Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

як обрати акумулятори до інвертору

Vikctor

Рекомендовані повідомлення

4 хвилини тому, newbee2020 сказав:

підскажіть, якщо це вже обговорювалось, шукаю вертикальний корпус на 16х280, і дивлюсь деякі варіанти на олх і виникло питання -  чи вимагається виробником  по даташиту щоб комірки стояли вертикально? там же цей клапан + щось булькає? чи допускається експлуатація "на боку" чи "вверх ногами"?

на бік взагалі без проблем. В мене власне так і лежать.

а вверх ногами наче недуже бажано.

• Лайк 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 часов назад, newbee2020 сказал:

підскажіть, якщо це вже обговорювалось, шукаю вертикальний корпус на 16х280, і дивлюсь деякі варіанти на олх і виникло питання -  чи вимагається виробником  по даташиту щоб комірки стояли вертикально? там же цей клапан + щось булькає? чи допускається експлуатація "на боку" чи "вверх ногами"?

тут на іншому форумі ціла тема є

greenpowertalk.tech/threads/pravilna-orijentacija-lifepo4-cell.1490/

• Лайк 1
Посилання на коментар

04.10.2024 в 13:50, yur43 сказав:

image.png.61dc45c1ff2c66e9d2a03d675a8eecbe.png

протестував одну банку. Не EVE, але як для 280ah непогано

товаришу батарейку наладили, треба й собі трохи додати. Якраз приїхала партія, яка блудила майже 4 місяці. На ній наклейки скромніші, але тест показав аналогічні характеристики

image.png.3337d80f55f9a5aee45e1ed00306d1da.png

об'єдную стару 100Аг з новою 320Аг

image.png.ebc64dd1f84ea7cb18b30783aea77647.png

запускаю, і воно саме калібрується-балансується.

image.png.eb29e1a1fc09031016ca24dbf91730d8.png

• Лайк 3
Посилання на коментар

Хтось цікавився - чи виділяють LiFePo акумулятори якісь гази при нормальній експлуатації? Чи можно ставити їх в спальні? Що комірки, що 18650 формат виглядають герметичними.

Посилання на коментар

2 години тому, Pepta сказав:

Хтось цікавився - чи виділяють LiFePo акумулятори якісь гази при нормальній експлуатації? Чи можно ставити їх в спальні? Що комірки, що 18650 формат виглядають герметичними.

вони герметичні, поки клапан безпеки не стрельне

Змінено користувачем yur43
  • Лайк 1
Посилання на коментар

порадьте недорогий інструмент для обжимки та накінечники М6 на балансувальні проводи JK PB2A20S 
чи можна обійтись пласкогубцями?

Посилання на коментар

15 минут назад, newbee2020 сказал:

порадьте недорогий інструмент для обжимки та накінечники М6 на балансувальні проводи JK PB2A20S 

Я купував тут і клещі і накінечники.
vi.aliexpress.com/item/1005003494526753.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.114.56331802F3LRry&gatewayAdapt=glo2vnm

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, Gitan сказал:

Я купував тут і клещі і накінечники.
vi.aliexpress.com/item/1005003494526753.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.114.56331802F3LRry&gatewayAdapt=glo2vnm

дякую, але чекати довгенько мабуть, буду у нас тут шукати. не знаєте який діаметр йде на балансувальних проводах? 0,2 здається?

Посилання на коментар

31 минуту назад, newbee2020 сказал:

дякую, але чекати довгенько мабуть, буду у нас тут шукати. не знаєте який діаметр йде на балансувальних проводах? 0,2 здається?

Скоріше 0,4, але накінечники менше 0,5 напевно і не знайдете. В мене було 2 види накінечників (ізольовані та ні) і обжимка з 4 насадками здавалося б для всіх випадків, але ледве вдалося підібрати більш-менш підходящу і то не без питань.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Провід можна скласти вдвоє і ляже нормально в наконечник.

Хто знає наконечники аско dt(g) підуть для під'єднання акумуляторів, чи краще взяти повнорозмірні dt?  Вони дорожчі вдвічі, і всі йдуть під болт 10 мм.  

Я так зрозумів що різниця між dt i dt(g) в тому що у другого на пів мм тонша стінка гільзи і після 75 мм² вони йдуть для урізанного кабелю. В мене буде 2×50мм² на кожен полюс

Змінено користувачем msgarry
  • Лайк 1
Посилання на коментар

9 часов назад, newbee2020 сказал:

поставил такие master-a.com.ua/nakonechnik-kolcevojj-bez-izoljacii-takel-dj431-4b-04mm-1-15-4-100sht-500897  мне было проще припаять

Посилання на коментар

32 хвилини тому, vind11 сказав:

поставил такие master-a.com.ua/nakonechnik-kolcevojj-bez-izoljacii-takel-dj431-4b-04mm-1-15-4-100sht-500897  мне было проще припаять

підтверджую. такі простіше і надійніше запаяти. при обжимці може бути поганий контакт. ще і морочитися пошуком обжимки підходящої. 

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

В 01.10.2024 в 19:34, mib сказал:

Он в фонерном ящике потом еще в картонном и вроде как на поддоне

IMG_20240806_130811_806.jpg

IMG_20240806_130803_498.jpg

Как говорится не прошло и пол года :-) Эпопея началась 22го июля сегодня приехало

• Лайк 4
Посилання на коментар

9 часов назад, msgarry сказал:

Провід можна скласти вдвоє і ляже нормально в наконечник.

Для цього як мінімум треба зачистити додаткову частину установочних дротів і прицьому бажано не зачистити заразом той скріпляючий слой що наніс на оголені кінці дротів виробник. Що досить нетривіальна задача.

9 часов назад, msgarry сказал:

Хто знає наконечники аско dt(g) підуть для під'єднання акумуляторів, чи краще взяти повнорозмірні dt?  Вони дорожчі вдвічі, і всі йдуть під болт 10 мм.  

Я так зрозумів що різниця між dt i dt(g) в тому що у другого на пів мм тонша стінка гільзи і після 75 мм² вони йдуть для урізанного кабелю. В мене буде 2×50мм² на кожен полюс

Використовував і ті і ті. В сенсі замовив здебільшого повноцінні і пару на менші діаметри dt(g). Різниця ну дуже відчутна. Мені в деяких моментах значно зручніше і краще з естетичной точкі зору було б використати оті урізані/усічені, але від повноцінних прямо тхне надійним з'єднанням)

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, mib сказал:

Как говорится не прошло и пол года :-) Эпопея началась 22го июля сегодня приехало

Сусідів покликали?

• Лайк 1
Посилання на коментар

Только что, Vikctor сказал:

Сусідів покликали?

Ну один я бы точно не смог, приехало 2 таких акб и моя дея, срне где то еще путешествует, задача еще усугубилась тем что машина приехала в 7 утра

Посилання на коментар

5 минут назад, mib сказал:

задача еще усугубилась тем что машина приехала в 7 утра

Тож якраз всі сусіди вдома і вже протверезили)

• Хаха 2
Посилання на коментар

11 годин тому, newbee2020 сказав:

Я такими обжимав. Там різні насадки в комплекті, багато з яких вже використовував.
s.click.aliexpress.com/e/_DdYq6LP

А наконечники ніби оці брав (0.5-1.5мм)
s.click.aliexpress.com/e/_DdUE1tP

Ніби все добре обжалось, як провірити? Я подьоргав - все ок, опір на бмс який там пише на дротах за пару місяців не змінився.

Можете подивитись ще ось ці в цьому магазині. Написано 0.25-1.5, ніби супер. Єдине що пачка 200 шт ))
Я в цьому магазині недавно брав і силові наконечники на 70мм під болт M8 усічені і довгі - гарна якість.  Швидко з Києва відправляють.
ital-tecno.com.ua/kabelyniy-nakonechnik-kilytseviy-midniy-ludzheniy-bez-izolyatsii-dlya-provodu-025-15-kvmm-pid-bolt-6-kod-ukt-zed-8536901000-563

• Лайк 1
Посилання на коментар

34 минуты назад, Vikctor сказал:

Тож якраз всі сусіди вдома і вже протверезили)

Та в такое время нормалтные люди еще спят :-) Но водителю очень хотелось с нас начать ему так по маршруту удобней было, говорит ищи рыбаков те точно не спят главнре что бы на рыбалку не ушли :-)

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, mib сказав:

так шо, розпаковка буде? )

Посилання на коментар

2 минуты назад, outdoor24 сказал:

так шо, розпаковка буде? )

Рано или поздно да, пока вскрыл только поверхностно что бы найти какой из них мой, у нас с соседом разные бмс, ну и не фоткал кроме того что он черненький ничего не видно а вес по фото не передается :-)

IMG_20241031_084322.thumb.jpg.27dbd2dbd53e1269f40b1de61a482432.jpg

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 годину тому, mib сказав:

Рано или поздно да, пока вскрыл только поверхностно что бы найти какой из них мой, у нас с соседом разные бмс, ну и не фоткал кроме того что он черненький ничего не видно а вес по фото не передается :-)

IMG_20241031_084322.thumb.jpg.27dbd2dbd53e1269f40b1de61a482432.jpg

О, у вас теж перепакований інвертор. Дата виробництва до червня 2024?

Змінено користувачем МакДо
  • Лайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, МакДо сказал:

О, у вас теж перепакований інвертор. Дата виробництва до червня 2024?

А как вы увидели что перепакованный?

Но я правда сам на фото увидел что заклеена галочка на 10 квт испужался пошел вскрыл на инверторе написано 12 потом еще на коробке нашел наклейку там где дата написана тоже 12

Дата странная 2024/4/4

Чем это грозит что перепакованный?

Посилання на коментар

3 хвилини тому, mib сказав:

А как вы увидели что перепакованный?

Но я правда сам на фото увидел что заклеена галочка на 10 квт испужался пошел вскрыл на инверторе написано 12 потом еще на коробке нашел наклейку там где дата написана тоже 12

Дата странная 2024/4/4

Чем это грозит что перепакованный?

Нічим не загрожує. Все ок. Просто з червня вони почали комплектувати інвертор додатковими магнітними кільцями. І коробки інверторів, що були у них на складі, вони вскривали і докладали магнітних кілець у рожеву пупирчату плівку. Чому коробка з 10к я хз, можливо перекладали в нові коробки… принаймні наліпки на самому інверторі не виглядають переклеєними. Єдине, що ввідний автомат на 50а, а не 63

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...