонку: а як декілька 1ф працюють із одною батареею? Чи треба кожному свою мати? все на одній шині, дата з бмс на головний інвертор, підлеглі копіюють поведінку Змінено 17 червня користувачем yur43 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня (змінено) 54 хвилини тому, yur43 сказав: 4. система буде безшумна, на відміну від 3-ф 5. можна швидко переконфігуровувати 1ф-3ф, заряджати одним або кількома генераторами 6. мабуть буде більше МРРТ входів, більш зручно конфігурувати сонячні поля Один мінус - більше місця займає на стіні. А якщо, наприклад, взимку, в дні коли сонця немає, я тримаю батарею для блекауту і користуюсь інвертором від мережі. В такому разі мені теж потрібно буде думати, що можна вмикати одночасно, щоб не було перенавантаження? Дурню написав. В мене ж ще є дві фази пусті. От на них пралку/бойлер і кинути. Але влітку на одному 1ф інверторі я не зможу використати увесь потенціал сонця? Змінено 17 червня користувачем МакДо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 1 час назад, МакДо сказал: потрібно буде думати, що можна вмикати одночасно, щоб не було перенавантаження? угу 1 час назад, МакДо сказал: В мене ж ще є дві фази пусті. От на них пралку/бойлер і кинути. краще рубільник 1-0-2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 1 хвилину тому, sly сказав: угу краще рубільник 1-0-2 Поясніть?😕 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 11 минут назад, anabioz сказал: Поясніть?😕 Верхнє положення - мережа, середнє - викл, нижнє - інвертор. Тобто зимою стиралка з бойлером (наприклад) працюють від мережі, влітку - від інвертора. Взагалі такий девайс і на сам інвертор потрібен. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 52 хвилини тому, sly сказав: краще рубільник 1-0-2 В такому разі в мене (до себе) питання: а може без рубильників відразу 3ф інвертор? п.с. - звісно такий буде, щоб в разі чого всі 3 фази перемкнути на мережу, але не треба буде ходити до нього так часто Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 2 минуты назад, МакДо сказал: може без рубильників відразу 3ф інвертор може 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 17 червня Автор Поділитись Опубліковано: 17 червня нова лінійка гібридів. Змін не помітив, новий корпус і дисплей. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 6 годин тому, sly сказав: Верхнє положення - мережа, середнє - викл, нижнє - інвертор. Тобто зимою стиралка з бойлером (наприклад) працюють від мережі, влітку - від інвертора. Взагалі такий девайс і на сам інвертор потрібен. Ну, влітку те ж сонця може не бути. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 5 минут назад, anabioz сказал: Ну, влітку те ж сонця може не бути. Может, мне вчера нехватило я клацнул и перевел фильтрацию на сеть Но в дее проще подмес включить, главное что бы мощности хватило 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 10 минут назад, anabioz сказал: Ну, влітку те ж сонця може не бути. то був лише приклад 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 10 годин тому, yur43 сказав: 6. мабуть буде більше МРРТ входів, більш зручно конфігурувати сонячні поля В мене одне велике поле взимку часто дає 200-300-500 Вт (це 2-3-5% від номіналу), якраз вистачає щоб працювати. Що робити з трьома інверторами кожен з яких буде видавати 100 Вт? Конфігурувати щоб 3 шт працювали на одну фазу? А потім назад? Може просто поставити одразу 3ф та не мучатись? Якщо складна конфігурація даху та треба мати багато різних стрінгів то може тільки через це. 7 годин тому, МакДо сказав: В такому разі в мене (до себе) питання: а може без рубильників відразу 3ф інвертор? п.с. - звісно такий буде, щоб в разі чого всі 3 фази перемкнути на мережу, але не треба буде ходити до нього так часто Можна. В мене через 1-0-2 увімкнута електроплита щоб взимку жінка батарею не розрядила. А в основному навіть плита через інвертор працює а влітку навіть від батареї бо влітку зазвичай зарядити від сонця завжди можна. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз