Chatter Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 22 часа назад, yur43 сказал: це актуально для низькочастотних перетворювачів, які вже майже ніхто, крім Віктрона не робить. о, очередной "гуру" - клоун. powmr.com/collections/low-frequency-inverter ни, нихто не виробляе. 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 5 минут назад, Chatter сказал: о, очередной "гуру" - клоун. powmr.com/collections/low-frequency-inverter ни, нихто не виробляе. 🤣 Бідненький. Як ви то знущання витримали? Лазяти по сторінці ненависної китайщини 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 23 години тому, yur43 сказав: Мій робочий струм рідко перевищує 50А, мені скільки брати, 50 чи 70мм.кв? 10мм2 ) Просто раз за січення у віктронів зайшла мова то там є чомусь значна різниця між гібридним інвертором (підозрюю через піки і оті ripple, може ще щось) і простим чарджером. Тобто от на струм 50А в Skylla зарядних вони радять всього 10мм2. Тоді як на мій мультіплюс 24/1600/40 вони радять 25мм2. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня (змінено) 1 година тому, Chatter сказав: о, очередной "гуру" - клоун. powmr.com/collections/low-frequency-inverter ни, нихто не виробляе. 🤣 забув про цього достойного світового виробника. А де в прихильники Повмера записують? Завжди мріяв попасти до вас в стаю. Змінено 19 жовтня користувачем yur43 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 36 хвилин тому, yur43 сказав: А де в прихильники Повмера записують? Зазвичай в ютюб каналах майстрів, що їх ледь не щодня ремонтують і вже плюються від якості цих «шикарних» якістю гаджетів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня я більше про легендарну надійність низькочастотних інверторів, яка в основному базується на тому, що до сервіса нести треба вдвох бо важке, а прийом металу може дати нормальні гроші за таке, бо метал там є на відміну від отого всього 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 19 жовтня Поділитись Опубліковано: 19 жовтня (змінено) 10 годин тому, vovarpd сказав: 10мм2 ) 16мм2 довготривало витримує струм 80-85А, що є 85% від максимального навантаження 5 кВт інвертора, при невеликих довжинах втрати мізерні. Ми почали розмову про комплектний 25мм2 кабель для 5 кВт інвертора, я свою думку сказав. Аби ті кліпси витримали те що витримає 4AWG. А Ви вже вирішуйте. Змінено 20 жовтня користувачем yur43 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 19 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 1 час назад, yur43 сказал: А де в прихильники Повмера записують? на дурці? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 20 жовтня Поділитись Опубліковано: 20 жовтня youtu.be/K4efWyT-XYo?si=tlIpt_4gsFWcOLa7 тут наче все логічно 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 20 жовтня Поділитись Опубліковано: 20 жовтня підскажіть чи можна дею якось так налаштувати, щоб при повному заряді батарей та наявності надлишку сонця - гріло теном теплоакумулятор? тобто окремий вихід, який 100% не буде вантажити батарею Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 20 жовтня Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 8 хвилин тому, newbee2020 сказав: підскажіть чи можна дею якось так налаштувати, щоб при повному заряді батарей та наявності надлишку сонця - гріло теном теплоакумулятор? тобто окремий вихід, який 100% не буде вантажити батарею Почитайте мануал про функцію smart load. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 21 жовтня Поділитись Опубліковано: 21 жовтня на нконі пропали дешманські envision 280 без кода, походу я останні забрав. щось народ не хотів їх брати, а мені здається для домашньої збірки для себе саме те. 850 євро за 16шт з доставкою. я з алі три місяці назад замовив 16шт по 65 дол 105A (не факт що прийдуть взагалі). набрав цих акумів, як дурак махорки, може кому треба? Power Queen BT + підігрів 24В 100А та звичайна Papool Lifepo 24V 140А . одна нуляча, інша 5 циклів неповних. по низу ринку))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня (змінено) В 21.10.2024 в 14:23, newbee2020 сказал: на нконі пропали дешманські envision 280 без кода, походу я останні забрав. щось народ не хотів їх брати, а мені здається для домашньої збірки для себе саме те. 850 євро за 16шт з доставкою. я з алі три місяці назад замовив 16шт по 65 дол 105A (не факт що прийдуть взагалі). набрав цих акумів, як дурак махорки, може кому треба? Power Queen BT + підігрів 24В 100А та звичайна Papool Lifepo 24V 140А . одна нуляча, інша 5 циклів неповних. по низу ринку))) варто було посваритись, і на наступний день доставили 105А EVE з алі на вид хз, наче нові, але плівка синя якось не дуже аккуратна. куар код пробив все прям по красоті, китайці вміють але я зробив замовлення в перший числах липня, а виходить що вони ще після виробничої лінії не охололи 😁 може і повірив би, якби не брав на нконі комірки 2022 року випуску. так що не сильно треба тим кодам вірити. а чому вірити - хз. теперь питання чи варто заморочуватись збіркою, чи продать як є, чи купити корпус і продать все разом (є до них інвертор бмс та запобіжник) для бажаючих зібрати самим. або зібрати на 24Вт але інвертор бмс тоді не в тему))) хз хз звичайним мультиметром міряти опір я так розумію сенсу нема? Змінено 22 жовтня користувачем newbee2020 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня питання експертам, якщо буде дві окремих збірки 16S на схожих інверторних БМС, але она на 105 а інша на 280, вони зможуть нормально в паралель працювати на деї 6к? там типу якись майстер режим буде на основній батареї ? чи воно так не працює Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 10 хвилин тому, newbee2020 сказав: якщо буде дві окремих збірки 16S на схожих інверторних БМС, але она на 105 а інша на 280, вони зможуть нормально в паралель працювати на деї 6к? там типу якись майстер режим буде на основній батареї ? чи воно так не працює Не експерт. Але imho буде працювати. Тільки по малій батареї треба буде обмежувати макс струм заряду. Але може вам того струму і вистачить. А мене дві інверторних бмс в паралель, ніби працює. В планах додати ще слейв збірок. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 11 минут назад, Dmode сказал: Тільки по малій батареї треба буде обмежувати макс струм заряду. тобто дві збірки по їдеї мають заряджатись всього на 50-60А разом? і отримуємо максимум 0.15С ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня (змінено) 8 хвилин тому, newbee2020 сказав: тобто дві збірки по їдеї мають заряджатись всього на 50-60А разом? і отримуємо максимум 0.15С ? Ні, спочатку визначаєтесь для себе з порогом струму до якого хочете щоб заряджалась мала батарея. Наприклад до 50А. Далі підключаєте обидві збірки в паралель і методом підбору виставляєте на інверторі такий струм, при якому на вашій малій батареї цей струм не буде перевищено. Струм на інверторі буде суттєво більшим. В залежності від опору ваших збірок він буде розподілятись, більшою частиною на низький опір і меншою на високий. Знаючи опір ваших збірок можна порахувати приблизно. Але простіше просто зробити практичні заміри. Змінено 22 жовтня користувачем Dmode 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня (змінено) 1 час назад, Dmode сказал: Ні, спочатку визначаєтесь для себе з порогом струму до якого хочете щоб заряджалась мала батарея. Наприклад до 50А. Далі підключаєте обидві збірки в паралель і методом підбору виставляєте на інверторі такий струм, при якому на вашій малій батареї цей струм не буде перевищено. Струм на інверторі буде суттєво більшим. В залежності від опору ваших збірок він буде розподілятись, більшою частиною на низький опір і меншою на високий. Знаючи опір ваших збірок можна порахувати приблизно. Але простіше просто зробити практичні заміри. дякую. подивився відгуки по різним коміркам там де купляв (не факт що в мене такі самі цифри будуть але хоч щось). на EVE 105A із перепитим кодом писали про resistance from 0,33mΩ to 0,36mΩ mostly 0,34mΩ на 280A Envision 2022 якись добрий земляк писав 0.06 та 0.20 (не знаю чого така розбіжність). на що приблизно можна розраховувати, якщо малу батарею обмежити 50А? в процесі роботи буде перетікання між збірками? чи БМС контролює це Змінено 22 жовтня користувачем newbee2020 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня (змінено) Я про кінцевий опір збірок, а не про опір окремих комірок. Умовно кажучи якщо ви дасте струм в 100А, то більша частина піде через велику батарею, а менша через малу бо в неї більший опір, яле яке саме буде це співвідношення можна сказати як будете мати опір збірок. Змінено 22 жовтня користувачем Dmode Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня (змінено) а скільки в загальному підсумку беруть комірки в %%? чи основний опір на шинах/провідниках? чи можна кинути наприклад запобіжник, який збільшує опір? Змінено 22 жовтня користувачем newbee2020 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 1 хвилину тому, newbee2020 сказав: наприклад запобіжник, який збільшує опір? Все що є в електричному колі батареї збільшує її опір. Всі з'єднання, басбари, запобіжники, автомати, дроти, клеми, бмс і т.д. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня Только что, Dmode сказал: Все що є в електричному колі батареї збільшує її опір. Всі з'єднання, басбари, запобіжники, автомати, дроти, клеми, бмс і т.д. це стосується комплектухи до виходу БМС чи до клемів інвертора? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 22 жовтня Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 28 хвилин тому, newbee2020 сказав: до виходу БМС чи до клемів інвертора? До місця де два дроти від інвертора будуть розгалужуватись на окремі батареї. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 23 жовтня Поділитись Опубліковано: 23 жовтня приємно, що Україна в пріоритеті доставки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 25 жовтня Поділитись Опубліковано: 25 жовтня підскажіть, якщо це вже обговорювалось, шукаю вертикальний корпус на 16х280, і дивлюсь деякі варіанти на олх і виникло питання - чи вимагається виробником по даташиту щоб комірки стояли вертикально? там же цей клапан + щось булькає? чи допускається експлуатація "на боку" чи "вверх ногами"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз