newbee2020 Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 я вже подумав, що хитрі китайці і інвертори почали перепаковувати, як комірки бу шні 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 4 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2024 В 31.10.2024 в 10:28, outdoor24 сказал: так шо, розпаковка буде? ) 8 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 4 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2024 Виглядає добротно. Але не зрозумів чи є запобіжник і який. І яка бмс? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 4 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2024 4 хвилини тому, Dmode сказав: Виглядає добротно. Але не зрозумів чи є запобіжник і який. І яка бмс? 1. Немає, так як і в більшості заводських батарей. 2. JK-PB 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 4 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2024 4 хвилини тому, yur43 сказав: 1. Немає, так як і в більшості заводських батарей. Схоже що є, подібне на мегу. Цікаво би було ще заміряти опір комірок та збірки в цілому. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vind11 Опубліковано: 4 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2024 В 31.10.2024 в 09:38, mib сказал: срне где то еще путешествует Вы еще одну купили ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 4 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2024 14 минут назад, vind11 сказал: Вы еще одну купили ? Это та доплыла, просто сегодня достал и разобрал, посмотреть что там 23 минуты назад, Dmode сказал: Схоже що є, подібне на мегу. Я вот как то про предохранитель не подумал всмысле его поискать и поразглядывать, впечатлился шинами от ячеек до бмс 24 минуты назад, Dmode сказал: Цікаво би було ще заміряти опір комірок та збірки в цілому. Мне нечем, и по соседям тоже нет ниукого А разобрать похоже прийдется еще раз порасиатривать предохранитель 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 4 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2024 8 хвилин тому, mib сказав: А разобрать похоже прийдется еще раз порасиатривать предохранитель Для чого це все ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 4 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2024 3 минуты назад, yur43 сказал: Для чого це все ? Любопытно 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 13 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2024 В 04.11.2024 в 16:25, Dmode сказал: Схоже що є, подібне на мегу. Проще оказалось китайцев спросить чем заново разберать Fuse Brand : ZEEMAN (Chinese name is吉门) Specification: 80V 400A 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 13 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2024 7 минут назад, mib сказал: Проще оказалось китайцев спросить чем заново разберать З китайцями не завжди так просто. В тому сенсі не факт що встановлено саме заявлене. Хоча може це чесні порядні китайці і все так і є. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 13 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2024 11 минут назад, Vikctor сказал: З китайцями не завжди так просто. В тому сенсі не факт що встановлено саме заявлене. Хоча може це чесні порядні китайці і все так і є. Ну это же легко проверяется, можно раскрутить и посмотреть, но на тех фото что делал сбоку очень похож на этот Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 13 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2024 2 години тому, mib сказав: Проще оказалось китайцев спросить чем заново разберать На вигляд один в один з Віктронівськими. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 13 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2024 2 минуты назад, Dmode сказал: На вигляд один в один з Віктронівськими. Ну будем надеяться что про его качество я никогда не узнаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Альт Опубліковано: 22 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2024 Корисна інфа для шанувальників 18650. Попався фальсифікат Li-Ion акумулятор. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 22 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2024 21 минуту назад, Альт сказал: Корисна інфа для шанувальників 18650. Попався фальсифікат Li-Ion акумулятор. Я розумію ваше прагнення у різних темах постити різноманітні відео, але хоч би пару сторінок прочитали - тут Li-Ion ніхто не обговорює. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Альт Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня В 22.12.2024 в 17:35, Vikctor сказал: Я розумію ваше прагнення у різних темах постити різноманітні відео, але хоч би пару сторінок прочитали - тут Li-Ion ніхто не обговорює. То поки що... На усяких китайцях (клони екофлоу,єтті та інш) досить часто стоять саме звичайний літій. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 11 січня Автор Поділитись Опубліковано: 11 січня 19 минут назад, Альт сказал: То поки що... На усяких китайцях (клони екофлоу,єтті та інш) досить часто стоять саме звичайний літій. Екофлоу та подібне тут також не обговорюють. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Альт Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня 6 часов назад, Vikctor сказал: Екофлоу та подібне тут також не обговорюють. Я про Li-ion, а не про флячки. Про Li-Ion в цієї темі є питання, відповіді та відео. Не я це почав. Тепер буду знати, ну й ви "шапку" теми виправьте, що тільки для ліферу. На жаль видалити вже не можу, якщо в вас як створювача цієї теми є така можливість, проти не буду, знайду куди пост зробити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня Підскажіть програму для айфону для сканування QR-коду елементів LiFePo4. Для Андроід є така - LiFePoQR Battery QR scanner А для IOS не можу знайти. Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня а звичайний сканер їх не читає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 17 січня Поділитись Опубліковано: 17 січня Читає, але розшифровки не дає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня Всім привіт. Вперше маю справу з купівлею комірок з НКОНу. Нова пошта прислала смс. Підкажіть, як правильно відповісти їм? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 26 січня Автор Поділитись Опубліковано: 26 січня 8 минут назад, МакДо сказал: Всім привіт. Вперше маю справу з купівлею комірок з НКОНу. Нова пошта прислала смс. Підкажіть, як правильно відповісти їм? Якщо не горить і лінькі займатись, то не висилайте нічого - через тиждень самі відправлять. Якщо вислати весь пакет, то відправлять за 2-3 дні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 14 хвилин тому, МакДо сказав: Всім привіт. Вперше маю справу з купівлею комірок з НКОНу. Нова пошта прислала смс. Підкажіть, як правильно відповісти їм? Никак. Это стандартная форма у них. У вас на почте от нкона есть инвойс, в котором есть вся инфа для брокера, брокер оформляет по кодам из инвойса и они попадают в безналоговый ввоз. Через пару дней будет 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз