igorrius Опубліковано: 14 серпня Поділитись Опубліковано: 14 серпня скажите пожалуйста , как такое может быть : вес одной ячейки mb30 заявлен производителем 5,6 кг плюс-минус 0,3 кг спрашиваю у китайца на Алибабе размер и вес упаковки ( я ж должен логистической компании дать эту инфрмацию для просчета стоимости доставки морем из Китая, верно ? ) так китаец говорит, что коробка с четырьма mb30 весит 24,5 кг то есть одна ячейка весит 24,5\4 меньше 6,125 кг ( еще ж вес упаковки ) то есть вес меньше заявленного производителем как так ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 14 серпня Поділитись Опубліковано: 14 серпня 3 години тому, DmiVady сказав: Доброго дня) Поки що штудирую тему, на перших сторінках, тому спитаю, аби не гаяти часу: Хто купляв на цьому сайті: www.nkon.nl/ru/rechargeable/lifepo4/prismatisch/в-наличии/в-наличии.html Які враження-відгуки? Упаковка гуд, иногда задержки доставки к ним ( и соответственно нам). Но дольше всего Мист - это капец какой то. Они по Киеву уже неделю везут (с момента получения курьерской службой) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 14 серпня Поділитись Опубліковано: 14 серпня 1 година тому, igorrius сказав: скажите пожалуйста , как такое может быть : вес одной ячейки mb30 заявлен производителем 5,6 кг плюс-минус 0,3 кг спрашиваю у китайца на Алибабе размер и вес упаковки ( я ж должен логистической компании дать эту инфрмацию для просчета стоимости доставки морем из Китая, верно ? ) так китаец говорит, что коробка с четырьма mb30 весит 24,5 кг то есть одна ячейка весит 24,5\4 меньше 6,125 кг ( еще ж вес упаковки ) то есть вес меньше заявленного производителем как так ? Добавьте 16 болтиков с шайбами и перемычки и упаковку. Кроме того весы у всех разные) доставка берет за вес/объем. Или объемный вес. Кароче, так чтобы побольше. И весы вполне возможно "с запасом" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 14 серпня Поділитись Опубліковано: 14 серпня 16 минут назад, ЯД сказал: Добавьте 16 болтиков с шайбами и перемычки и упаковку. Кроме того весы у всех разные) доставка берет за вес/объем. Или объемный вес. Кароче, так чтобы побольше. И весы вполне возможно "с запасом" Объемный заметно больше в стандартной коробке 8 ячеек там из полипропилена как соты и между ячейками плюс минус по 2 мантиметра, плюс вокруг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 14 серпня Поділитись Опубліковано: 14 серпня (змінено) 5 хвилин тому, mib сказав: Объемный заметно больше в стандартной коробке 8 ячеек там из полипропилена как соты и между ячейками плюс минус по 2 мантиметра, плюс вокруг Мб31 я думаю не сильно от мб30 отличается. Пришли вот так (пол коробки - упаковка) Змінено 14 серпня користувачем ЯД 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 14 серпня Поділитись Опубліковано: 14 серпня 1 минуту назад, ЯД сказал: Мб31 я думаю не сильно от мб30 отличается. Пришли вот так Да я это и имелл ввиду, у меня ячейки были по 136 ампер стояли в два ряда, я про то что в коробке много воздуха и перевозчик считает по объемному весу 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 14 серпня Поділитись Опубліковано: 14 серпня (змінено) 54 минуты назад, ЯД сказал: Добавьте 16 болтиков с шайбами и перемычки и упаковку. Кроме того весы у всех разные) доставка берет за вес/объем. Или объемный вес. Кароче, так чтобы побольше. И весы вполне возможно "с запасом" я не про доставку , а про то , что вес ячейки по факту получится ниже нижнего допуска , который заявляет производитель . Типа усеченные ячейки , облегченные получается ? там наверняка и емкость ниже заявленной будет? Змінено 14 серпня користувачем igorrius Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 14 серпня Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2 часа назад, Danylo Ivanov сказал: Лйфхак: якщо при замовленні на нконі обрати англійську мову замість російської, будуть нижчі ціни і менший термін поставки ))) я правильно понимаю , что на nkon чуть дороже получается , чем на Алиекспресс ? а доставка с nkon дешевле ? мне просчитали морем из Китая , 8 ячеек mb 30 -165 долларов . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 14 серпня Поділитись Опубліковано: 14 серпня 27 хвилин тому, igorrius сказав: мне просчитали морем из Китая , 8 ячеек mb 30 -165 долларов Мені рахували 32 банки по 105Ah за $185. Зняття мита не торкається баночок? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 14 серпня Поділитись Опубліковано: 14 серпня (змінено) 4 минуты назад, МакДо сказал: Мені рахували 32 банки по 105Ah за $185. Зняття мита не торкається баночок? это морем ? хотел прикинуть , с Европы , если на nklon брать - наверняка мист экспресс дешевле привезет? возможно выгоднее купить более дорогие банки на nklon , но с более дешевой доставкой ? Змінено 14 серпня користувачем igorrius Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 14 серпня Поділитись Опубліковано: 14 серпня 3 години тому, igorrius сказав: скажите пожалуйста , как такое может быть : вес одной ячейки mb30 заявлен производителем 5,6 кг плюс-минус 0,3 кг спрашиваю у китайца на Алибабе размер и вес упаковки ( я ж должен логистической компании дать эту инфрмацию для просчета стоимости доставки морем из Китая, верно ? ) так китаец говорит, что коробка с четырьма mb30 весит 24,5 кг то есть одна ячейка весит 24,5\4 меньше 6,125 кг ( еще ж вес упаковки ) то есть вес меньше заявленного производителем как так ? 6.125 ще зранку було більше за 5.6. що не влаштовує? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 14 серпня Поділитись Опубліковано: 14 серпня 45 хвилин тому, igorrius сказав: это морем ? Морем. Але морем Міст віз дорожче. Хз як з нкону. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 14 серпня Поділитись Опубліковано: 14 серпня (змінено) 1 година тому, igorrius сказав: если на nklon брать - наверняка мист экспресс дешевле привезет? там же показує ціну доставки, нащо гадати.. вона відома заздалегідь. За 8шт MB31 я заплатив за доставку до дверей 90 євро. Змінено 14 серпня користувачем vovarpd 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S K Опубліковано: 14 серпня Поділитись Опубліковано: 14 серпня (змінено) 6 часов назад, Danylo Ivanov сказал: Лйфхак: якщо при замовленні на нконі обрати англійську мову замість російської, будуть нижчі ціни і менший термін поставки ))) не зовсім так. Якщо вибрати EN (NON-EU), то буде товар без мита, а мито нараховується країною, яка приймає товар. А в Україні зараз безмитне ввезення якумів чи ячейок більше 200А. Змінено 14 серпня користувачем S K 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 14 серпня Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2 хвилини тому, S K сказав: не зовсім так. Якщо вибрати EN (NON-EU), то буде товар без мита, а мито нараховується країною, яка приймає товар. А в Україні зараз безмитне ввезення акумуляторів. Ціна, що так, що так - однакова 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S K Опубліковано: 14 серпня Поділитись Опубліковано: 14 серпня Только что, anabioz сказал: Ціна, що так, що так - однакова ні. З митом 83.5, а без мита 67.5 євро. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S K Опубліковано: 14 серпня Поділитись Опубліковано: 14 серпня (змінено) Де хто MB30 знаходив? На NKON є лише MB31. Змінено 14 серпня користувачем S K Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 14 серпня Поділитись Опубліковано: 14 серпня 28 хвилин тому, S K сказав: ні. З митом 83.5, а без мита 67.5 євро. У мене що так, що так однакова ціна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 15 серпня Поділитись Опубліковано: 15 серпня 9 часов назад, S K сказал: Де хто MB30 знаходив? На NKON є лише MB31. на алиекспресс , но 10000 циклов - то маркетинг , они до 70 процентов падения емкости считают . по mb 31 китайцы пналогично количество цыклов считают ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 15 серпня Поділитись Опубліковано: 15 серпня 9 часов назад, S K сказал: Де хто MB30 знаходив? На NKON є лише MB31. а сейчас есть там mb30 ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S K Опубліковано: 15 серпня Поділитись Опубліковано: 15 серпня 1 час назад, igorrius сказал: на алиекспресс , но 10000 циклов - то маркетинг , они до 70 процентов падения емкости считают . по mb 31 китайцы пналогично количество цыклов считают ? да, походу маркетинг, бо одні рахують до 70%, а інші до 80%. Але все-одно думаю, що MB30, MB31 і LF280K по новій технології і кількість циклів практично однакове буде в них. 1 час назад, igorrius сказал: а сейчас есть там mb30 ? я ніколи там MB30 не бачив, хоча на алібабі саме EVE їх продає. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 15 серпня Поділитись Опубліковано: 15 серпня 4 часа назад, S K сказал: я ніколи там MB30 а mb31 есть там сейчас ? 165 долларов за доставку из Китая и 90 евро - из Нидерландов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S K Опубліковано: 15 серпня Поділитись Опубліковано: 15 серпня 6 минут назад, igorrius сказал: а mb31 есть там сейчас ? закінчились декілька днів тому. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 15 серпня Поділитись Опубліковано: 15 серпня 9 часов назад, S K сказал: що MB30, MB31 і LF280K а что лучше брать , mb31 или lf280 ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S K Опубліковано: 15 серпня Поділитись Опубліковано: 15 серпня 3 часа назад, igorrius сказал: а что лучше брать , mb31 или lf280 ? думаю, що вони однакові по характеристикам. Це комірки нового покоління. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз