standov Опубліковано: 1 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2023 32 минуты назад, volomoto сказал: але там годинник мало того що збивається при відключенні мережі, так він ще й використовує частоту мережі як "кварцовий генератор" Тисячі їх(с) Я тому вище і написав шо ні кварца ні батарейки ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 1 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2023 15 хвилин тому, standov сказав: Тисячі їх(с) Я тому вище і написав шо ні кварца ні батарейки ) А я наївно думав, що в 21 ст. хоч кварц навчились ставити )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 2 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2023 13 годин тому, volomoto сказав: А я наївно думав, що в 21 ст. хоч кварц навчились ставити )) Його навчились не ставити Хоча це ж рай для сервісу - через 5 років міняти батарейки за гроші. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 3 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2023 В 01.09.2023 в 22:20, volomoto сказал: А я наївно думав, що в 21 ст. хоч кварц навчились ставити )) фіг із ними з плитами, в мене в 90х були настільні часи-приймач-будільнік таке типу 3-в-1, здається навіть шось брендове (але то не точно), так от в ньому теж вже не було кварцу в годиннику, а в 90х частота в нас аж до 49 просідала, то був ще той "будільнік" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз