Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

як обрати акумулятори до інвертору

Vikctor

Рекомендовані повідомлення

Дуже довго відбувається з'єднання з бмс. Навіть стоячи поряд з акб на це потрібно мінімум хвилина. Іноді більше. Іноді втомлююся чекати і перезавантажую телефон. Невпевнене з'єднання блютус при старті. Далі норм. У всіх таке чи то мені непощастило з бмс?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Тільки що, Vikctor сказав:

У всіх таке чи то мені непощастило з бмс?

Мабуть, не пощастило... В мене 5 штук різних БМС (інвертори, скутер, ББЖ) - то всі підключаються миттєво!

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, Vikctor сказал:

Дуже довго відбувається з'єднання з бмс. Навіть стоячи поряд з акб на це потрібно мінімум хвилина. Іноді більше. Іноді втомлююся чекати і перезавантажую телефон. Невпевнене з'єднання блютус при старті. Далі норм. У всіх таке чи то мені непощастило з бмс?

В трех метрах от акб сразу

• Лайк 1
Посилання на коментар

15 хвилин тому, Vikctor сказав:

Навіть стоячи поряд з акб на це потрібно мінімум хвилина. Іноді більше. Іноді втомлююся чекати і перезавантажую телефон.

А з інших телефонів так само?

Посилання на коментар

1 година тому, Vikctor сказав:

У меня 3 разных бмс 

Инверторная - сразу.

Обычная 200А на 16 - сразу 

Обычная 150А на 8 - иногда тупит. Если сразу не подружилась - ещё раз мерч и коннектится. Но часто с задержкой в пару сек 

Посилання на коментар

2 часа назад, Dmode сказал:

А з інших телефонів так само?

Не знаю. Одну бмс можна прописати на різних телефонах? Бо я ще не пробував. Якщо що то телефон доволі свіжий - презентація була навесні. Я постійно користуюся бездротовими навушникамі - все чудово конектится.

2 часа назад, Star1111 сказал:

В яка БМС?

Інверторна 2А200А

В мене від бмс залишилось два шнури. один блакитний комутаційний для з'єднання наприклад з ноутом, а другий на фото. Не знаю від чого він, але це ж не антена для блютус?)))

1208975361_.thumb.png.3b9e8eeedfb0d57d8901bc569cb73e72.png

Посилання на коментар

11 хвилин тому, Vikctor сказав:

Інверторна 2А200А

1. це кабель сухих контактів, призначення реле в додатку налаштовується.

2. блютуз буває отак підключається, це норм

3. налагодьте звязок бмс з інвертором, поки не наробили проблем собі

• Лайк 1
Посилання на коментар

В мене сьогодні був перший повноцінний пуск інвертору. Повноцінний в тому сенсі що нарешті з допомогою форуму нарешті вдалося змусити його почати заряджати акб. Години через 2 подивився - заряджання припинилося. БМС показує таке:

1223486922_.thumb.png.9c24ed3432d88fe5503735b35e366f03.png

Мене безумовно гріє, що навіть не досягнув межі початку активного балансування комірки ідеально однаково заряджені. Хоча і на старті різниця була в тисячних. Може хто побачить по налаштуваннях бмс - чому інвертор припинив заряджання. В тому сенсі, що я не знаю хто дав команду на зупинку - інвертор чи бмс, бо вони наразі наче не бачать один одного. Хочу хоча б виключити бмс. В тому сенсі щоб зрозуміти що команду стоп дав інвертор. Нижче мої основні налаштування. Увімкнутий плаваючий режим заряджання.

1673424760_.thumb.png.23774c1508c92ce5bc1e3fd77fe00e68.png

изображение.png

изображение.png

Схоже таки бмс зупинила заряджання по перезаряду першой комірки. І де в моїх налаштуваннях такий низкий показник перезаряду....

318018854_.thumb.png.ad36348d226a5d19e213dccf53a20449.png

Змінено користувачем Vikctor
Посилання на коментар

9 минут назад, yur43 сказал:

3. налагодьте звязок бмс з інвертором, поки не наробили проблем собі

Намагаюся зрозуміти як...

Посилання на коментар

35 хвилин тому, Vikctor сказав:

В мене сьогодні був перший повноцінний пуск інвертору. Повноцінний в тому сенсі що нарешті з допомогою форуму нарешті вдалося змусити його почати заряджати акб. Години через 2 подивився - заряджання припинилося. БМС показує таке:

1223486922_.thumb.png.9c24ed3432d88fe5503735b35e366f03.png

Мене безумовно гріє, що навіть не досягнув межі початку активного балансування комірки ідеально однаково заряджені. Хоча і на старті різниця була в тисячних. Може хто побачить по налаштуваннях бмс - чому інвертор припинив заряджання. В тому сенсі, що я не знаю хто дав команду на зупинку - інвертор чи бмс, бо вони наразі наче не бачать один одного. Хочу хоча б виключити бмс. В тому сенсі щоб зрозуміти що команду стоп дав інвертор. Нижче мої основні налаштування. Увімкнутий плаваючий режим заряджання.

1673424760_.thumb.png.23774c1508c92ce5bc1e3fd77fe00e68.png

изображение.png

изображение.png

Схоже таки бмс зупинила заряджання по перезаряду першой комірки. І де в моїх налаштуваннях такий низкий показник перезаряду....

318018854_.thumb.png.ad36348d226a5d19e213dccf53a20449.png

В логах это событие было почти 11 часов назад.

Если сейчас работает без коннекта - посмотрите какое напряжение видит на батарее инвертор и до какого у него установлено заряжать. Похоже что стопнул инвертор, а не бмс 

Пс

То что типа дисбаланса нет - это фигня. Увидеть при зарядке ближе к полной. В спокойном состоянии там не будет расхождения особо 

Змінено користувачем ЯД
  • Лайк 1
Посилання на коментар

11 минут назад, ЯД сказал:

В логах это событие было почти 11 часов назад.

Если сейчас работает без коннекта - посмотрите какое напряжение видит на батарее инвертор и до какого у него установлено заряжать. Похоже что стопнул инвертор, а не бмс 

Пс

То что типа дисбаланса нет - это фигня. Увидеть при зарядке ближе к полной. В спокойном состоянии там не будет расхождения особо 

Вже розібрався. В сенсі знов підказали в інверторной темі. Інвертор з бмс бачать один одного і чудово розуміються. Схоже інвертор стопорнув по досягненню 90% ємності. І це чудово, бо наче для інвертору недобре, якщо вирубається батарея під час її завантаження/розвантаження.

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Vikctor сказав:

наче для інвертору недобре, якщо вирубається батарея під час її завантаження/розвантаження.

Інвертору як раз однаково. А батарейці - важливо припинити роботу за межами робочого діапазону напруги комірки. 

Посилання на коментар

3 минуты назад, yur43 сказал:

Інвертору як раз однаково. А батарейці - важливо припинити роботу за межами робочого діапазону напруги комірки. 

За комірками уважно стежить бмс і в будь-якому випадку не дозволить вискочити за межи налаштувань, якщо вона не зламана безумовно. А ось стосовно інвертора чув не раз, що раптова зупинка работи акб в режимі де вона повинна бути, чи не головна причина його виходу зі строю.

Посилання на коментар

Тільки що, Vikctor сказав:

раптова зупинка работи акб в режимі де вона повинна бути, чи не головна причина його виходу зі строю.

ні

• Лайк 1
Посилання на коментар

Только что, yur43 сказал:

ні

Ну і чудово тоді. Я тільки за. Раптом колись запобіжник вимкне акб.

• Лайк 1
Посилання на коментар

при цій напрузі нема 90 відсотків soc. у кращому випадку 70 ... з цією бмс для коректного soc необхідно заряджати постійно до soc 100. інакше у вас показник soc буде показувати що завгодно крім правильної інформації , що зараз і відбуваеться . 

• Дякую 1
Посилання на коментар

Не постоянно, но регулярно. Чтобы счётчик Ач корректировался, особенно при режиме ожидания, когда бмс не ловит маленькие токи

• Лайк 1
Посилання на коментар

встановити налаштування як тут і заряджати до 100 відсотків завжди  без ніякої шкоди для АКБ. зарядка lifepo4 до 90 погана ідея. тому що важко їх вирахувати. 

off-grid-garage.com/my-settings/

Змінено користувачем Александр Аврамчук
  • Лайк 1
Посилання на коментар

12 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

при цій напрузі нема 90 відсотків soc. у кращому випадку 70 ... з цією бмс для коректного soc необхідно заряджати постійно до soc 100. інакше у вас показник soc буде показувати що завгодно крім правильної інформації , що зараз і відбуваеться . 

Заряджання припинив інвертор, бо в ньому я встановив обмеження 90%. В налаштуваннях бмс наче такого обмеження немає. В будь-якому разі сьогодні вже нічого змінювати не хочу, а в подальшому зрозуміло будуть нові налаштування.

Посилання на коментар

1 минуту назад, Александр Аврамчук сказал:

встановити налаштування як тут і заряджати до 100 відсотків завжди  без ніякої шкоди для АКБ. 

off-grid-garage.com/my-settings/

Так я в нього все і змавпував. тільки не зі скріну а з відео чергового.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Vikctor сказав:

Заряджання припинив інвертор, бо в ньому я встановив обмеження 90%. В налаштуваннях бмс наче такого обмеження немає. В будь-якому разі сьогодні вже нічого змінювати не хочу, а в подальшому зрозуміло будуть нові налаштування.

в бмс налаштування як у блогера а в інверторі до 100 відсотків. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, Vikctor сказав:

Так я в нього все і змавпував. тільки не зі скріну а з відео чергового.

не все. як мінімум пункт soc 100 volt у вас інша цифра. вона як раз на це і впливае. при якій напрузі буде вважатися 100 soc і до якої напруги заряджати   

• Лайк 2
Посилання на коментар

26 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

не все. як мінімум пункт soc 100 volt у вас інша цифра. вона як раз на це і впливае. при якій напрузі буде вважатися 100 soc і до якої напруги заряджати   

Якраз все. Тільки в відео цей показник він виставив 3,59 (і в мене відповідно так само), а на скріні 3,449.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...