volomoto Опубліковано: 26 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2023 4 години тому, k-master сказав: якщо вимкнути вхідний автомат можна побачити що з нуля у заземлення тече іноді 150-350 мА. Як він це бачить? А у вас нуль заземлений на стороні LOAD? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 26 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2023 1 хвилину тому, volomoto сказав: А у вас нуль заземлений на стороні LOAD? Я вже не пам'ятаю, там десь щось не треба було заземлювати наскільки я пам'ятаю, зроблено як на малюнку з інструкції. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 26 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2023 1 минуту назад, k-master сказал: Я вже не пам'ятаю, там десь щось не треба було заземлювати наскільки я пам'ятаю, зроблено як на малюнку з інструкції. У випадку, якщо нуль об'єднаний з землею. У Вас як? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слободарий Опубліковано: 27 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2023 Доброго часу доби! Хтось знає як обмежувати заряд акумулятора від Сонця (влітку)? Бо тут писали що він деградує, коли заряжений повністю. Акумулятори з БМС. Літійзалізофосфатні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 27 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2023 5 годин тому, Слободарий сказав: Доброго часу доби! Хтось знає як обмежувати заряд акумулятора від Сонця (влітку)? Бо тут писали що він деградує, коли заряжений повністю. Акумулятори з БМС. Літійзалізофосфатні. Якщо бмс керує інвертором, то ніяк. Або відключати керування переходом в режим свинець. Але при обмеженнях говорять про поступове розбалансування ячейок. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 27 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2023 10 годин тому, beavis сказав: У випадку, якщо нуль об'єднаний з землею. У Вас як? В мене об'єднаний. Хоча здається я знайшов можливу причину, як відновлять живлення можна буде перевірити - я на днях додав жтвлення котла, фазу узяв від бекапа, а нуль до інвертора. Поки була мережа було пофіг, а от коли вітер, все мігає мабуть коли вимикається мережа то той струм кудись не туди й тече. 5 годин тому, Слободарий сказав: Доброго часу доби! Хтось знає як обмежувати заряд акумулятора від Сонця (влітку)? Бо тут писали що він деградує, коли заряжений повністю. Акумулятори з БМС. Літійзалізофосфатні. А що за бмс? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 27 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2023 6 часов назад, Слободарий сказал: Доброго часу доби! Хтось знає як обмежувати заряд акумулятора від Сонця (влітку)? Бо тут писали що він деградує, коли заряжений повністю. Акумулятори з БМС. Літійзалізофосфатні. 1. Налаштування по напругам або в БМС якщо там є синхронізація 2. Режим циклу 50-100% для обєктів без ЗТ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слободарий Опубліковано: 27 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2023 58 минут назад, k-master сказал: А що за бмс? Якась ящична. Акумуляторні збірки вже готові в ящиках. БМС без блютузу. Налаштувань для користувача немає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 27 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2023 1 хвилину тому, Слободарий сказав: Якась ящична. Акумуляторні збірки вже готові в ящиках. БМС без блютузу. Налаштувань для користувача немає. А вона до інвертора як літій приєднана чи як свинець? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 27 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2023 8 годин тому, Слободарий сказав: Доброго часу доби! Хтось знає як обмежувати заряд акумулятора від Сонця (влітку)? Можливо з допомогою зовнішнього керування струмом зяряду, якщо рівень заряду вище певного порогу. Я це роблю з допомогою автоматизацій в Solar Assistant: Батареє заряджається тільки до 90% і тільки нічною електрикою, але якщо заряд впаде нижце 70%, то вдень підключиться ще й сонце. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слободарий Опубліковано: 27 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2023 13 часов назад, k-master сказал: А вона до інвертора як літій приєднана чи як свинець? Як літій. Бачить відсоток заряду. Довелося кабель перепаювати щоб інвертор її побачив. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слободарий Опубліковано: 27 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2023 11 часов назад, volomoto сказал: Можливо з допомогою зовнішнього керування струмом зяряду, якщо рівень заряду вище певного порогу. Я це роблю з допомогою автоматизацій в Solar Assistant: Батареє заряджається тільки до 90% і тільки нічною електрикою, але якщо заряд впаде нижце 70%, то вдень підключиться ще й сонце. Розкажіть будь ласка трохи про Солар Асістант. Чи працює з Дейе? Чи треба його кудись встановлювати? Чи потрібен Інтернет? Бо чую вперше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 29 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2023 27.11.2023 в 22:59, Слободарий сказав: Розкажіть будь ласка трохи про Солар Асістант Отут багато інформації — solar-assistant.io/ Це окремий сервер, який шнурком підключається до інвертора і витагує з нього дані, а також може змінювати налаштування, в тому числі автоматизовано. 27.11.2023 в 22:59, Слободарий сказав: Чи працює з Дейе? З Дейе працює - solar-assistant.io/help/deye/configuration 27.11.2023 в 22:59, Слободарий сказав: Чи потрібен Інтернет? Загалом не потрібен, але якщо інтернет є, то можна заходити на дашборд віддалено. Всі дані зберігаються локально і нема ніякого клауду. Дуже легко інтегрується із Home Assistant або якимось іншим ромумним будинком, який підтримує MQTT. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 11 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2023 я афтор тєми, мінє без очиреді.. знайомий запитав про доступні через інтернет налаштування Deye, я порився в solarmanbusiness і нічого не знайшов. То є так? Воно шо, неуправляэме снаруже? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 11 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2023 4 минуты назад, yur43 сказал: я афтор тєми, мінє без очиреді.. знайомий запитав про доступні через інтернет налаштування Deye, я порився в solarmanbusiness і нічого не знайшов. То є так? Воно шо, неуправляэме снаруже? шо, опять только спросіть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 11 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2023 3 хвилини тому, Dalet сказав: шо, опять только спросіть? колєга, я расчітуваю на вашу помосчь как нікогда Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 11 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2023 11 хвилин тому, yur43 сказав: я афтор тєми, мінє без очиреді.. знайомий запитав про доступні через інтернет налаштування Deye, я порився в solarmanbusiness і нічого не знайшов. То є так? Воно шо, неуправляэме снаруже? У смислі? а це шо? 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 11 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2023 6 хвилин тому, beavis сказав: У смислі? а це шо? у! шайтана! Чем ето достігаєтся? на яку кнопку жати? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 11 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2023 2 хвилини тому, yur43 сказав: у! шайтана! Чем ето достігаєтся? на яку кнопку жати? Devices - Inverter - справа зверху кнопошки 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 11 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2023 в мене такого немає, додаток може інший? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 11 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2023 1 хвилину тому, yur43 сказав: в мене такого немає, додаток може інший? Справа зверху три крапки, жмакайте, не бійтесь 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 11 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2023 (змінено) Получилось! Давайте номир карти і пінкот, отправім дєньгі . Дякую! А через WEB є варіанти? Змінено 11 грудня 2023 користувачем yur43 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 11 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2023 (змінено) 12 хвилин тому, yur43 сказав: А через WEB є варіанти? 31 хвилину тому, beavis сказав: Devices - Inverter - справа зверху кнопошки Якщо лінки нема, то - pro.solarmanpv.com/ Змінено 11 грудня 2023 користувачем beavis 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kubik Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 В 23.10.2023 в 21:06, Kubik сказал: Теоретический вопрос. К трехфазному deye можно подключить электроавтомобиль с поддержкой V2H V2L? Использовать его батареи как накопитель. Deye есть, электроавтомобиля пока нет. Хотел развить немного тему, а если на свобобный порт трекера повесить авто? Авто с поддержкой v2l опрашивает подключенное устройство или просто отдает энергию? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 13 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2023 упс..... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз