Dalet Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 47 минут назад, igorrius сказал: так этот балансир на 5 ампер, а стартеру нужны сотни ампер А він не для стартеру. А для вирівнювання різниці по напрузі в акб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 44 минуты назад, igorrius сказал: не для баланса, а если надо получать от аккумулятора сотни ампер- то балансир должен быть способен пропускать через себя эти сотни ампер Для свинця то не треба Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 3 часа назад, volomoto сказал: Я почав з 5 кВт на одну фазу і зрозумів, що мені не хочеться бавитися з отим переключенням споживачів на інвертор Так, іноді це реально задовбує, дружина часто забуває про одночасне навантаження Цитата тому після блекаутів замінив на 10 кВт 3ф. і додав ще акумуляторів. Якщо не секрет у що стало по грошам? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 (змінено) дел, бл Змінено 30 серпня 2023 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 27 минут назад, Фрай сказал: Так, іноді це реально задовбує, дружина часто забуває про одночасне навантаження я просто виніс все резервоване транзитом на одну фазу через інвертор який є і стабом одночасно (бо подвійне перетворення), фактично коли нема світла від міста то працює те шо маж працювати, усілякі розетки де кавоварки, чайники, тостери, стіралки, сушилки, посудомийки і тп просто без напруги, взагалі не має дискомфорту з цього питання. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 45 хвилин тому, Фрай сказав: Якщо не секрет у що стало по грошам? Вся система вийшла десь 15к $, сам інвертор з того 2.8к. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 (змінено) 8 часов назад, InSAn сказал: На графіку - момент увімкнення захисту від я правильно понял , что разбалансировка 0,05 в ? то есть 0,008в на банку ? не много. для свинца наверное корректнее говорить о разбеге плотности электролита по банкам Змінено 30 серпня 2023 користувачем igorrius Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 (змінено) 4 часа назад, volomoto сказал: Вся система вийшла десь 15к $, сам інвертор з того 2.8к. ого ! а новый аккумулятор для электромобиля не дешевле ? стоимость сменной батареи, установленной дилером, к счастью, снизилась примерно до 10 000 долларов за батарею на 24 кВт / ч. habr.com/ru/articles/580018/ Змінено 30 серпня 2023 користувачем igorrius Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 1 час назад, igorrius сказал: для свинца наверное корректнее говорить о разбеге плотности электролита по банкам А як то міряти в агм чи той шо типу гель? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 1 час назад, igorrius сказал: я правильно понял , что разбалансировка 0,05 в ? На момент відключення заряду - дельта між максимальним значенням комірки та мінімальним - 0,039В. Це забагато Через деякий час - 0,002В. Це добре 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 1 час назад, InSAn сказал: На момент відключення заряду - дельта між максимальним значенням комірки та мінімальним - 0,039В. Навіщо натягувати 3,4В? Там ємності 3%, зупинітся на 3,3В і балансир не потрібен 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 1 минуту назад, Chatter сказал: Навіщо натягувати 3,4В? Там ємності 3%, зупинітся на 3,3В і балансир не потрібен Это от стандартного разряда 3,45 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 13 минут назад, mib сказал: Это от стандартного разряда 3,45 Э-э-э-м, что? если тяжело понять картинку, спрашивайте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 Только что, Chatter сказал: Э-э-э-м, что? если тяжело понять картинку, спрашивайте. Зачем мне ваша картинка, если я вам показал реальные данные с бмс, солнце пропало сегодня около 7 вечера вот оно от акб работает и видно что 16% уже использовано а напряжение еще 3,318 А вот от 3,45 до 3,65 действительно влазит пару ампер, я так один раз в самом начале зарядил для балансировки, на 3,45 у меня балансир не включается порог стоит 0,010 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 5 минут назад, mib сказал: я вам показал реальные данные с бмс а-а-а-а, ну да, ну да, так именно инженерия и работает, я вам картинки покажу... мля, там выше 3,25В смысла наваливать нет, исключительно для "реальные данные с бмс". ,Клоуны, мля. У меня 24В сборка год отпахал в APC, без BMS и балансировки, расбаланс в сотки, а вы дальше дрочите на Бы-Мы-Сы. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 1 час назад, Dalet сказал: А як то міряти в агм чи той шо типу гель? в агм наверное рефрактометром , в efb - обычным ареометром можно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 3 минуты назад, Chatter сказал: а-а-а-а, ну да, ну да, так именно инженерия и работает, я вам картинки покажу... мля, там выше 3,25В смысла наваливать нет, исключительно для "реальные данные с бмс". ,Клоуны, мля. У меня 24В сборка год отпахал в APC, без BMS и балансировки, расбаланс в сотки, а вы дальше дрочите на Бы-Мы-Сы. Ну у каждого свой путь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 9 минут назад, Chatter сказал: а-а-а-а, ну да, ну да, так именно инженерия и работает, я вам картинки покажу... мля, там выше 3,25В смысла наваливать нет, исключительно для "реальные данные с бмс". ,Клоуны, мля. У меня 24В сборка год отпахал в APC, без BMS и балансировки, расбаланс в сотки, а вы дальше дрочите на Бы-Мы-Сы. Еге. Саме так. 3 25. Тим паче що 90% ємності саме при цьму рівні. В тій де 30% 3.25, і в тій що 70% теж 3.25. Але вам то однаково. І це норм. Так має бути, такі правила буття 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 1 минуту назад, Dalet сказал: В тій де 30% 3.25, і в тій що 70% теж 3.25. Але вам то однаково Ржака в тому, що й BMS пи*** що там де з ємністю. Заради принципу накорячив в свій APC балансир, різниці 0! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 2 минуты назад, Chatter сказал: Ржака в тому, що й BMS пи*** що там де з ємністю. Заради принципу накорячив в свій APC балансир, різниці 0! На 3.25)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 (змінено) 4 минуты назад, Chatter сказал: Ржака в тому, що й BMS пи*** що там де з ємністю. Заради принципу накорячив в свій APC балансир, різниці 0! Мабуть пан розумний не в курсі, ну тоді маю довести до його відома що бмс не вирівнює ємність елементів Змінено 30 серпня 2023 користувачем Dalet Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 1 минуту назад, Dalet сказал: На 3.25)))) Не глумись, там розрядна крива, як Аризона, від Сяну до Дону. BMS, мля, у мене мультік на 6000 відрахунків не розуміє, що я від ног хочу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 Только что, Chatter сказал: Не глумись, там розрядна крива, як Аризона, від Сяну до Дону. BMS, мля, у мене мультік на 6000 відрахунків не розуміє, що я від ног хочу. А може навпаки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 5 минут назад, Dalet сказал: А може навпаки? Да х.з., на мапі параллель, тому така алегорія. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 4 години тому, igorrius сказав: а новый аккумулятор для электромобиля не дешевле ? Це вартість сонячне поле + інвертор + акуми + робота + новий вхідний щиток + витратні матерілали. Сама батарея з корпусом і бмс мені вийшла десь 150$/кВт•год. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз