Gonchik Опубліковано: 15 серпня Поділитись Опубліковано: 15 серпня 14 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: А в нас пів села з входами з заду. Видно кругозір треба розширювати? Так, я про місто казав) По селах не шарю) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 15 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 15 серпня 1 минуту назад, Gonchik сказал: Так, я про місто казав) По селах не шарю) Тоді питань нема-царські люди, голуба кров і рожеві соплі)))) я жив і в Кіровоградській обл., і в Рівненській, і в Вінницькій і зараз в Одеській, і часто буваю у Львівській. І повсюду бачив входи ззаду (в різному відсотковому співвідношенні). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 серпня Поділитись Опубліковано: 15 серпня 16 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: А в нас пів села з входами з заду. Так це найкращий варіант - зона відпочинку ззаду, тераса ззаду, вхід ззаду - все в одному місці. Інший варіант - коли вхід спереду, а тераса і зона відпочинку ззаду - потрібно двері зачиняти (на замок, бо залишати відчинені двері з боку вулиці - ну то до пори...) та бігати туди-сюди переносячи взуття, бо гості зайшли роззулися спереду, а потім на терасу і в зону відпочинку ні в чому вийти. Хєрня якась. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 15 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 15 серпня (змінено) 5 минут назад, vadimv сказал: Так це найкращий варіант - зона відпочинку ззаду, тераса ззаду, вхід ззаду - все в одному місці. Інший варіант - коли вхід спереду, а тераса і зона відпочинку ззаду - потрібно двері зачиняти (на замок, бо залишати відчинені двері з боку вулиці - ну то до пори...) та бігати туди-сюди переносячи взуття, бо гості зайшли роззулися спереду, а потім на терасу і в зону відпочинку ні в чому вийти. Хєрня якась. Плюс що вхід получається по центру ділянки і у всі сторони однакова відстань (майже). Я б взагалі по обидві сторони поставив паркан де тераса примикає до будинку і був би закритий задній двір з басейном в садочку. А основний забор зробив би гарний і не високий-щоб і хату і дерева і квіти видно було (а не 3 метри з профлиста))))) Змінено 15 серпня користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 серпня Поділитись Опубліковано: 15 серпня 11 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Я б взагалі по обидві сторони поставив паркан де тераса примикає до будинку і був би закритий задній двір з басейном в садочку. А основний забор зробив би гарний і не високий-щоб і хату і дерева і квіти видно було (а не 3 метри з профлиста))))) Хех, у нас сусіди спочатку поставили паркан по периметру ділянки. Потім подивилися, що зона відпочинку проглядається поверх паркану - і поставили ще один паркан навколо зони відпочинку ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 15 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 15 серпня 1 минуту назад, vadimv сказал: Хех, у нас сусіди спочатку поставили паркан по периметру ділянки. Потім подивилися, що зона відпочинку проглядається поверх паркану - і поставили ще один паркан навколо зони відпочинку ) Я відразу все прохавав))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 25 серпня Поділитись Опубліковано: 25 серпня 14.08.2024 в 16:28, Nikolay Cherednichenko сказав: Ану критики, скажіть своє слово (накидав швиденько) Як пропозиція. Розгляньте за бажанням таке діло: північна кухня з південно-східною залою поміняна місцями. Отримаєте іншу логістику, інші пріоритеті по приміщенням та інший режим проживання. В цьому разі об'єднаєте суто хоз/кулінарні зони на півд/сході та суто спальні/відпочівальні зони на півн./заході. Може то ваше і підійде. А якщо нє, то - нє. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 26 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 26 серпня (змінено) 5 часов назад, tort сказал: Як пропозиція. Розгляньте за бажанням таке діло: північна кухня з південно-східною залою поміняна місцями. Отримаєте іншу логістику, інші пріоритеті по приміщенням та інший режим проживання. В цьому разі об'єднаєте суто хоз/кулінарні зони на півд/сході та суто спальні/відпочівальні зони на півн./заході. Може то ваше і підійде. А якщо нє, то - нє. Вже не актуально. Проект забракованый жінкою і сином на користь іншого проекту (поки що ескізу). Маю надію що то кінець пошукам . Бо чесно кажучи вже не хочу нічого видумувати. Змінено 26 серпня користувачем Nikolay Cherednichenko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз