Dalet Опубліковано: 18 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2023 7 минут назад, porterlv сказал: Пройшовся по діагоналі, зрозумів що всіх бентежить температура в 70 - 80 градусів. Але про перегрів і проблеми з ним нічого не знайшов. Не заважайте. Людина знайшла собі забаву 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 18 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2023 7 хвилин тому, porterlv сказав: Пройшовся по діагоналі, зрозумів що всіх бентежить температура в 70 - 80 градусів. Але про перегрів і проблеми з ним нічого не знайшов. Пишемо у гуглі igbt transistor solar inverter, бо які саме там стоять я не знаю. Заходимо за першим посиланням , шукаємо там (там, доречі, у табличці температура 150 вказана) хоч якийсь транзистор та дивимось даташит - з котрого розуміємо що транзистор повинен працювати до 150 градусів. Далі можна знайти що від температури залежить струм, але то нюанси - якщо проектувальник читав даташит та передбачив термозахист то коли температура досягне критичної воно повинно вимкнутись чи знизити струм, як тут пропонували. Тобто відповідно на даташиту на цей транзистор 70-80 це нормальна робоча температура. Що саме стоїть у реальному інверторі можна подивитись та почитати даташит. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 18 вересня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2023 (змінено) не спорю, що ключі і індуктивні елементи можуть працювати при температурах в +100С. Але користувачі і потенційні покупці безшумних інверторів повинні знати про те що купуючи інвертор 6кВт, вони влітку зможуть розраховувати на 4кВт в режимі безперебійника і 5кВт в режимі мережевого. Бо 6кВт воно робить дуже недовго, ото поки розігрівається радіатор , дві хвилини якщо точніше. А потім розумна електроніка знижує ліміти генерації, щоб фарба не обгоріла на корпусі. А електроліти, якщо їх по кілька разів на день розігрівати до +80С і охолоджувати до +20С, через пару років висохнуть. На виводах силових елементів, які гріються, з'являться кільцеві тріщини від циклічних термомеханічних навантажень. З приладу вийде чарівний дим, на якому працює вся електроніка. А майже вся продукція Deye в Україну завозиться нелегально і підтримується гарантією під чесне слово продавця, якому той хто завіз сказав що все буде норм. От через це власники і переймаються забезпеченням довговічності своєї інвестиції. Особливо ті, що хочуть отримувати від свого обладнання заявлені параметри. Тих, хто ставить 5кВт систему для холодильника і двох лампочок, це не стосується. Коли я у продавців уточнюю ці моменти, вони просто втрачають інтерес. Змінено 18 вересня 2023 користувачем yur43 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 19 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2023 14 годин тому, beavis сказав: через сапорт можна попросити 1хв Це всеодно багато. Solar assistant дає оновлення дашборда кожної секунди, а історичні дані зберігаються з гранулярністю 10 с. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 19 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2023 10 годин тому, yur43 сказав: Бо 6кВт воно робить дуже недовго, ото поки розігрівається радіатор , дві хвилини якщо точніше. А потім розумна електроніка знижує ліміти генерації, щоб фарба не обгоріла на корпусі. А електроліти, якщо їх по кілька разів на день розігрівати до +80С і охолоджувати до +20С, через пару років висохнуть. На виводах силових елементів, які гріються, з'являться кільцеві тріщини від циклічних термомеханічних навантажень. Ви шукаєте чорного кота в темній кімнаті, але його там нема. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 19 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2023 10 часов назад, yur43 сказал: ле користувачі і потенційні покупці безшумних інверторів повинні знати про те що купуючи інвертор 6кВт, вони влітку зможуть розраховувати на 4кВт в режимі безперебійника і 5кВт в режимі мережевого. Бо 6кВт воно робить дуже недовго, ото поки розігрівається радіатор , дві хвилини якщо точніше. брєд..... 10 часов назад, yur43 сказал: А потім розумна електроніка знижує ліміти генерації, щоб фарба не обгоріла на корпусі. А електроліти, якщо їх по кілька разів на день розігрівати до +80С і охолоджувати до +20С, через пару років висохнуть. не вгадали, з 2020 року вожу до неньки Дейе, і досі вони працюють 10 часов назад, yur43 сказал: На виводах силових елементів, які гріються, з'являться кільцеві тріщини від циклічних термомеханічних навантажень це не ламповий телевізор, до якого ви звикли. 10 часов назад, yur43 сказал: А майже вся продукція Deye в Україну завозиться нелегально і підтримується гарантією під чесне слово продавця, якому той хто завіз сказав що все буде норм. тю. Може не там шукали? Чи знову шукали де подешевше? Дак хто ж вам лікар то, купуйте на Алі та не партеся. 10 часов назад, yur43 сказал: От через це власники і переймаються забезпеченням довговічності своєї інвестиції. Особливо ті, що хочуть отримувати від свого обладнання заявлені параметри. Тих, хто ставить 5кВт систему для холодильника і двох лампочок, це не стосується. Не знаю які власники переймаються саме цим, а вам просто нема чим зайнятися. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 19 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2023 43 хвилини тому, volomoto сказав: Це всеодно багато. Solar assistant дає оновлення дашборда кожної секунди, а історичні дані зберігаються з гранулярністю 10 с. Я не знаю де той solar assistent бере дані кожної секунди, але мій deye не віддає нічого по RS485 частіше ніж 5-7 секунд. Питати можна й частіше , тільки він ну дуже повільно відповідає і частіше 3-5 секунд я нічого не зміг забрати. Я забираю раз на 10 секунд, польот трохи більше року нормальний. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 19 вересня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2023 41 хвилину тому, Dalet сказав: Може не там шукали? Чи знову шукали де подешевше? Дак хто ж вам лікар то, купуйте на Алі та не партеся. у вашому цитуванні є моє посилання на офіційний канал Deye, зразок гарантійного талону з елементами захисту, двох офіційних продавців Deye. Ви ж не входите в їх число, для чого так збуджуватися? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 19 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2023 5 минут назад, yur43 сказал: у вашому цитуванні є моє посилання на офіційний канал Deye, зразок гарантійного талону з елементами захисту, двох офіційних продавців Deye. Ви ж не входите в їх число, для чого так збуджуватися? шо? яке посилання? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 19 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2023 6 минут назад, yur43 сказал: у вашому цитуванні є моє посилання на офіційний канал Deye, зразок гарантійного талону з елементами захисту, двох офіційних продавців Deye. Ви ж не входите в їх число, для чого так збуджуватися? ааааа, знайшов)))) Вас надули як лоха))) В принципі на то воно і розраховано))) Даний сайт до Дейе не має ніякого відношення окрім бажання власника щоб так було як вони собі мріють. Дейе не дав ще нікому авторизацію. А просто всім бажаючим повиписував дилерство - їм пох, хто себе як називає, головне рухай бренд. А ви вуха розвішали))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 19 вересня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2023 (змінено) добре, мене розвели Змінено 19 вересня 2023 користувачем yur43 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 19 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2023 4 минуты назад, yur43 сказал: добре, мене розвели таке життя. ви шукаєте дешевше, намагаєтесь природу речей нагнуть, але воно все повертається. А потім - ой , да сервісу ни є, бєзобразіє. А нащо? Для кого його робити, для кого вкладати гроші? Китайці тому і не дають ні мені ні іншим авторизувати сервіс, бо як наслухаются вас з перегрівом.... я їх розумію 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 19 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2023 40 хвилин тому, k-master сказав: Я не знаю де той solar assistent бере дані кожної секунди, але мій deye не віддає нічого по RS485 частіше ніж 5-7 секунд. Питати можна й частіше , тільки він ну дуже повільно відповідає і частіше 3-5 секунд я нічого не зміг забрати. Я забираю раз на 10 секунд, польот трохи більше року нормальний. Ну ок, подивився сирі дані і там дійсно кожних 3 секунди оновлюється, але що секунда, що три — це всеодно сприймається як реальний час, якщо порівнювати з 1 хв. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 19 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2023 8 минут назад, Dalet сказал: таке життя. ви шукаєте дешевше, намагаєтесь природу речей нагнуть, але воно все повертається. А потім - ой , да сервісу ни є, бєзобразіє. А нащо? Для кого його робити, для кого вкладати гроші? Китайці тому і не дають ні мені ні іншим авторизувати сервіс, бо як наслухаются вас з перегрівом.... я їх розумію Тю, 100 уо на карман, першу лінку з алібаби на deye інвертор і акум до нього. 3 хвилини. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 19 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2023 2 минуты назад, volomoto сказал: Ну ок, подивився сирі дані і там дійсно кожних 3 секунди оновлюється Де Ви це дивитеся? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 19 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2023 Тільки що, beavis сказав: Де Ви це дивитеся? Це Grafana, яка натравлена на InfluxDB, який заповнюється з допомогою Solar Assistant, який витягує дані з інвертора по RS485 протоколу. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 19 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2023 23 хвилини тому, volomoto сказав: Ну ок, подивився сирі дані і там дійсно кожних 3 секунди оновлюється, але що секунда, що три — це всеодно сприймається як реальний час, якщо порівнювати з 1 хв. А що він забирає? Бо я ще забираю все про мережу, загалом десь 80 параметрів. Скільки в солармана? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 19 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2023 (змінено) 1 година тому, k-master сказав: А що він забирає? Бо я ще забираю все про мережу, загалом десь 80 параметрів. Скільки в солармана? 65 сенсорів 32 числових конфігураційних параметрів 13 переключалок 9 селектів Змінено 19 вересня 2023 користувачем volomoto 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 19 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2023 В 18.09.2023 в 11:41, Dalet сказал: Але все ж таки, йому так краще А для чого 3шт? Для 3 фаз? І шо реально 3ф котел наприклад можна живити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 19 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2023 6 минут назад, sidus сказал: А для чого 3шт? Для 3 фаз? І шо реально 3ф котел наприклад можна живити? да хоч завод)))) І так, кожен на своїй фазі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 19 вересня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2023 1 година тому, sidus сказав: І шо реально 3ф котел наприклад можна живити? запросто, літом 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 19 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2023 Только что, yur43 сказал: запросто, літом а якщо нормальна пачка акумів? кіловат на 20+ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 19 вересня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2023 1 хвилину тому, beavis сказав: а якщо нормальна пачка акумів? кіловат на 20+ акуми треба заряджати сонцем, а сонце є тоді коли тепло Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 19 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2023 1 минуту назад, yur43 сказал: акуми треба заряджати сонцем, а сонце є тоді коли тепло може для Вас то новина, але Deye заряджає від мережі і генератора. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 19 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2023 5 минут назад, beavis сказал: може для Вас то новина, але Deye заряджає від мережі і генератора. Ви шо, це проти релігії, так не можна, то зло 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз