свободный художник Опубліковано: 28 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2023 Задня підпірна стінка між двома існуючими гаражами в рівень землі з блоків ФБС 24.5.6 розміром 6.50х4м з гідроізоляціею з боку землі . блоків в рівень землі 18шт. 6 рядів по 3шт. з прокладанням між рядами прутків арматури .також покласти 9 блоків више рівня землі без раствору і армування . Заляти фундамент під цю стінку лента 6.50 х80х75, на базі існуючих бетонних Т подібніх перпемичьок 6х40х40 2шт. Котлован вже викопаний блоки завезені і лежать . Ціна договірна , обговорюється окремо після зустрічі на місці . Ціна тільки за роботи , техніка , -кран , міксер і все необхідне буде Київ Окружна , досить терміново ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 28 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2023 Грунт выдавит эту стену. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
свободный художник Опубліковано: 30 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 Спасибо огромное! согласен, я думаю об этом ищу варианты как решить ) потому и ищу подрядчика который возьмется -и посоветует как лучше 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 30 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 3 часа назад, свободный художник сказал: ...ищу варианты... как лучше Отлить армированную пятку 300х500мм... затем на ней сложить стену из БНО (блок несъёмной опалубки) шириной 500мм, проармировать арматурой 10мм и забетонировать её за два раза. Обязательно забуриться в существующие стены, чем чаще - тем надёжней. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
свободный художник Опубліковано: 30 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2023 Премного благодарен, буду думать , прикидывать ! Спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз