vovova Опубліковано: 10 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2023 Шановні громадяни, прошу не за себе. Звертаюся до вас з проханням про надання матеріальної допомоги для людини, яка потрапила в скрутну ситуацію. Ця людина – Тетяна, наша добра знайома, яка захворіла на рак і потребує дороговартісної операції, коштів на яку вже не має. Треба назбирати 83 000 грн на операцію. Потім ще курс хімії. Тетяна добра і щира людина, ніколи не відмовляючи нікому у допомозі. Вона завжди готова підтримати та допомогти іншим, незалежно від обставин. Вона працювала костюмером у танцювальному колективі «Оазис» міста Херсон. Мої доньки багато років виступали в цій групі. Група брала участь у конкурсах не лише в Україні, а й у Європі. Але зараз, коли вона саама опинилася в скрутній ситуації, я вірю, що ми, як спільнота, можемо підтримати її. Лікування цієї людини вимагає значних фінансових зусиль, і вона вже витратив всі свої заощадження на попередні етапи лікування. Залишившись без коштів, вона не може оплатити цю важливу операцію, яка повинна змінити її життя. Тому я звертаюся до вас з проханням про матеріальну допомогу, будь ласка, будьте щедрими і пожертвуйте те, що ви можете. Вона досі мешкає в Херсоні. Не описуватиму сьогоднішню ситуацію там. Операція проходитиме у Києві. Кожна сума, незалежно від її розміру, буде дуже цінною і допоможе нам зібрати необхідну суму для оплати операції. Ви можете переказати гроші на реквізити для переказу коштів. Будь-яка ваша допомога буде великим внеском у боротьбу за життя цієї людини. Якщо необхідно можу надіслати скріншоти діагнозу, виписки з карток лікарів… Тощо. Я дуже дякую вам за вашу увагу та підтримку. З повагою, Володимир. 5375411404243896 Моно банк Канівець Тетяна 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владимр прораб Опубліковано: 12 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2023 +500 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
qipru Опубліковано: 17 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2023 +500 від мене. Одужання! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maryan_bhfz Опубліковано: 17 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2023 +500. Одужання і сил боротися! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 17 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2023 Дякую всім. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 22 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2023 (змінено) Змінено 22 серпня 2023 користувачем vovova Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз