igorrius Опубліковано: 28 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2 часа назад, Dendnepr сказал: вырубают газ на дом/подъезд/улицу и потом, пока не погасят долги - не включают а в договорах разве такое прописано ? ловко они придумали : пускай соседи теперь выбивают долг из должника, теперь они в этом заинтересованы : как можно быстрее уладить вопрос, чтобы включили газ.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 1 минуту назад, igorrius сказал: а в договорах разве такое прописано ? В правилах безопасности написано, что запрещено включать газ, без проверки всех приборов 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
V.K.L Опубліковано: 13 квітня Поділитись Опубліковано: 13 квітня Вопрос на засыпку, на сколько хватит газового баллона 40 литров на приготовление пищи? Хочу сравнить выгодно или нет в сравнении с электричеством и самое главное безопасность, если собрать все не экономя, возможны ли случаи взрывов или возгораний? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 13 квітня Поділитись Опубліковано: 13 квітня до 90-х поки не провели газ, нам на сім'ю 5-х хватало на 2-2,5 місяці. Було два баллона у дворі у спеціальній металевій шафі, коли один скінчувався, перемикали шланг з редуктором не другий а на той писали заявку на заміну. Взимку треба закутувати чимось бо на морозі погано випаровується. якщо робити по правилам то доволі безпечно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
V.K.L Опубліковано: 13 квітня Поділитись Опубліковано: 13 квітня Мне бы как то сравнить с электричеством) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 13 квітня Поділитись Опубліковано: 13 квітня 8 хвилин тому, V.K.L сказав: Мне бы как то сравнить с электричеством) газ дешевше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 13 квітня Поділитись Опубліковано: 13 квітня 16 минут назад, vbb сказал: газ дешевше А как считали? И с чем сравнивали с индукционкой или обычной? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 13 квітня Поділитись Опубліковано: 13 квітня 1 хвилину тому, mib сказав: А как считали? И с чем сравнивали с индукционкой или обычной? "взагалі" поки квт з газу дешевше квт електро. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 13 квітня Поділитись Опубліковано: 13 квітня Только что, vbb сказал: "взагалі" поки квт з газу дешевше квт електро. Это если из трубы Сколько сейчас газ на заправке стоит ? В литре газа вроде как 7 кВт*ч это без учета кпд плиты Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
V.K.L Опубліковано: 14 квітня Поділитись Опубліковано: 14 квітня у нас 1 квт стоит 3,12 в кооперативе вот ти думаю может купить баллон для плиты. В одессе вроде газ 28 грн но и кпд его ниже чем в трубе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 14 квітня Поділитись Опубліковано: 14 квітня 10 часов назад, V.K.L сказал: Мне бы как то сравнить с электричеством) Когда жили в квартире, то расход электрики был в месяц 220-250 квт, электроплита, стиралка, ПММ, чайник, летом кондиционер (без бойлера). Думаю плита брала не больше 20%, вот и сравнивайте с газом по 28 гривен (баллон 40 литров 1100 гривен) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 14 квітня Поділитись Опубліковано: 14 квітня 1 час назад, V.K.L сказал: у нас 1 квт стоит 3,12 в кооперативе вот ти думаю может купить баллон для плиты. В одессе вроде газ 28 грн но и кпд его ниже чем в трубе. Как запасной вариант - иметь баллон газа очень неплохо. Иногда приходится использовать. Но пропан/бутан немного дороже выходит, чем электрика. В пересчете около 4х грн/кВт. Плюс поезда на заправку. Да и копоть при горении. В общем - экономии нет. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз