Vikctor Опубліковано: 29 червня Автор Поділитись Опубліковано: 29 червня 3 минуты назад, mib сказал: ...И он просто обрезает лишнюю мощность от панелей Я просто не знав, що так можна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 29 червня Поділитись Опубліковано: 29 червня 32 минуты назад, Vikctor сказал: Я стикнувся восені 2022 й це не змусило мене купувати генератор. в мене їх три штуки, мені купувати не треба. Якщо вам він не знадобився - то не стикнулися по справжньму. В нас рекорд - три тижні без світла. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 29 червня Поділитись Опубліковано: 29 червня 14 минут назад, Vikctor сказал: Я просто не знав, що так можна. Главное не превышать напряжение по входу и силу тока, а так скорее даже нужно В солнечную погоду пользы не будет, а вот в пасмурную заметно помогает 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 29 червня Поділитись Опубліковано: 29 червня 39 хвилин тому, Vikctor сказав: інвертор може взяти" це від його потужності залежить Так, потужність силової частини може відрізнятись від потужності mppt трекера. В мене наприклад по силі обмеження в 3.6кВт, а по mppt 450В 27А тобто майже 10кВт панелей до нього можна приєднати. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 29 червня Поділитись Опубліковано: 29 червня 1 годину тому, mib сказав: Инвертор 3 квт но встроенный в него мппт 60 ампер тоесть 1,4 кВт И он просто обрезает лишнюю мощность от панелей То бишь, это не ваша предустановка галочками, а его возможности? Бо у меня глянул, а там ИБП 5600Вт, 48В + МППТ 6кВт, ISMPPT BFP 5600 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 29 червня Поділитись Опубліковано: 29 червня 39 хвилин тому, Фрай сказав: МППТ 6кВт Не так важливо що пишуть в кВт, як те що пишуть по напрузі та струму mppt (Isc та Umax). 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 29 червня Поділитись Опубліковано: 29 червня пишуть, що Максимальний струм MPPT трекера, 27А Максимальний струм заряду від сонячних панелей/мережі, 120А: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 29 червня Поділитись Опубліковано: 29 червня 8 хвилин тому, Фрай сказав: MPPT трекера, 27А Ще має бути максимальна напруга мппт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 29 червня Поділитись Опубліковано: 29 червня не знаю, що ще додати? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 29 червня Поділитись Опубліковано: 29 червня 2 часа назад, Фрай сказал: То бишь, это не ваша предустановка галочками, а его возможности? Бо у меня глянул, а там ИБП 5600Вт, 48В + МППТ 6кВт, ISMPPT BFP 5600 Да у меня это возможности, 40 ампер и 100 вольт У вас 500 вольт и 27 ампер Реально рабочий 450 вольт 27 ампер 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 30 червня Поділитись Опубліковано: 30 червня (змінено) 3 години тому, Фрай сказав: не знаю, що ще додати? Так само як і в мене. Тобто з 500В та 27А ви можете вписатись з полем до 10кВт. При цьому в пікові години інвертор зможе взяти з них не більше ніж 6кВт. Змінено 30 червня користувачем Dmode 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 30 червня Поділитись Опубліковано: 30 червня @Dmode а вы люкс уже подключили ? И я не пойму у вас вроде было 4 по 137 а/ч от мдсбатери и вы на нкон грубо купили столько же тоесть у вас около 500 ампер 16s получается скорее ближе к 600 А какая модель использования в итоге планируется? Про перекачку ночного в дневной я помню Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 30 червня Поділитись Опубліковано: 30 червня 9 хвилин тому, mib сказав: а вы люкс уже подключили ? В процесі переробки половини старих батарей на 48В з інверторною жекою. Тому поки на старому ПовМр. 11 хвилин тому, mib сказав: на нкон грубо купили столько же тоесть у вас около 500 ампер 16s получается скорее ближе к 600 Мені не хватило до комплекту в 16шт, тому з них напевно зберу кілька 12В батарей для близьких. Собі планую з 304. 14 хвилин тому, mib сказав: А какая модель использования в итоге планируется? Люкс 6-ка. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 30 червня Поділитись Опубліковано: 30 червня 8 годин тому, mib сказав: Да у меня это возможности, 40 ампер и 100 вольт У вас 500 вольт и 27 ампер Реально рабочий 450 вольт 27 ампер И шо это значит, шо у меня еще меньше чем у вас? Тогда почему у меня при боковом солнце 2.6 от 3.2 по сравнению с вашим 1.4 от 2.4? Это далеко не половина. 6 годин тому, Dmode сказав: Тобто з 500В та 27А ви можете вписатись з полем до 10кВт Так написано ж в мануале , что поле до 6000W или я не так понимаю? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 30 червня Поділитись Опубліковано: 30 червня 26 хвилин тому, Фрай сказав: Так написано ж в мануале , что поле до 6000W или я не так понимаю? Это максимум который контроллер пропустит, но установить можно 450В 27А (а это 10кВт поле). 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 30 червня Поділитись Опубліковано: 30 червня Аха, теперь понятно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 30 червня Поділитись Опубліковано: 30 червня 23 часа назад, Hitman1108 сказал: взагалі всі 8 комірок мають бути з однієї партії? чи можна купляти декількома партіями? Обов'язково, тому краще брати 16, щоб на 48В була можливість перезібрати, без продажу старої та придбання нової батареї. Але я брав 16 шт 105Ач, 16 шт 230Ач я б фінансово вже не витягнув 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serg_Nikol Опубліковано: 30 червня Поділитись Опубліковано: 30 червня Так сталося, що в мене з Нкона їде 4ячейки по 304Ач і 4 по 314аЧ. Чи можна їх якось об'єднати, щоб отримати на виході 24В Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 30 червня Поділитись Опубліковано: 30 червня 2 часа назад, Enot123h сказал: Обов'язково, тому краще брати 16, щоб на 48В була можливість перезібрати, без продажу старої та придбання нової батареї. Але я брав 16 шт 105Ач, 16 шт 230Ач я б фінансово вже не витягнув а от налогов как уходить ? и там же ограничение по весу посылки ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hitman1108 Опубліковано: 30 червня Поділитись Опубліковано: 30 червня 2 години тому, Enot123h сказав: Обов'язково, тому краще брати 16, щоб на 48В була можливість перезібрати, без продажу старої та придбання нової батареї. Але я брав 16 шт 105Ач, 16 шт 230Ач я б фінансово вже не витягнув проблема в тому, що 8 зразу неможливо по вазі замовити, тільки ділити по 4( і надіятись, що вони з однієї партії будуть було б ідеально для гаманця взагалі купляти по 2 шт в місяць, якраз до зими все прикупити)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 30 червня Поділитись Опубліковано: 30 червня 2 часа назад, Serg_Nikol сказал: Так сталося, що в мене з Нкона їде 4ячейки по 304Ач і 4 по 314аЧ. Чи можна їх якось об'єднати, щоб отримати на виході 24В Если выхода прям нет, то с хорошим балансиром и в режиме 30-80% я бы попробовал, но какой результат будет не ясно 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 30 червня Поділитись Опубліковано: 30 червня Планую купити у nkon.nl Eve MB31 Prismatic 314Ah - LiFePO4 - 3.2V Класса A - 16 шт. Вага 1 єлемента 5,6 кг. Мені потрібно розбити покупку на 4 замовлення на 4 різних чоловіка? Чи можно на себе зробити 4 замовлення? 4 шт * 5,6 = 22,4 кг meest-germany.com робить доставку до дому? 1 єлемент коштує 71,5 евро. Тобто щоб не сплачувати мито треба купувати по 2 єлементи? Це ж 8 замовлень(( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 30 червня Поділитись Опубліковано: 30 червня Тільки що, Gitan сказав: Чи можно на себе зробити 4 замовлення? Збільшуєте вірогідність митних нарахувань майже до 100%. Тільки що, Gitan сказав: Це ж 8 замовлень(( Так, а в момент отримання ще ціла спецоперація як зловити всіх курьєрів яким видали ваші посилки. 1 хвилину тому, Gitan сказав: meest-germany.com робить доставку до дому? Так, але як правило ви отримуєте телефон курєра коли йому видали вашу посилку, і зателефонувавши можете домовитись про зустріч там де зручно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 30 червня Поділитись Опубліковано: 30 червня 2 хвилини тому, Gitan сказав: meest-germany.com робить доставку до дому? Робить. Там по замовчуванню вказано 'кур'єр' в моїх нконівських посилках. Хоча мені то незручно і воно довше по часу ті кур'єри їдуть, буду міняти на 'відділення'. 2 години тому, Serg_Nikol сказав: Чи можна їх якось об'єднати, щоб отримати на виході 24В Так у вас по 4шт. Не простіше продати зайві 4 (це ж якраз на 12в акум) і докупити те що треба? От якби було по дві то воно так, гемору більше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 30 червня Поділитись Опубліковано: 30 червня 24 минуты назад, Dmode сказал: Збільшуєте вірогідність митних нарахувань майже до 100%. Тобто краще на різних людей зробити замовлення? Де написано що кур'єр? 30 минут назад, vovarpd сказал: по замовчуванню вказано 'кур'єр' в моїх нконівських посилках Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз