madfatcat Опубліковано: 6 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2023 Цікавить проведення робіт з гідроізоляції експлуатованої покрівлі. Покрівля виглядає наступним чином: Плита перекриття, утеплювач пінопласт 10см, цементно-пісчана стяжка, обмазочна поліуретанова гідроізоляція. Гідроізоляція неякісна і пошкоджена в деяких місцях. Що потрібно: 1. Видалити стару гідроізоляцію, вона віддирається від стяжки просто руками. 2. Видалити з стяжки металеві маяки, які чомусь залишили будівельники. 3. Поремонтувати стяжку після видалення маяків. 4. Нанести нову рідку гідроізоляцію з заходом на стіни. Площа покрівлі близько 50 м2. Плоска поверхня без сходинок ітп. Знаходиться в Києві біля метро Славутич. Якщо вам цікавє таке замовлення - запропонуйте конкретний гідроізоляційний матеріал і зоріентуйте по ціні. Починати чим раніше, тим краще. Відповім на всі питання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rubinss Опубліковано: 6 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2023 Вітаю . Знайшли бригаду ? Бо в мене +- така ж робота на Позняках. В мене ще +плитка лежить треба демонтувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Frostico Опубліковано: 21 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2023 Поміняйте на Пвх мембрану і буде вам щастя на довгі роки. Якщо це експлуатована покрівля, то можна вкласти плитку на дистанційних опорах. Вода проходить в щілини без проблем і по пвх мембрані уходить через воронку. І що головне опори не пошкоджують гідроізоляційний матеріал. Або по Пвх мембрані через геотекстиль можна вкласти щебінь, тротуарну плитку, газон) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 19 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2023 В 06.09.2023 в 16:47, rubinss сказал: Вітаю . Знайшли бригаду ? Бо в мене +- така ж робота на Позняках. В мене ще +плитка лежить треба демонтувати Можно и без демонтажа плитки. swell.com.ua/ekco/ua/gallerydetail.cfm?iid=41 swell.com.ua/ekco/ua/gallerydetail.cfm?iid=42 swell.com.ua/ekco/ua/gallerydetail.cfm?iid=47 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз