Mr. D Опубліковано: 30 вересня Поділитись Опубліковано: 30 вересня (змінено) 1 година тому, Vikctor сказав: А, ваші поради не лишень вибору інвертору стосуються? Ви радник широкого профілю? Загалом то саме Ви згадали про незручність кріплення до стіни. ) Я ще хімічні анкери вивчаю. Мені подобаються вінілестерові. Змінено 30 вересня користувачем Mr. D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mr. D Опубліковано: 30 вересня Поділитись Опубліковано: 30 вересня 48 хвилин тому, newbee2020 сказав: модульний віктрон вдома. програв вголос. це тіпа приносиш продавать таку херню, тебе посилають нахер, зато удобно берешся за зручну ручку і ідеш Ви б ще написали, що там у валізці Li-NMC для швидкого прогрівання приміщення в деякому випадковому режимі 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 30 вересня Поділитись Опубліковано: 30 вересня 51 хвилину тому, Mr. D сказав: Ви б ще написали, що там у валізці Li-NMC для швидкого прогрівання приміщення в деякому випадковому режимі комплект шахеда 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
msgarry Опубліковано: 30 вересня Поділитись Опубліковано: 30 вересня 4 часа назад, newbee2020 сказал: модульний віктрон вдома. програв вголос. це тіпа приносиш продавать таку херню, тебе посилають нахер, зато удобно берешся за зручну ручку і ідеш От якби тамще лямки як в рюкзаку і вихід на динамо велосипеду.😀 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 30 вересня Поділитись Опубліковано: 30 вересня 6 часов назад, newbee2020 сказал: модульний віктрон вдома. програв вголос. це тіпа приносиш продавать таку херню, тебе посилають нахер, зато удобно берешся за зручну ручку і ідеш Цікаво, яка там ціна і характеристики, може Ви даремно смієтесь! ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 1 жовтня Не знаю з якої країни цей блогер, але сподобалось що він каже на початку відео - за останній рік ціни на комірки зменшились майже на 50% і наразі вони коштують 75-90 доларів і це безуміє. Я не розглядав для себе металевий бокс для акб вартістю під 300 баксів, але судячи з декількох відео - це вартість разом з бмс з екраном, часто автоматом захисту, купою класних шин, клемами і оціма великими печатними платами для красивого підключення балансувальних дротів. Може в цілому і адекватна ціна. Наприкінці він зробив порівняльну таблицю з вартістю за кВтг між DIY збіркою в металевому боксі та якимось брендовими акб від невідомих мені виробників. Тобто вестерни теж вміють рахувати свої гроші. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 жовтня Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 55 минут назад, Vikctor сказал: Я не розглядав для себе металевий бокс для акб вартістю під 300 баксів, але судячи з декількох відео - це вартість разом з бмс з екраном, часто автоматом захисту, купою класних шин, клемами і оціма великими печатними платами для красивого підключення балансувальних дротів. Може в цілому і адекватна ціна. Так и есть, я тоже не планировал ящик, а потом когда все посчитал то выходит +- одна беда он 130 кг весит 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 9 минут назад, mib сказал: одна беда он 130 кг весит Це разом з комірками, а я мав на увазі лишень ящик. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 жовтня Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 9 минут назад, Vikctor сказал: Це разом з комірками, а я мав на увазі лишень ящик. Все верно, меня просто 130 кг пугает в разрезе принятия его дома и перемещения по участку да и в сарае, хоть роклу покупай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 1 жовтня Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 1 хвилину тому, mib сказав: Все верно, меня просто 130 кг пугает в разрезе принятия его дома и перемещения по участку да и в сарае, хоть роклу покупай До мене якраз пливе подібне. Десь пишуть 109кг, десь 122кг… Добре, що цей бренд включений в список батарей, з якою спілкуються Deye. Перевозити не важко на возику для перевезення вертикальних вантажів))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 1 минуту назад, mib сказал: Все верно, меня просто 130 кг пугает в разрезе принятия его дома и перемещения по участку да и в сарае, хоть роклу покупай Так воно ж окремо приїздить - 4 ящика з комірками і великий ящик з корпусом і всією комплектухою. Чи вам вже зібрали задля дешевшої логістики? Якщо так то кличте сусуда. Ви ж там всі наче трішки поплавлені на альтернативці, то йому теж цікаво буде) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 1 минуту назад, МакДо сказал: .Перевозити не важко на возику для перевезення вертикальних вантажів))) Точно. В мене навіть такий є - для перевезення рослин свого часу брав. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 жовтня Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 9 минут назад, Vikctor сказал: Так воно ж окремо приїздить - 4 ящика з комірками і великий ящик з корпусом і всією комплектухою. Чи вам вже зібрали задля дешевшої логістики? Якщо так то кличте сусуда. Ви ж там всі наче трішки поплавлені на альтернативці, то йому теж цікаво буде) Китайцы любезно собрали, да думаю прийдется и не одного Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 7 минут назад, mib сказал: Китайцы любезно собрали, да думаю прийдется и не одного Там ручек бічних на чотирьох вистачить. Тож треба трьох шукати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 жовтня Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 24 минуты назад, Vikctor сказал: Там ручек бічних на чотирьох вистачить. Тож треба трьох шукати. Он в фонерном ящике потом еще в картонном и вроде как на поддоне 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 1 жовтня Тож у вас пакування на соточку) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 1 жовтня Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 4 хвилини тому, mib сказав: Он в фонерном ящике потом еще в картонном и вроде как на поддоне коли распаковка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 1 жовтня Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 1 година тому, mib сказав: просто 130 кг пугает в разрезе принятия его дома и перемещения по участку да и в сарае А навіщо перетаскувати туди-сюди? І це все разом з інвертором!? Чи не встановлюється весь комплект раз і надовго? Чи потрібно його кожного року/сезону переміщати в сарай/будинок? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 жовтня Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 24 минуты назад, outdoor24 сказал: коли распаковка? Ориентир после 25 октября, я себя настрвиваю на середину ноября, а там как повезет 8 минут назад, sanyas15 сказал: А навіщо перетаскувати туди-сюди? І це все разом з інвертором!? Чи не встановлюється весь комплект раз і надовго? Чи потрібно його кожного року/сезону переміщати в сарай/будинок? Вы как всегда Я тут весь вспотел и изпереживался как это один раз сделать, в день доставки, а вы предлагаете таскать туда сюда 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 1 жовтня Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 3 часа назад, Vikctor сказал: Не знаю з якої країни цей блогер, але сподобалось що він каже на початку відео - за останній рік ціни на комірки зменшились майже на 50% і наразі вони коштують 75-90 доларів і це безуміє. Саме тому вигідно купувати такі готові збірки, або збирати їх самому, бо ціни на 100 Аг батареї просто космос. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 1 жовтня Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав: бо ціни на 100 Аг батареї просто космос Ну… до мене пливе 200Ah 51,2v за $1210 + $330 доставка. Реально самому в нас таку зібрати за ті ж кошти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 1 жовтня Поділитись Опубліковано: 1 жовтня (змінено) 3 хвилини тому, МакДо сказав: 200Ah 51,2v за $1210 + $330 доставка. Реально самому в нас таку зібрати Мені 280А 16 шт з БМС (2А-100А) вийшли купити тут (в Україні) 70 тис грн. То ж порівняйте. Додам: 4 дні тому.... Змінено 1 жовтня користувачем sanyas15 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 1 жовтня Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 5 хвилин тому, sanyas15 сказав: Мені 280А 16 шт з БМС (2А-100А) вийшли купити тут (в Україні) 70 тис грн. То ж порівняйте. Додам: 4 дні тому.... В металевому ip65 корпусі? Коли я прораховував вартість самозбірки на початку літа, виходило 1/1, саме тому вирішив увімкнути ждуна. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 1 жовтня Поділитись Опубліковано: 1 жовтня (змінено) сьогодні отримав з Китаю 280ah за 1200 з доставкою по наклейці виходить 314Ah, але великої віри в те немає Змінено 1 жовтня користувачем yur43 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 1 жовтня Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 10 хвилин тому, МакДо сказав: В металевому ip65 корпусі? Я ж вказав - 16 шт. Без корпуса. Це діло не хитре самому зваяти корпус. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз