andry07 Опубліковано: 3 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2023 Збочення якесь. Ніколи такого не бачив. Як порожнину в стакані робили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DVIJOK Опубліковано: 3 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2023 1 минуту назад, andry07 сказал: Збочення якесь. Ніколи такого не бачив. Як порожнину в стакані робили? рученятами вибирали бетон :))) Ну як ви думаете,як? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andry07 Опубліковано: 3 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2023 10 минут назад, DVIJOK сказал: Ну як ви думаете,як? Гублюся в здогадках. Взагалі дивне рішення застосовувати вузли для збірного залізобетону в моноліті. Ну, якщо Ви остаточно вирішили замонолітити рами, то простіше за все було би виставити рами та з ними бетонувати фундамент. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DVIJOK Опубліковано: 3 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2023 9 минут назад, andry07 сказал: Гублюся в здогадках. Взагалі дивне рішення застосовувати вузли для збірного залізобетону в моноліті. Ну, якщо Ви остаточно вирішили замонолітити рами, то простіше за все було би виставити рами та з ними бетонувати фундамент. А як ви будете рами тримати в проектному положенні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andry07 Опубліковано: 3 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2023 3 минуты назад, DVIJOK сказал: А як ви будете рами тримати в проектному положенні? Тими ж рученятами, що вигрібали бетон зі стаканів )))) Особисто я б застосував класичний вузол з'єднання металевих колон з монолітним фундаментом (анкерні болти). Або закладну деталь в крайньому випадку. Ну, якщо ж хочеться збочень та замонолітити раму, то ставити всі рами, кріпити їх тимчасовими зв'язками та молитися щоб міксером не зачепили. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DVIJOK Опубліковано: 3 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2023 Только что, andry07 сказал: Особисто я б застосував класичний вузол з'єднання металевих колон з монолітним фундаментом (анкерні болти). Або закладну деталь в крайньому випадку. Я саме це і написав у повідомленні з фотками. Але не зрослось. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andry07 Опубліковано: 3 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2023 Але тема влаштування порожнини в стаканах не розкрита. Просто цікаво. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DVIJOK Опубліковано: 4 жовтня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2023 14 часов назад, andry07 сказал: Але тема влаштування порожнини в стаканах не розкрита. Просто цікаво. Опалубка + більш густий бетон Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andry07 Опубліковано: 4 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2023 Можливо це привід переглянути інші конструктивні рішення проекту? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DVIJOK Опубліковано: 17 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2023 Много прошло времени, на сегодня уже залились, поставили рамы и делаем кровлю. И как оказалось, хороших монолитчиков сейчас нет. Возможно я ошибаюсь. Ну маємо шо маємо. Долго пинали, что бы исправили геометрию, в итоге самая длинная стена все же пошла винтом. Сейчас думаем как выйти из положения, бо один маленький косяк всего в 3 см, дал сбой по всей поверхности стены. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DVIJOK Опубліковано: 17 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2023 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DVIJOK Опубліковано: 26 січня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 26 січня 2024 Одни из последних фото месячной давности. Сейчас контур уже закрыт, насколько я знаю даже стоит отопление. Увы, на сейчас уже отошел от стройки, так как занят другими проектами и подошла очередь дизайнера. Напоминаю, есть моя группа в телеграме, где можно напрямую задать вопросы не только по текущей стройке. 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз