igorrius Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня 7 минут назад, vovarpd сказал: ось заміряв 4.24 міліом. Пару сторінок раніше планував в 5 вкластись. для затяжки гаек на шинах специальный ключ с динамометром использовали ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня 3 хвилини тому, vovarpd сказав: от несподіванка ) Але ажіотаж не вчора почався. Змели навіть B grade який ще вчора був. Залишається надіятися що скоро додадуть нову партію. Або замовляти на алібаба і чекати доставки… 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S K Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня (змінено) поки що на алібаба є вибір і доставка порівняно не довга. Планую там заказувати на днях. Змінено 20 липня користувачем S K Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня 30 хвилин тому, igorrius сказав: для затяжки гаек на шинах специальный ключ с динамометром использовали ? так. затягнув 6Nm, далі побоявся, хоча даташит каже ніби 8 можна. Але тут ще є питання точності китайських ключів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S K Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня Только что, vovarpd сказал: так. затягнув 6Nm, далі побоявся, хоча даташит каже ніби 8 можна. Але тут ще є питання точності китайських ключів яким інструментом міряли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня 1 хвилину тому, S K сказав: яким інструментом міряли? що саме? Момент? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S K Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня (змінено) так. Я планую комірки шпильками стягувати. В першу чергу для того щоб коснтуркція не розсипалась, а то вдруг що, то й клеми можуть відвалитись, а в армований скотч не дуже вірю. Декілька років прослужить, а дальше відклеється, враховуючи, що температура акумів буде вище кімнатної. По друге технологію як розрахувати стягнення не розумію. Все залежить скільки шпильок буде. Змінено 20 липня користувачем S K Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S K Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня 2 часа назад, igorrius сказал: а чего оно расширяется ? избежать этого никак нельзя ? розширяється в першу чергу із-за великих токів заряду/розряду. Тому є ті хто не розряжає токами більшими 1С, а є інші які стягують комірки. Вважаю, що якщо є можливість стягнути, то це трохи збільшить кількість циклів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня (змінено) 1 година тому, vovarpd сказав: А ці 200 kilogramm-force то ви як стискали? В смислі на динамометричному ключі скільки було? За допомогою клапанних пружин. Спочатку вичислив до якої висоти вона стискається при 50кг, і закрутив 4 таких пружини на 4 шпильки до висоти стискання, відмітив де зупинився торець, зняв пружини і закрутив по відмітці. Змінено 20 липня користувачем Dmode 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня (змінено) 50 хвилин тому, igorrius сказав: ось заміряв Цей тестер неоригінальний на опорі збірки буде більш-меньш подібно до оригіналу, але на комірках повну фігню показує, показники плавають. В самого такий, разом з оригінальним. Змінено 20 липня користувачем Dmode Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня 20 хвилин тому, vovarpd сказав: хоча даташит каже ніби 8 можна Даташит жеш ніби без терміналів описує комірку. Де знайшли параметри моменту для терміналів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня 4 хвилини тому, Dmode сказав: Цей тестер неоригінальний на опорі збірки буде більш-меньш подібно до оригіналу, але на комірках повну фігню показує, показники плавають. В самого такий, разом з оригінальним. А оригінальний це який? Посилання є? Тут показники деколи ніби плавають але комірки я 4 посилки переміряв, всюди ніби ідентично. Показники в якийсь момент фіксуються. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня (змінено) 1 час назад, МакДо сказал: Або замовляти на алібаба і чекати доставки… мне продавец официального магазина от ЕVE на алибабе написал , что не отправляет в Украину , написал , что они отправляют в Европу , и если у меня есть агент , через которого я могу купить - то только через него Змінено 20 липня користувачем igorrius Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня (змінено) 11 хвилин тому, vovarpd сказав: А оригінальний це який? Посилання є? Той що з написом на фасаді приладу, наклейці і на коробці. Брав тут. 11 хвилин тому, vovarpd сказав: комірки я 4 посилки переміряв, всюди ніби ідентично. Для перевірки ідентичності піде. Бо якщо плаває в приблизному діапазоні то можна вважати ідентичним. Але на великих комірках показує фігню. Наприклад на моїх 136Аг оригінал показує 0.42 неоригінал плаває від 0.21-0.23, на 230Аг оригінал 0.23, неоригінал плаває 0.09-0.13. Змінено 20 липня користувачем Dmode Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня 50 минут назад, S K сказал: поки що на алібаба є вибір і доставка порівняно не довга. Планую там заказувати на днях. неофициальный продавец ? на алибабе есть отзывы как на алиекспресс , товар проверен ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня 2 хвилини тому, igorrius сказав: неофициальный продавец ? на алибабе есть отзывы как на алиекспресс , товар проверен ? RPReplay_Final1721483886.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня 13 хвилин тому, igorrius сказав: мне продавец официального магазина от ЕVE на алибабе написал , что не отправляет в Украину , написал , что они отправляют в Европу , и если у меня есть агент , через которого я могу купить - то только через него Все правильно. Знаходьте щось типу Meest China і замовляйте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня (змінено) 1 годину тому, Dmode сказав: а 230Аг оригінал 0.23 от у мене 230Аг і якраз 0.22-0.23 показує. Якщо щупи тримати перпеникулярно то ніби не плаває. Якщо під кутом або погано притискати то плаває 1 годину тому, Dmode сказав: Той що з написом на фасаді приладу, наклейці і на коробці. Брав тут. 1 годину тому, vovarpd сказав: Так це інша модель. YR1035, а в мене трохи мабуть старіша YR1030. . 1 годину тому, Dmode сказав: Даташит жеш ніби без терміналів описує комірку. Де знайшли параметри моменту для терміналів? Ага, то я отут бачив до 314 комірки. Щось трохи наплутав. Ті 6Nm стосуються я так розумію лазерного приварювання шин. Але так як в нас термінали теж наварені то напевно це можна до них теж застосувати. Тобто краще трохи менше зусилля. Змінено 20 липня користувачем vovarpd 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня 2 години тому, Dmode сказав: За допомогою клапанних пружин. Спочатку вичислив до якої висоти вона стискається при 50кг, і закрутив 4 таких пружини на 4 шпильки до висоти стискання, відмітив де зупинився торець, зняв пружини і закрутив по відмітці. Это кстати тоже не даёт достоверного давления, и тем более равномерного) Я как то думал на этот счет и самое правильное решение имхо был бы а ля "поршень" по площади ячейки, который бы давил от давления какой - то резиновой груши. Манометр точно показывает давление и оно именно этим давление воздействует на ячейку. Себе я просто скручу шпильками и все) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня 17 хвилин тому, vovarpd сказав: от у мене 230Аг і якраз 0.22-0.23 показує. Значить ці неоригінали різні бувають... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня Тільки що, ЯД сказав: Это кстати тоже не даёт достоверного давления, и тем более равномерного) Краще так ніж ніяк. По крайній мірі я точно знаю що не перевищив 300кгс, і попав в потрібний габарит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня (змінено) 25 хвилин тому, vovarpd сказав: Ті 6Nm стосуються я так розумію лазерного приварювання шин. На мою думку це стосується зусилля на скручування навареного терміналу в цілому, після якого термінал відірвется. Нас же також цікавить не вирвати шпильку чи муфту з терміналу, і тут можуть бути свої обмеження. Змінено 20 липня користувачем Dmode Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня 5 хвилин тому, Dmode сказав: Значить ці неоригінали різні бувають... тут купував, там тисячі відгуків, і помоєму буває всяке.. в когось все плаває, в когось все чотко з оригіналом. Лотерея. При нагоді як знайду когось з оригіналом то перевірю. www.aliexpress.com/item/1005006151499051.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня 2 хвилини тому, Dmode сказав: Нас же також цікавить не вирвати шпильку чи муфту з терміналу, і тут можуть бути свої обмеження. Так, згоден. Тут треба відповідально до моменту підійти. В мене ніби обійшлось. Так а скільки тоді тягнути? 3-4Nm? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня 2 часа назад, Dmode сказал: Наприклад на моїх 136Аг оригінал показує 0.42 неоригінал плаває від 0.21-0.23, на 230Аг оригінал 0.23, неоригінал плаває 0.09-0.13. А на 136 возможно помните что jk bms ваша старая показывала? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз